Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
sebep? Trabzonspora gelen premier lig topçuları yüzde doksan bzde iş yapar ikinci sebep beyaz ırk olması ve karadenizin genetiğine uygun olan soğuk iklim topçusu olması
Ne güzel bir insansın. Hem mütevazı, hem başarılı... yanlış hatırlıyor olabilirim ama attığı tüm gollerde asist yapan futbolcuyu tebrik ediyor. Kupa maçında sosanın attığı golde de ben vurmadım senin golün diyecek kadar yüce gönüllü. İnşallah hep başarılı olur. Bu ahlaki duruşa bu yakışır
Bir vedat muriqueye bakıyorum bir sörloth. Çok ciddi bir karakter farkı görüyorum ben. Vedata 30 milyon eurolar başlamış bile. O zaman sörloth 50 eder.
kafa golleri genellikle hep kalecinin yanından geçiyor ama kaleci hep ters ayakta. golcüler için büyük ders. illa köşeye vurmaya gerek yok önemli olan nereye gideceği belli olmayacak şutlar atmak.
Başlıktaki yorumların haftadan haftaya Sörlothun form durumuna göre nasıl değiştiğini hayretler içinde okudum. Tez canlıyız da bu kadar mı arkadaş. Adam bir kral oluyor bir vasat topçu Bazen kötü gününde olabilir. Olacak da. Ancak bu oyuncu saf kalite. Çok şanslıyız ona sahip olduğumuz için.
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
Biz bu adamı nasıl bulabildik yahu?.. Vallahi helal olsun. Çok sevdim ben bu oyuncuyu çoook! Sayesinde rakip kaleye yapılan her ortaya heyecanlanıyorum. Ayağına taş değmesin inşallah.
Yorum