Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 12 gol 5 asist ile ligin kralı benim diyor.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Gollerinden ziyade oyuna ciddi katkı verdi. Muriq, Cisse veya Jahovic yarın hattrick yapmazsa gol krallığında ilk yarıyı zirvede bitirecek. Açıkçası gol vuruşlarında biraz hızlı hareket edebilse kariyer rekoru kırabileceği bir maçtı...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• adamın hası.

sezon başı gelmesin diye yırtınanları hatırladıkça karanlık çöküyor foruma.

bir kez daha kanıtladı; futbolu geçmişin değil, bugünün oynar. bütün mesele kan uyuşması.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Gerçek kral, bir forvetin yapması gereken koşuları yapıyor, defansi sürekli zorluyor. Ben uzun forvetim, kafama top atmıyorlar diyen isimli bir oyuncu da olabilirdi ve savunulurdu da.

Yorum

• Stric e gol attırması güzel bir olaydı helal olsun

Yorum

• Evet geldiğinde gerçekten istememiştim, belkide futbol geçmişini bilmediğimden ancak muazzam iş yaptı. Helal olsun buz adam.

Yorum

• Radaruganın 1 sezonda yaptığı katkıyı yarım sezonda yaptı. Attığı gollerin çoğu da kritik goller.

Yorum

• 1 ila 10. Dakikalar arasındaki sorloth'tan daha tehlikeli bir şey yok dünyada

Yorum

• Maçi açtı ve kapattı. Bunu gs, gençler, sıvas maçında da yapabilirdi. Takimi da sampiyon yapardı. Belki mental bir sorun veya maç içinde fazla hırpalıyor kendini. Maçi bitiren goller için çoğunluğu mental ekstra bir çalışma yapması lazım. Kararlı giderse gol olur o pozisyonlar.

Yorum

• sadece attığı goller,yaptığı asistler,takım oyununa katkı vermesi kesmiyor kral'ı yeri geliyor sturridge dans etsin diye kol kanat geriyor, yeri geliyor penaltı atacak takım arkadaşının dikkatini dağatan adamı öteliyor vallahi helal olsun.

yedi krallığın lordu diyarın koruyucusu.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Çok iyi oyuncu be. Maşallah böyle devam.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Abartmıyorum diğer 17 takımın hiçbirinde 1 adet Sörloth yok.Muriç felan kalas,sığır adam teknik felan hiçbirşey yok ama Sörloth tam bir golcü adam.Mermi gibi şut atıyor resmen.

Yorum

• Ayak içi plase vuruş yapamıyor. Ama zımbalıyor adam böyle devam koçum.

Yorum

• Şunu da övmeden geçemeyeceğim. O kadar savunma arkasına koşu atıp tek birkez ofsayta düşmemek inanılmaz bir yetenek.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abartmıyorum diğer 17 takımın hiçbirinde 1 adet Sörloth yok.Muriç felan kalas,sığır adam teknik felan hiçbirşey yok ama Sörloth tam bir golcü adam.Mermi gibi şut atıyor resmen.
                                Sörloth çok özel adam ama Muriç de iyi oyuncu, iki oyuncu biraz birbirine de benziyor ama Sörloth soluna aldı mı çok net vuruyor, Muriç biraz daha mücadeleci ve coşkulu.
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X