Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Görebildiğimizden çok daha büyük bir oyuncu. Dünya efsaneleri arasında yerini alacaktır.
    Bordo Mavi

Yorum

• Ligde attığı gollerin yarısından fazlasını birinci ve ikinci yarıların ilk 15 dakikalık bölümlerinde atmış.

Yorum

• Kral günaydın, bugün sana 2 gol yazdım haberin olsun.
        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak alpermazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kral günaydın, bugün sana 2 gol yazdım haberin olsun.
          Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum
            Arttırıyorum, 3.

Yorum

• 1 gol 1 asist

Yorum

• Bazı medya organlarında Transfer haberleri giderek artmaya başladı Gs maçına doğru Sorloth Real Madridle anlaştı vs haberleri sıkça yayılmaya başlayacaktır. Neden acaba ?
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Antep'in savunma yapısından dolayı kilitleneceği çok belliydi. Ne yazık ki Hoca çözüm üretemedi...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• üst üste kaç maç oynadı sayamadım. 1 dk bile dinlenme fırsatı bulamadı. gayet normal bir performans.

Yorum

• fazlasıyla önlem alıyorlar artık top gelir gelmez 2 kişi bitiyor dibinde.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fazlasıyla önlem alıyorlar artık top gelir gelmez 2 kişi bitiyor dibinde.
                        Önlem falan almıyorlar. Sadece bu maçta 5 li Antep defansındaki 2 Afrikalı'nın arasında tek kaldı. Koy Sörloth'u Başakşehir'e bak nasıl gol atıyor. Adam bir santraforun yapmaması gereken herşeyi yapıyor. Sürekli amele modunda. Çok daha değerlenecek bir adamı saçma sapan kullanıp buna da engel oluyoruz malesef...

Yorum

• Kalan maçlarda en az 10 gol atması lazım şampiyonluk için.

Yorum

• real madrid haberleri çıktıktan sonra aklı karışmış olabilir.. biz de çok pohpohluyoruz baı oyuncuları ve takımın üzerinde gçrüyoruz.. önemli olan takım bütünlüğüdür..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ulan herifi dana gibi koşturuyoz, savunmaya falan geliyor.
                              Ulan herifi layıkı ile besleyemiyoruz.
                              Ne bekliyoruz ?

(UEFA)

Yorum

• Adama top atamaya basladik.nedense kendisi de kanada cok deplase.olmaya başladı.cexa sahasında daha fazla süre geçirmeli.ayruca kendi cok yormamalı.eforunu ceza sahasına yakin yerlerde kullanmalı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X