Ekuban ve Abdus le çok iyi anlasiyordu. Tek forvet iş yapamaz. Struttige ile anasını ağlatacak rakiplerin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Hayır yani ne bekliyordunuz , 30 gol atacak santrafor mu ? 1 maçta adama Sir ünvanı verdiniz şimdi sövüyorsunuz.
Bu gün özelinde , futbolcunun mental olarak çok zayıf olduğu görüldü kaçırdıkça strese girdi son iki vuruşu ( daha doğrusu vurmayı beceremediği ) pozisyon bunun en büyük göstergesi ayakları bir birine dolandı.
Sorloth tek santrafor oynamaz , oynayabilseydi top 5 ligde alıcısı hazırdı. Zamanla pişmesi yavaş yavaş oraya adapte edilmesi gereken bir futbolcu ( 2009-2010 BY gibi ) Trabzonspor'da bu eksiğini kapatacak , bu dönemde de 10 gol 7-8 asist yapsa zaten işimizi görecektir.
Fakat sorun şu ki hem Ekuban hem Abdulkadir'i kaybetmek , ( Yazıcı ve Rodellega ile birlikte ) sil baştan bir hücum düzeni anlamına geliyor. Geçiş sancılı olacaktır. Yani futbolcu bu saha içi psikolojisini devam ettirirse , kariyeri de risk altına girebilir.
- Alıntı
Yorum
-
bu çocuğun hiç bir suçu yok dışardan gelsin antreman yesin sonra Türk personelle antreman yapsın çocuğa hiç küfretmeyin
harika bir kumaşı var bu çocuğun
farkında olduğum tek şey güç ve kondisyon eksiği var bu çocuğun bizimkilerin halt etmesi kovulması gereken bu değil personel
çocuğun penaltı tekniği harika finishing süper ama topa hamle geç kalması kondisyon ve güç ve teknik taktikle alakalı şeyler bu çocuğa kızmıyorum
objektif konuşuyorum bu çocuk geldiğinde şaheneydi burada ne olduysa çocuğu yediler bu teknik heyetEn son erenslash tarafından düzenlendi; 16.09.2019, 00:25."Annuit cœptis"
- Alıntı
Yorum
-
doğru tespit!sorunun ana kaynağı bu tabi günah keçisi bu çocuk oluyor bu cevheri ver sen sağlam bir teknik heyete neler oluyorİlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olsam tüm teknik heyeti kovarım antreman yapmıyoruz kondisyon sifirrr
Ünal Karaman da rezalet formsuz"Annuit cœptis"
- Alıntı
Yorum
-
Biraz daha sakin kalmayı öğrenmesi lazım. Daha çok maç var, ihtiyacımız olacak. Mesafeler çok uzun, ortasahanin gerisine kadar gelip top sürmesi falan özellikle içerde olmaması gereken şeyler. Böyle sahneler takımdaki sorunları gosteriyor, herkes kendi aleminde.
- Alıntı
Yorum
-
abiler gereksiz yükselip düşüyorsunuz ya.
antrenmanlarımız süper falan demiyorum da..
ilk kez sonradan girip gol attığı maçı kenara koyun,
oynadığı diğer maçlarda ne yaptı da bu kadar övüldü bu adam? erkenden gol attığı 3 maçta da golden sonra vasatı aşamayan bir görüntü çizmedi mi ben başka maç mı izliyorum?
gol atamadığı sonraki maçları söylemiyorum bile.
2-1 lik prag maçında attı yok oldu, fener maçında yok oldu, kasımpaşada attı yok oldu ..futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz daha sakin kalmayı öğrenmesi lazım. Daha çok maç var, ihtiyacımız olacak. Mesafeler çok uzun, ortasahanin gerisine kadar gelip top sürmesi falan özellikle içerde olmaması gereken şeyler. Böyle sahneler takımdaki sorunları gosteriyor, herkes kendi aleminde.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum