Şimdi değil kral,şimdi olmaz,lütfen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Sorloth cok lazımsın sen be kral.cik başakşehir maçına.sonra da göztepe mavi var.sonra dinlenirsin belki(milli maça gitmeyip).yahu sosa.nwakame.omur.sorloth.ugurcana birsey olmasin kaldı 9 final maci.bu adamları mümkün mertebe optimum kullanmalıyız.biz ne yapiyoruz sacma salak kupa maçlarında bile hepsini oynatiyoruz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme'deki darbeye bağlı olmayan adale gerilmesiydi. Sörloth'da muhtemelen ezilme var...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMr da belli olcak ezilme yoksa ne cikacagini tahmin edebiliyo musun?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
Malın biri yüzünden sakatlandi, rakibin arkasından koşarken az biraz dikkatli olur insan, bütün vücuduyla yüklendi ayağına. Ayak darbesi olmadığı için kırık çatlak falan yoktur diye dusunmek istiyorum ama hassas bir nokta, oyundan çıkmasına sebep olduysa insan supheleniyor.
- Alıntı
Yorum
-
Nihayet nazar deydirdik.
İnşallah ciddi bir şey yoktur,çok ihtiyacımız var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalın biri yüzünden sakatlandi, rakibin arkasından koşarken az biraz dikkatli olur insan, bütün vücuduyla yüklendi ayağına. Ayak darbesi olmadığı için kırık çatlak falan yoktur diye dusunmek istiyorum ama hassas bir nokta, oyundan çıkmasına sebep olduysa insan supheleniyor.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEzilme yoksa kırık veya çatlak vardır fakat Hakan Ayaz'ın maç içerisinde yaptığı muayeneden sonra böyle bir bulgusu olan oyuncunun tekrar sahaya sürülmesine müsade edeceğini düşünmüyorum...
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum