Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu neydi şimdi izlediğimiz şey gerçek miydi ya? Muhammet Demir'den daha kötü forvet göreceğimi tahmin etmezdim bu takımda.

TS tarihinin en rezil performanslarından biri olabilir.

Yorum

• Berbat bir maç geçirdi aldığı her topu ezdi bulduğu bütün net pozisyonları harcadı.
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Rüya gibi bir başlangıçtan sonra böyle bir noktaya gelinmesi üzüntü verici. Oldukça demoralize oldu inşallah toparlar...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bütün topları ezdi berbattı ilk geldiğindeki çevikliğinden eser yok

Yorum

• Günah keçisimi olducular ve zamana ihtiyacı varcılar gelir şimdi.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Malesef maçı verdi.

Yorum

• Çok doğal normalmiş gibi gol kaçırıyor yazık oldu
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Gayet soğukkanlı penaltı atmasına rağmen kaçırdığı ilk golden sonra gereksiz stres yaptı. Prag maçında attığının aynısını bu sefer kaçırdı. Taktiğin de etkisi var ama takımın santrforu olacak mentalitesi yok.

Yorum

• Bugün sahada sarhos gibiydi ama düzelir. Puan kaybinin sorumlusu hocadir, Sörloth degil
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• Ilk yari top gelmedi diye birsey demedik, ama ikinci yari cok pozisyon kacirdi. Gercekten özellikle Sturrdige‘in pasinda niye top sagina aldi anlam veremedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Ünal hoca bu adama nasıl bu kadar sabretti inanılır gibi değil.

Yorum

• Ben seni desteklemekten, savunmaktan imtinâ etmem de sen de biraz bir şeyler göstereceksin yiğidim. Tek kelimeyle rezildin.

Yorum

• Neyse en azından 6 milyon verip almaktan kurtuluruz seneye.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• berbat oynadı farkı açamadıysak sayende kardeşim o kadar basit işleri yapacaksın artık.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Çöploth.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X