Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Caleb Ansah Ekuban | Genoa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Plazayi yerine dusunuyorsalar satabilirler
    61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Plazayi yerine dusunuyorsalar satabilirler
      Plaza'yı tanıyolar mı da sanki yerine düşünecekler? geçen sene olmayan o 3. alternatif Plaza patlamasını bekleyecez

Yorum

• konuşulan rakamlara satılırsa dünyanın en komik şeyi olur sanırım. ekuban ligi geç dünyada bile benzeri olmayan farkli meziyetlere sahip bir forvet. sorloth waka ekuban üçlüsü asla bozulmaması gereken 3 lü.

Yorum

• Satılırsa çok ararız.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Takımın basında olsam suan satmayacagım tek oyuncudur, oyle bir surec yasadik ki takimda yedek sag ve sol kanat yoktu 10 no ve santrafor yedegi yoktu hepsini yedekledi yerini yadirgamadan guzel performanslarla oynadi. Belkide tek bir bolgede devamli oynasa performansinin uzerine cok daha fazlasini katabilirdi.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ekubanın satılması teklif dahi edilmemeli, bu sezon 3. kaptan olmalı Pereira-Uğurcan sonrası dönemde Trabzonspor Kaptanı olmalıdır.

Yorum

• 15 milyon ve üstü gelmediği sürece satilmamalı
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

• Bu adamın yeri belli değil diyenler var. Adam forvet. Sörloth varken yedek kaldı ve farklı mevkilerde oynamak zorunda kaldı. 2019-20'nin başında belki o dönemki Sörloth'tan bile formdaydı ama sakatlandı. 10 milyon euro'dan aşağı gitmemeli. Güçlü, hızlı ve takımın en klas oyuncusunun atamayacağı final paslarını atabiliyor.

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ekuban dan olmaz. Bonservisini almak hataydı bence.
                    Olmaz demiştim ama adam öyle bir eşiğe geldi ki. Tam bir kırılma noktasında. Ya çok büyük katkı sağlayacak, sene sonunu bırak devre arası bile elinde tutmakta zorlanacaksın. Ya da şu sakatlıklar olmasa çok büyük topçu olabilirdi denilecek.
                    İçinden Hulk çıkıyor bazen, öyle ince paslar atıyor, öyle bir sprinte kalkıyor ki, şu adam sezon sakatlanmasaydı bu sezon ne olurdu diyorsun. Bazen de kaybolup gidiyor, tekniği sırıtıyor, olmadık çalımlar deniyor, işte bu yüzden Trabzonsporda diyorsun.
                    Herşeye rağmen son düzlükte sahada olduğu sürece, kazanmak isteyen, isyan eden en net isimdi diyebilirim.
                    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Kesinlikle kanatta olmalı, göbek bölgesi için aşırı savruk.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olmaz demiştim ama adam öyle bir eşiğe geldi ki. Tam bir kırılma noktasında. Ya çok büyük katkı sağlayacak, sene sonunu bırak devre arası bile elinde tutmakta zorlanacaksın. Ya da şu sakatlıklar olmasa çok büyük topçu olabilirdi denilecek.
                        İçinden Hulk çıkıyor bazen, öyle ince paslar atıyor, öyle bir sprinte kalkıyor ki, şu adam sezon sakatlanmasaydı bu sezon ne olurdu diyorsun. Bazen de kaybolup gidiyor, tekniği sırıtıyor, olmadık çalımlar deniyor, işte bu yüzden Trabzonsporda diyorsun.
                        Herşeye rağmen son düzlükte sahada olduğu sürece, kazanmak isteyen, isyan eden en net isimdi diyebilirim.
                        valla geçen sene karar mekanizması benim elimde olsa ben de 1 milyon verip almazdım o yoklukta. ama işte her şeyi doğru bilmiyoruz, inanılmaz bir come back attı kariyerini göz önüne alırsak.
                        sakatlıklardan kurtarabilirse çok daha başka bir seviyeye gelmemesi için hiçbir sebebi yok.

Yorum

• Az önce sporxten 8 milyona gidiyor diye haber düştü. Sosa mosa umrumda değildi. Muriqlerin 15+ bahsedildiği yerde bu adamı 8 milyon gibi komik bir rakama satarlarsa vah ki ne vah

Yorum

• Gözünüzü seveyim ön tarafa başka transfer de istemiyorum lanet olsun şu adamı satmayın yeter ki.

Bu adam hirs, bu adam güç, bu adam umut. Ekuban'i sattık 5 milyon kar ettik cümlesi küfür gibi bir cümle.

Reddedilemez bir teklif gelmediği sürece 6-7 milyonlar icin bu heyecana kıymayın.
                            #Dik oyna

Yorum

• 8 milyon euroya Ekuban'i satacaklarina, 15 milyon euroya Omur'u satsinlar. Boyle sacma sapan bir hareket yapilamaz.

Yorum

• Ekuban satilmasin!!! Kampoanya baslatalim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim