Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafa vuruşları bu kadar etkili bir adama daha çok orta yapmamız lazım. Ligin devamında birçok kilidi açabilir.
Sorlothu hareketli oyunda ortalarıyla besleyebilecek en etkili isim Wakayeme.Waka dışında etkili ortalar çok göremiyoruz.Sturridge de eğer salondan çıkıp antrenman yapmaya karar verirse ortalarıyla etkili olabilecek bir diğer isim.
- Alıntı
Yorum
-
Sörloth’u geldiği günden bu zamana destekleyen öven biri olarak şunu söyleyebilirim ki 30 milyon avrolara ulaşacak profilde bir futbolcu değil. En azından bu eksiklikleri ile. Nedir buneksiklikleri? Herkesin bildiği gibi sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyor. Top sağ ayağına geldiği zaman mutlaka sol ayağına göre pozisyon almaya çalışıyor. 2. Si ise kafa topları? Burada herkes bu özelliğini övüyor ancak o boyuna rağmen yüksek toplarda zıplama ve tAymingi iyi değil. Kafa hizasına gelen topları ayağı gibi kullanıyor desem abartmamış olurum ama yüksekten gelen toplarda vasat. Bu iki özelliğini çok olmasına gerek yok idare eder vasataltı seviyelere taşıyabilirse o zaman bu rakamlar konuşulabilir. Yoksa değeri 10-20 milyon avro bandında dolaşır
- Alıntı
Yorum
-
rakibin arkasından koşuya başlayıp aldığı bir top var rakip ceza sahasında, tam görmek istediğim şeyler. müthiş bir gelişme içerisinde. gol noktalarında yaşadığı tereddütleri aşarsa, dünya piyasasında adından bahsedilen bir forvet olur. drogba, costa filan da 24, 25 yaşlarında üst seviyeye çıktılar.
sörloth affetmiyor cümlesini sık söyletmesi lazım.
- Alıntı
Yorum
-
O değil de bu adamı nasıl satın alacağız.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil de bu adamı nasıl satın alacağız.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak bulsak bile mali kriterlerden dolayı oyuncu satmadan alabilmemiz pek mümkün değil. Muhtemelen Uğurcan veya Abdulkadir'den gelebilecek parayla alırız. Veyhautta Alanya'nın Merih Demiral de yaptığı gibi alıp satacağız...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖdemesi peşin mi ki? Başkan beyaz eşya alır gibi futbolcu alıyor. Onu da taksitlendirmiştir.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakibin arkasından koşuya başlayıp aldığı bir top var rakip ceza sahasında, tam görmek istediğim şeyler. müthiş bir gelişme içerisinde. gol noktalarında yaşadığı tereddütleri aşarsa, dünya piyasasında adından bahsedilen bir forvet olur. drogba, costa filan da 24, 25 yaşlarında üst seviyeye çıktılar.
sörloth affetmiyor cümlesini sık söyletmesi lazım.
Alexander Sörloth: "Sürat patani yaptım, hız kazandım, sürat kazandım, patlayıcılık kazandım. Hentbol sayesinde diri kalmayı, ayakta kalmayı başardım. Farklı dallarda spor yaparsanız bu size farklı özellikler kazanabilir" Altyapıdaki topçulara örnek olsa keşke.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaaland hat trick yaparak sana mesaj gönderdi sıra sende. İlk üçlemeni yap bugün.Gerçi rekabet açısından iyi ama
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum