Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar komple özellikleri barındıran bir oyuncunun bu yaşta olması insanı heyecanlandırıyor

Herkes bir benzetme yapmış.
    Fizik yapısının daha avantajlı olmasını ekleyerek Lukaku tadı alıyorum.
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Golü çıkart yine iyiydi bence.

Rodallega saha yürürken, ama iyi top saklıyor(nerede saklıyorsa biz görmüyorduk), dağıtıyor diyenler şimdi bu adam kralını yapınca standart şeyler zaten yapması gerek diyor
      Öyle zaten santrafor adam topu içeri sokacak. Henrique dribbling yapıyordu. Jun Suk duvar oluyordu. NDoye sırtı dönük oynuyordu vs. forvet izlemediğimiz için yıllardır bunlar konuşuldu durdu. Rodellega aptal biri olmasına rağmen iyi bir forvetti. Oynadığı sürede de iyi katkı verdi.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ama golü yoooook yaa ama net golcü deeeeğil yaaaaa ama yaaa ama amaa +15 ama yaa

ön yargılarını, basma kalıp popülist yorumlarını bir tokat gibi çarpıyordu alex yüzlerine

bu adamı izleyip kötü oyuncu dersen anlarım o yorumdur ama izlemeden bilgi sahibi olmadan kodmn istatistiklerine bakıp yaaaa dersen böyle balyozu yersin ilk maçtan.

evet iyi oynadı tek maçlık yorum yapmam normalde ama şu adam için yazılanlardan sonra bi rahatlamam lazımdı

kumaşı var belli uzun boylu fizik güçlü ama hızlıda bir defa çevresindeki oyuncuları fazlasıyla oynatacak yusuf için çok iyi olurdu ya neyse.
        Ne ön yargı bence ne de basmakalıp. Az çok ligler biliniyor oyuncu hakkında eski takım taraftarları da olumsuz konuşuyor. Sahaya çıkmadan hiç bir oyuncunun ne yapacağını bilemeyiz ancak şu bir gerçek ki isimler yüksek seviyelere çıkmış parasızlıktan şikayet ediyorken böyle bir oyuncuya verilen riskli bir sözleşmenin insanları rahatsız etmesi çok doğal. Kimse takımına gelen oyuncunun kötü olmasını istemez.

Yorum

• Beğendim. adam yıkılmıyor. İnşallah daha çok başarılı olur.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• beyaz nwakaeme bu!
            Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Alexander Sörloth (Crystal Palace'dan Kiralık)

Cansin

Campi de senij gibi sevilecek.
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öyle zaten santrafor adam topu içeri sokacak. Henrique dribbling yapıyordu. Jun Suk duvar oluyordu. NDoye sırtı dönük oynuyordu vs. forvet izlemediğimiz için yıllardır bunlar konuşuldu durdu. Rodellega aptal biri olmasına rağmen iyi bir forvetti. Oynadığı sürede de iyi katkı verdi.
                Yıllardır izlemediğimiz forvet Rodallega mıydı? Diagne tonla gol attı millet beğenmiyor. Ligin en fazla şut atan 2 yada 3. adamıydı. 15 golde kaldı. Bizim taraftar 15 gol atan adamı gördü mü kral ilan ediyor. Burun kıvırdığımız Mevlüt ligin ikinci yarısı 12 gol attı.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Istatistik neymis ? Mini etekmis. Umarim bazi arkadaslar anlamistir bunu onumuzdeki maclarda da bir gorelim bakalim ama forvetteki durusu cok iyi fizik gucu ozellikle ust duzey.
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• Valla gayet iyi bir görüntü sergiledi. Goldeki kosu, kontrol ve vuruş çok iyiydi. Inşallah böyle devam eder.
                    TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yıllardır izlemediğimiz forvet Rodallega mıydı? Diagne tonla gol attı millet beğenmiyor. Ligin en fazla şut atan 2 yada 3. adamıydı. 15 golde kaldı. Bizim taraftar 15 gol atan adamı gördü mü kral ilan ediyor. Burun kıvırdığımız Mevlüt ligin ikinci yarısı 12 gol attı.
                      Diagne'nin Kasımpaşa performansına laf edebilecek kim var. Rodellega 1. Forvet konumunda oynadığı Malatya maçından beri gayet iyi oynadı. Daha geçen yazdım Trabzonspor'da 15 golü yalnızca Burak-Tekke-Cardozo geçebildi yıllardan beri, eskittiğimiz forvetin haddi hesabı yok. Asıl popülizm bu bence olaylara realistik bakmak değil. Yani ne gördük de böyle bir yerlere koyduk kendimizi ben merak ediyorum. Gayet yeterli bir performansı vardı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sahaya çıkmadan hiç bir oyuncunun ne yapacağını bilemeyiz .
                        bende bunu diyorum işte ama öyle yapılmadı bu yüzden basmakalıp ve popülist yaklaşımlardı yazılanlar çok netti buğulu değil bak buğulu olsaydı yine eyvallah derdim ama direk çöp muamelesi yapıldı net golcü nedir yahu öyle bir dünya yok bizim için git al bakalım suarezi alamazsın. batık olmamızın sebebi isimlere yönelmemizdi daha öncede yazdım bizde büyüyen oyuncu çok ve hep bu şekilde başarılı olduk biz.

ayrıca yapılan yatırım makul seviyede maaşı uçuk değil herif milli havuzunda ve yaşı genç, potansiyelide var ee transfer piyasası uçmuşken bizim bu parayı vermemiz normal çünkü olan bu. 30 yaşında olmuş oyuncuya 3 milyon euro vereceğime bunun gibi adama veririm daha iyi hiç bir şekilde elinde kalmaz
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende bunu diyorum işte ama öyle yapılmadı bu yüzden basmakalıp ve popülist yaklaşımlardı yazılanlar çok netti buğulu değil bak buğulu olsaydı yine eyvallah derdim ama direk çöp muamelesi yapıldı net golcü nedir yahu öyle bir dünya yok bizim için git al bakalım suarezi alamazsın. batık olmamızın sebebi isimlere yönelmemizdi daha öncede yazdım bizde büyüyen oyuncu çok ve hep bu şekilde başarılı olduk biz.

ayrıca yapılan yatırım makul seviyede maaşı uçuk değil herif milli havuzunda ve yaşı genç, potansiyelide var ee transfer piyasası uçmuşken bizim bu parayı vermemiz normal çünkü olan bu. 30 yaşında olmuş oyuncuya 3 milyon euro vereceğime bunun gibi adama veririm daha iyi hiç bir şekilde elinde kalmaz
                          Ben riskli buldum sözleşmesini hele şu dönemde. Kritik bir mevki çok. Ama küfür eden gelme diyenler falan onlara diyecek laf yok.

Yorum

• geldiği gün demiştik bu adam 1. forvet olarak alınmış diye ahmet ağaoğlu yedek bekleyecek bir adama 1.500 bin euro vermez diye bugünde gördük bu adam 1. forvet olarak düşünülüyor .

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haliyle ilerde oynayınca çok gol atman beklenecek

Ama benim senden beklentim takımı oynatman özellikle arkanda ki 10 numarayı parlatman ! Çevreni beslemen !

Üstüne en az 15 golde eklersen muazzam olur.

Bizde sen o 15 golü çerez niyetine atman lazım, sana 7-8 hava topu yazıyorum en az

Hayırlı olsun.
                              Yıllardır Santrafor bekledim

Dilimde tüy bitti kardeşim Santrafor diye diye

Hala aynı fikirdeyim 15 golü çerez niyetine atarsın sen

Yisyiri zenci,yaracak gidecek adam sempatisini yıkacaksın bu forumun

Ahh Yusuf ahhh Sörloth un arkasında oynayacaktın ki
                              En son special one tarafından düzenlendi; 09.08.2019, 00:11.
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• Ayni yorumu ucuncu kez yazisin sanirim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X