Kaç entry okudum, maşallah diyen yok. ALLAH nazarlardan saklasın, futbol oynamaya müsait sağlık ve fiziği olsun. Amin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihimizin en kötü forveti Suk falan bunun yanında Ibrahimovic kalır
Eski mesajlari coklu olarak nasil alintiliyoruz, butun bunlari ifsa edicem ki utansinlar belki yeni gelen futbolculara yapmaz cok bilmis taraftar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildibak bak bak futbol dehasi taraftar arkadasimiz, muhammet demirden bile kotuymus demek
Muhammet Demir denen arkadas bugün egosunu tatmin etmek icin herhalde 2 penalti birden kacirdi*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
Sörlothh be öz kardaşlığım. Keşke Trabzonda olsaydım da sana da hamsili anahtarlık hediye vermenin bir yolunu bulsaydımBelki de benim görüştüklerim Trabzondan ayrılıyor ama olsun
Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildioylemi, golcu diyemezsin dediginn herif gol krali olma yolunda ?
bak bak bak futbol dehasi taraftar arkadasimiz, muhammet demirden bile kotuymus demek
dimi ya, yak gonder gitsin, sizden cok iyi bir yonetici olurdu, keske yonetime girsenizElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildiElestiri vardir, bir de elestiri vardir.
Bu ligde forveti iyi olan kazaniyor. Fb gecen sene forvetleri yuzunden ne hallere dustu, simdi ayni duruma biz dustuk. Onlar formda ve hirsli golcu Vedat Muric'i aldi, biz biri sakat digeri PTT seviyesinde 2 forvet aldik sonuc ortada.
Kadro disi birakalim diyecegim ama elde hic forvet yok, gecen sezon Burak-Hugo-Ekuban vardi.
Trabzonlular futbolu bilir sadece bir gaz alma lafidir.bunu bircok futbolcuda gorduk.bu sene en barizini sorloth ve campide kismen de mikelde gorduk.sorloth her mac ona soylenen kotu yorumlari iade ediyor.bu arada yonetim bu sene yine cogu transferde basarili oldu.gecen seneki transferler de cogu iyiydi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[HR][/HR
Trabzonlular futbolu bilir sadece bir gaz alma lafidir.bunu bircok futbolcuda gorduk.bu sene en barizini sorloth ve campide kismen de mikelde gorduk.sorloth her mac ona soylenen kotu yorumlari iade ediyor.bu arada yonetim bu sene yine cogu transferde basarili oldu.gecen seneki transferler de cogu iyiydi.
Campi, ilk geldiği performansı çok kötüydü adamın. İlk maçlara bakıp hayır bu adam çok iyi oynuyor diyen yoktur herhalde. Adam kendine geldiğinden beri herkes hakkını veriyor zaten.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
Bu başlığa ilk defa yazıyorum. Uzun süredir yazmıyordum. Sorloth çok iyi ama kötü de çıkabilirdi, boşuna tartışma çıkarıp kırmayın birbirinizi. Eski mesajları çıkarmak hoş değil, neden, çünkü çok iyiyiz, günümüze bakalım derim.Son Sivasspor maçında tam tersine biraz durgundu, İstanbul'a gidip geldi, bence zihnen yorgundu, buna rağmen gol hatta golleri attı, inanılmazdı.İnsallah leş karga takımına da gollerini atıp maçı kazandırır.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İslam Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığa ilk defa yazıyorum. Uzun süredir yazmıyordum. Sorloth çok iyi ama kötü de çıkabilirdi, boşuna tartışma çıkarıp kırmayın birbirinizi. Eski mesajları çıkarmak hoş değil, neden, çünkü çok iyiyiz, günümüze bakalım derim.Son Sivasspor maçında tam tersine biraz durgundu, İstanbul'a gidip geldi, bence zihnen yorgundu, buna rağmen gol hatta golleri attı, inanılmazdı.İnsallah leş karga takımına da gollerini atıp maçı kazandırır.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum