Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

11 gol 8 asist yapar ligde
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

Bu özelliklerle oyuna etki edeceği kesin ama benim merak ettiğim son vuruşlarının bizim için ne kadar yeterli olacağı.
      Sezonu kaç gol ve asistle bitireceğini çok merak ediyorum.
      Gol+asist 15 yapabilir mi?

Yorum

Gol asist 15 benim icin muazzam olur. Dagilima kendi karar versin.
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Çok kısmetli adam, en az 10 tane al da at diyecekler zaten gerisi yeteneğine kalmış

Yorum

Muhteşem bir ortasaha hattı var. Riskli ama iyi beslersek bir üst seviyeye geçirebiliriz Alex'i. Fiziksel olarak bu lige çok uygun.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Bence berbat bir kontratı var. Hele de as forvet olmasi ayrı bir garabet ama sahaya çıkmadan ne yapacağını bilemeyiz. İnşallah iyi performans verir. Obi Mikel'e verdiği 200 bin için adeta ağlayan başkan şu kontratı nasıl kabul etti aklım almıyor.
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 21:05.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Sinekten yağ çıkaran Ahmet Ağaoğlu şimdi bu adama yıllık garanti 1.5 verdi ? Neye yormalıyız bunu?
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Kötü topçuda çıkabilir takımın kimyasına uymayabilir de ama saçma sapan istatistik yorumları görünce en azından oyuncunun diğer takımlarda SAĞ KANAT oynadığını bilmemiz gerekiyor. Bir kaç video;

Yorum

Elemanda tam soguk kanli dovuscu tipi var. Rakip aglari da saglam dover insallah
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Bizim ligde özellikle Trabzonspor gibi bir takımda gol atabilmek, yüksek bireysel beceri ve anormal gayret gerektiriyor. Bu sebeple bu arkadaşın bizim ligde gol atma ihtimali çok düşük. Sıfır ya da bir iki golle ligi tamamlar. Kuzey avrupalı futbolcuların bizim ligde başarılı olma ihtimali çok çok düşük. Kiralık olması iyi oldu.

Yorum

Tutturduk uzun boylulardan devam...

Hoşgeldin başarılar.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Sözleşmesi çok sıkıntılı, 1,5 milyon Euro henüz kariyerinde bir başarısı olmayan 23 yaşındaki forvet için çok fazla bu izleme komitesinin aşırı ısrarıyla ilgili olabilir. Benim içime hiç sinmedi bu transfer ama hem teknik ekibin hem de izleme ekibinin onayıyla yapılmış başkanın demesine göre demek ki oyuncuya çok güveniliyor kulüp içinde. Yani önyargılı olacak ama bu tipte bir forvetle hiç ilgilenmezdim bile inşallah yanıltır beni.
                          En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 00:05.

Yorum

Buyuk kumar. Umarim bu sefer kazanan oluruz.

Yorum

Olacak habu usak

Yorum

Çok umutluyum kendisinden. Hayırlı olsun.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X