11 gol 8 asist yapar ligde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Bence berbat bir kontratı var. Hele de as forvet olmasi ayrı bir garabet ama sahaya çıkmadan ne yapacağını bilemeyiz. İnşallah iyi performans verir. Obi Mikel'e verdiği 200 bin için adeta ağlayan başkan şu kontratı nasıl kabul etti aklım almıyor.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 21:05."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
Kötü topçuda çıkabilir takımın kimyasına uymayabilir de ama saçma sapan istatistik yorumları görünce en azından oyuncunun diğer takımlarda SAĞ KANAT oynadığını bilmemiz gerekiyor. Bir kaç video;
- Alıntı
Yorum
-
Bizim ligde özellikle Trabzonspor gibi bir takımda gol atabilmek, yüksek bireysel beceri ve anormal gayret gerektiriyor. Bu sebeple bu arkadaşın bizim ligde gol atma ihtimali çok düşük. Sıfır ya da bir iki golle ligi tamamlar. Kuzey avrupalı futbolcuların bizim ligde başarılı olma ihtimali çok çok düşük. Kiralık olması iyi oldu.
- Alıntı
Yorum
-
Tutturduk uzun boylulardan devam...
Hoşgeldin başarılar.
- Alıntı
Yorum
-
Sözleşmesi çok sıkıntılı, 1,5 milyon Euro henüz kariyerinde bir başarısı olmayan 23 yaşındaki forvet için çok fazla bu izleme komitesinin aşırı ısrarıyla ilgili olabilir. Benim içime hiç sinmedi bu transfer ama hem teknik ekibin hem de izleme ekibinin onayıyla yapılmış başkanın demesine göre demek ki oyuncuya çok güveniliyor kulüp içinde. Yani önyargılı olacak ama bu tipte bir forvetle hiç ilgilenmezdim bile inşallah yanıltır beni.En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 00:05.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum