Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam tek başına perişan oldu resmen.Arkasında Ekuban,Sturridge ile oynadığı zaman bambaşka bir oyuncu oluyor.

Yorum

• Büyük geçmiş olsun.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Geçmiş olsun boksör

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor’un golcü ismi Alexander Sörloth Norveç milli takımının Faroe ile oynadığı mücadelede 3 dakikada 2 gol atmayı başardı.

Yorum

• Art arda iki gol...

Ayağına taş değmesin yiğidim!

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor’un golcü ismi Alexander Sörloth Norveç milli takımının Faroe ile oynadığı mücadelede 3 dakikada 2 gol atmayı başardı.
              Küçük yazmışsın sakatlandı sandım bir an.

1994 yılında babasıda Faroe Adalarına 2 gol atmış.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Küçük yazmışsın sakatlandı sandım bir an.

1994 yılında babasıda Faroe Adalarına 2 gol atmış.
                Babası 94 yılında sadece Faroe adalarına gol atmamış, önemli bir golü daha var.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Babası 94 yılında sadece Faroe adalarına gol atmamış, önemli bir golü daha var.

Bu arada twitterdan görmüştüm. Sonradan düzeltmişler. Golü 92de atmış ama 94te attığı daha önemli tabi dfasvdgsdjasbda
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada twitterdan görmüştüm. Sonradan düzeltmişler. Golü 92de atmış ama 94te attığı daha önemli tabi dfasvdgsdjasbda
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• sivas maçında penaltıyı nasıl kaçırıdı halen daha aklım almıyor
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• dur durak bilmeden maç oynadı, hiçbir maç da kolay geçmiyor, ya dayak yiyor, ya çok geniş alanda sprint atmak zorunda kalıyor, kanada gelip savunma yapıyor. allah'tan sakatlanmadı, nazar değmesin.

Yorum

• Malta 1-2 Norveç (62' Alexander Sörloth)Trabzonsporlu Alexander Sörloth, Norveç formasıyla son 3 maçta 4 gol attı.

Yorum

• Keske Avrupa Sampiyonasina katilabilselerdi. Degeri katlanirdi valla.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Keske Avrupa Sampiyonasina katilabilselerdi. Degeri katlanirdi valla.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                Bildiğim kadarıyla sırbistanla baraj maçı oynayacaklar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X