İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
- Alıntı
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp binâsında kendisine plaket takdim edilip güzel bir şekilde uğurlanmalı. Hiçbir oyuncumuzla ayrılmayı beceremiyoruz, doğru işleri kulüp geleneği hâline getirmek şart.
- Alıntı
Yorum
-
Yonetim Unal Karaman, Jose Sosa ve Novak konularinda oldugu gibi tetikcileriyle Sorloth konusunda da istedigine ulasti. Herkes oyuncuya hakaretler yagdiriyor. Turk insanini manipule etmek dunyanin en kolay isi. Siyasetcilere kiziyorlar bir de.Ama insanda da azicik utanma olur. Bu adam kaleye top goturemedigin maclarda dahi 60 metre top surup gol atti, penalti aldirdi seni o mactan puanla ya da puanlarla dondurdu. Sorloth olmasa gecen sene bu takim ilk 5'e giremezdi. Hepiniz de bunu bal gibi biliyorsunuz. Sorloth'u 6 milyon euroya aldiktan sonra gelecek sezon 9 milyon euro buy out maddesiyle kaybetmemek icin sark kurnazi taktigiyle pazarlamaya calisan da bizim yonetimdir.
Umarim cok daha iyi yerlere gelecek. Yolu acik olsun.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYonetim Unal Karaman, Jose Sosa ve Novak konularinda oldugu gibi tetikcileriyle Sorloth konusunda da istedigine ulasti. Herkes oyuncuya hakaretler yagdiriyor. Turk insanini manipule etmek dunyanin en kolay isi. Siyasetcilere kiziyorlar bir de.Ama insanda da azicik utanma olur. Bu adam kaleye top goturemedigin maclarda dahi 60 metre top surup gol atti, penalti aldirdi seni o mactan puanla ya da puanlarla dondurdu. Sorloth olmasa gecen sene bu takim ilk 5'e giremezdi. Hepiniz de bunu bal gibi biliyorsunuz. Sorloth'u 6 milyon euroya aldiktan sonra gelecek sezon 9 milyon euro buy out maddesiyle kaybetmemek icin sark kurnazi taktigiyle pazarlamaya calisan da bizim yonetimdir.
Umarim cok daha iyi yerlere gelecek. Yolu acik olsun.
Yönetim sen geri gelme,bavulunu al git,biz seni satacağız mı dedi ?
Trabzona dönmemek kulübe hakaret değil midir ?
Arka planda bir anlaşma var mı ?
- Alıntı
Yorum
-
adam kaçtı kaçtı...İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp binâsında kendisine plaket takdim edilip güzel bir şekilde uğurlanmalı. Hiçbir oyuncumuzla ayrılmayı beceremiyoruz, doğru işleri kulüp geleneği hâline getirmek şart.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp binâsında kendisine plaket takdim edilip güzel bir şekilde uğurlanmalı. Hiçbir oyuncumuzla ayrılmayı beceremiyoruz, doğru işleri kulüp geleneği hâline getirmek şart.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
- Alıntı
Yorum
-
Kampa geldiginden beri gitmek istiyormus zaten. Gitmek istemen normal. Bir yandan sampiyonlar ligi, daha ust seviyelere cikmak var. Bunu anliyoruz zaten. Ama neden kaciyorsun arkadas. Izin alip maca da cikmayabilirsin. Trabzon bana cok sey kazandirdi tesekkur ederim der gidersin. Biz de sovmeyiz. Niye boyle yani.
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum