Adam tek başına perişan oldu resmen.Arkasında Ekuban,Sturridge ile oynadığı zaman bambaşka bir oyuncu oluyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Büyük geçmiş olsun.
- Alıntı
Yorum
-
-
Art arda iki gol...
Ayağına taş değmesin yiğidim!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor’un golcü ismi Alexander Sörloth Norveç milli takımının Faroe ile oynadığı mücadelede 3 dakikada 2 gol atmayı başardı.
1994 yılında babasıda Faroe Adalarına 2 gol atmış.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçük yazmışsın sakatlandı sandım bir an.
1994 yılında babasıda Faroe Adalarına 2 gol atmış.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabası 94 yılında sadece Faroe adalarına gol atmamış, önemli bir golü daha var.
Bu arada twitterdan görmüştüm. Sonradan düzeltmişler. Golü 92de atmış ama 94te attığı daha önemli tabi dfasvdgsdjasbda( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada twitterdan görmüştüm. Sonradan düzeltmişler. Golü 92de atmış ama 94te attığı daha önemli tabi dfasvdgsdjasbda10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
- Alıntı
Yorum
-
Keske Avrupa Sampiyonasina katilabilselerdi. Degeri katlanirdi valla.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeske Avrupa Sampiyonasina katilabilselerdi. Degeri katlanirdi valla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum