Plazayi yerine dusunuyorsalar satabilirler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Caleb Ansah Ekuban | Genoa
Daraltma
X
-
Plaza'yı tanıyolar mı da sanki yerine düşünecekler?İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlazayi yerine dusunuyorsalar satabilirler
geçen sene olmayan o 3. alternatif Plaza patlamasını bekleyecez
Yorum
-
Satılırsa çok ararız.
Yorum
-
Takımın basında olsam suan satmayacagım tek oyuncudur, oyle bir surec yasadik ki takimda yedek sag ve sol kanat yoktu 10 no ve santrafor yedegi yoktu hepsini yedekledi yerini yadirgamadan guzel performanslarla oynadi. Belkide tek bir bolgede devamli oynasa performansinin uzerine cok daha fazlasini katabilirdi.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Bu adamın yeri belli değil diyenler var. Adam forvet. Sörloth varken yedek kaldı ve farklı mevkilerde oynamak zorunda kaldı. 2019-20'nin başında belki o dönemki Sörloth'tan bile formdaydı ama sakatlandı. 10 milyon euro'dan aşağı gitmemeli. Güçlü, hızlı ve takımın en klas oyuncusunun atamayacağı final paslarını atabiliyor.
Yorum
-
Olmaz demiştim ama adam öyle bir eşiğe geldi ki. Tam bir kırılma noktasında. Ya çok büyük katkı sağlayacak, sene sonunu bırak devre arası bile elinde tutmakta zorlanacaksın. Ya da şu sakatlıklar olmasa çok büyük topçu olabilirdi denilecek.İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban dan olmaz. Bonservisini almak hataydı bence.
İçinden Hulk çıkıyor bazen, öyle ince paslar atıyor, öyle bir sprinte kalkıyor ki, şu adam sezon sakatlanmasaydı bu sezon ne olurdu diyorsun. Bazen de kaybolup gidiyor, tekniği sırıtıyor, olmadık çalımlar deniyor, işte bu yüzden Trabzonsporda diyorsun.
Herşeye rağmen son düzlükte sahada olduğu sürece, kazanmak isteyen, isyan eden en net isimdi diyebilirim.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
valla geçen sene karar mekanizması benim elimde olsa ben de 1 milyon verip almazdım o yoklukta. ama işte her şeyi doğru bilmiyoruz, inanılmaz bir come back attı kariyerini göz önüne alırsak.İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz demiştim ama adam öyle bir eşiğe geldi ki. Tam bir kırılma noktasında. Ya çok büyük katkı sağlayacak, sene sonunu bırak devre arası bile elinde tutmakta zorlanacaksın. Ya da şu sakatlıklar olmasa çok büyük topçu olabilirdi denilecek.
İçinden Hulk çıkıyor bazen, öyle ince paslar atıyor, öyle bir sprinte kalkıyor ki, şu adam sezon sakatlanmasaydı bu sezon ne olurdu diyorsun. Bazen de kaybolup gidiyor, tekniği sırıtıyor, olmadık çalımlar deniyor, işte bu yüzden Trabzonsporda diyorsun.
Herşeye rağmen son düzlükte sahada olduğu sürece, kazanmak isteyen, isyan eden en net isimdi diyebilirim.
sakatlıklardan kurtarabilirse çok daha başka bir seviyeye gelmemesi için hiçbir sebebi yok.
Yorum
-
Gözünüzü seveyim ön tarafa başka transfer de istemiyorum lanet olsun şu adamı satmayın yeter ki.
Bu adam hirs, bu adam güç, bu adam umut. Ekuban'i sattık 5 milyon kar ettik cümlesi küfür gibi bir cümle.
Reddedilemez bir teklif gelmediği sürece 6-7 milyonlar icin bu heyecana kıymayın.#Dik oyna
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum