Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kulüp binâsında kendisine plaket takdim edilip güzel bir şekilde uğurlanmalı. Hiçbir oyuncumuzla ayrılmayı beceremiyoruz, doğru işleri kulüp geleneği hâline getirmek şart.
    Plaket mi ? Yapmayın allah aşkına..Adam resmen bize kazık atıp gitti.İngiltere'de herifin kuyruğuna neredeyse teneke bağlamışlardı.Burada kendisine verilen fırsatla patlama yaptı.Bu kulüp olmasa ne b.k yerdi kim bilir ? Utanmaz adam..Sezonun ilk maçı , gel arkadaşlarının yanında dur.Kulübede otur gerekirse ama gel..Senin ben profesyonelliğini seveyim sörloth.İnşaallah cyristal palace'dakinden beter durumlara düşersin..ş.re.siz..

Yorum

Kulüp binâsında kendisine plaket takdim edilip güzel bir şekilde uğurlanmalı. Hiçbir oyuncumuzla ayrılmayı beceremiyoruz, doğru işleri kulüp geleneği hâline getirmek şart.
      Beta beta konuşma Batuhan.

Yorum

• Bu adam haksizsa yakında aÈ™il tendonunu eline alır. Beddua etmiyorum karma.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yonetim Unal Karaman, Jose Sosa ve Novak konularinda oldugu gibi tetikcileriyle Sorloth konusunda da istedigine ulasti. Herkes oyuncuya hakaretler yagdiriyor. Turk insanini manipule etmek dunyanin en kolay isi. Siyasetcilere kiziyorlar bir de. Ama insanda da azicik utanma olur. Bu adam kaleye top goturemedigin maclarda dahi 60 metre top surup gol atti, penalti aldirdi seni o mactan puanla ya da puanlarla dondurdu. Sorloth olmasa gecen sene bu takim ilk 5'e giremezdi. Hepiniz de bunu bal gibi biliyorsunuz. Sorloth'u 6 milyon euroya aldiktan sonra gelecek sezon 9 milyon euro buy out maddesiyle kaybetmemek icin sark kurnazi taktigiyle pazarlamaya calisan da bizim yonetimdir.

Umarim cok daha iyi yerlere gelecek. Yolu acik olsun.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yonetim Unal Karaman, Jose Sosa ve Novak konularinda oldugu gibi tetikcileriyle Sorloth konusunda da istedigine ulasti. Herkes oyuncuya hakaretler yagdiriyor. Turk insanini manipule etmek dunyanin en kolay isi. Siyasetcilere kiziyorlar bir de. Ama insanda da azicik utanma olur. Bu adam kaleye top goturemedigin maclarda dahi 60 metre top surup gol atti, penalti aldirdi seni o mactan puanla ya da puanlarla dondurdu. Sorloth olmasa gecen sene bu takim ilk 5'e giremezdi. Hepiniz de bunu bal gibi biliyorsunuz. Sorloth'u 6 milyon euroya aldiktan sonra gelecek sezon 9 milyon euro buy out maddesiyle kaybetmemek icin sark kurnazi taktigiyle pazarlamaya calisan da bizim yonetimdir.

Umarim cok daha iyi yerlere gelecek. Yolu acik olsun.
            Trabzona gelmeme nedenini açıklayabilir misin ?

Yönetim sen geri gelme,bavulunu al git,biz seni satacağız mı dedi ?

Trabzona dönmemek kulübe hakaret değil midir ?

Arka planda bir anlaşma var mı ?

Yorum

• adam kaçtı kaçtı...
              İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Adamın kaçtığını düşünmüyorum adamı sattık bence. Kral her zaman kraldır.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Oldu efendim bide bi villa hediye edelim..

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Bir maç falan denk gelse de trabzon'a gelmek zorunda kalsa.

Yorum

• Kampa geldiginden beri gitmek istiyormus zaten. Gitmek istemen normal. Bir yandan sampiyonlar ligi, daha ust seviyelere cikmak var. Bunu anliyoruz zaten. Ama neden kaciyorsun arkadas. Izin alip maca da cikmayabilirsin. Trabzon bana cok sey kazandirdi tesekkur ederim der gidersin. Biz de sovmeyiz. Niye boyle yani.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• -------------
                        En son alper* tarafından düzenlendi; 17.09.2020, 21:42.

Yorum

• 1-2 oyuncu ayrıldığında bende oyuncuları suçladım başta ama en iyi adamın bile burada kalmak istemiyorsa hatayı başka yerlerde aramak gerekir belkide

Yorum

• Bir de kafam rahat 2 yillik anlasma sayesinde futbola konsantre olabiliyorum gibisinden konusuyordu,efsane adayligindan srfszlige bu kadar hizli donen olmusmudur acaba?

Yorum

• Şampiyonlar ligine katılmayı bekliyordu çoğu yabancı oyuncu sörloth sosa novak
                              Hepsi bu yüzden gidiyor bu kadar basit
                              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                              Louis D. Brandeis

Yorum

• Halin vaktin iyidir inşallah?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X