Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Caleb Ansah Ekuban | Genoa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Satılmasına ihtimal vermiyorum yönetim bu kadar ahmak olamaz. 1-2 seneye 25-30 a göndeririz.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Kralımız Sörloth'u bile dahil etsem, takımdan gitmesini isteyeceğim en son futbolcu sensin, gitme.
      ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Tekrar ediyorum. Yonetimin bazi hatalarina ragmen bu adami 8 milyon euro gibi cuzzi bir rakama birakmasi su ana kadar yaptigi en buyuk hata olur, kendi ayagina sikmis olur. Bu takimda bir Pereira iki Ekuban. Bu ikili takim mental ve fiziksel olarak dokulurken sayisiz kez takimi atesledi. Ekuban su an takimda Sorloth ile beraber en son satilacak oyuncu. 15-20 milyon euro bandinda bir rakama satilacaksa kimsenin itirazi olmaz fakat 8 milyon euro saka gibi bir rakam. Gecen sezon sakatliklari olmasa sezonu tum kulvarlarda toplam 20-25 gol arasinda tamamlardi ki genelde kanat forvet oynadi ya da orta sahada cok yiprandi. Boyle bir aptalligi kimse yapmaz, yapamaz.

Yorum

• Adam başlı başına bir ruh, fakir Lukaku'su.
          Satılacağını sanmıyorum.

(UEFA)

Yorum

• Ekuban muhteşem bir patlayıcı güç. İster 11'de olsun, ister yedek başlasın her zaman elimizi güçlü kılan bir isim. Ancak bir oyuncuya gereğinden fazla anlam yüklememek lazım. Son yaşanılanlar ortada. 10-15 bandında bir teklif geldiğinde satışı çok iyi olur bence. Pandemi döneminden sonra piyasa eskisi gibi değil.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tekrar ediyorum. Yonetimin bazi hatalarina ragmen bu adami 8 milyon euro gibi cuzzi bir rakama birakmasi su ana kadar yaptigi en buyuk hata olur, kendi ayagina sikmis olur. Bu takimda bir Pereira iki Ekuban. Bu ikili takim mental ve fiziksel olarak dokulurken sayisiz kez takimi atesledi. Ekuban su an takimda Sorloth ile beraber en son satilacak oyuncu. 15-20 milyon euro bandinda bir rakama satilacaksa kimsenin itirazi olmaz fakat 8 milyon euro saka gibi bir rakam. Gecen sezon sakatliklari olmasa sezonu tum kulvarlarda toplam 20-25 gol arasinda tamamlardi ki genelde kanat forvet oynadi ya da orta sahada cok yiprandi. Boyle bir aptalligi kimse yapmaz, yapamaz.
              Celtic Hocası yalanlamış, teklif yok demiş.
              En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 26.08.2020, 11:57.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam başlı başına bir ruh, fakir Lukaku'su.
                Satılacağını sanmıyorum.
                Fakir Mbappesi diyelim bence
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Oynadığı maçlarda en iyi performansı Rodallega ve Sörloth arkasında ikinci forvet olarak oynadığı maçlarda sergiledi. Hal böyleyken bu düzeni bozmanın bir anlamı yok...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sol kanatta pek varlık gösteremedi.

(UEFA)

Yorum

• İlk golde müthiş işler yaptı. Ama bitiricilik konusunda hâla eksikleri var...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk 11 yazarken yedek yapanlar var. Her turlu ilk 11 oynar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• çok güçlü. tekiği geliştrmeye devam

Yorum

• Adam top indiriyor, top dağıtıyor, rakibi de dağıtıp top sürüyor, milimetrik ara pas atıyor, topa yobaz gibi vuruyor, tüm takım düşse de tek başına didiniyor, uğraşıyor, mücadele ediyor. Bu adam bir mucize. Bu adam yedekte çürütülmemeli. Bu adam sırf oynatmış olmak için kanatta da harcanmamalı. Bu adamın yeri Şörland'ın yanıdır.
                            Naber?

Yorum

• En önde oynadiği en iyi maçti, ne kadar geliştiğini gösterdi. Sürekli koşular yapti, defansi yipratti.

Yorum

• Ekuban her zaman ilk 11 de adi ilk yazilir. adma varini yogunu koyuyor her zaman. tAm bir winner

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim