Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahrez çıkmamalıydı
    nasıl çıkmamalıydı? premier lig orası, bir kere müdahale için geç kaldın mı keserler cezanı.adamlar yoruluyor, mecbur taze kan koymak zorundasın.

Yorum

• Maalesef yediler
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Attı Walcott..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• maçı bozdu hakem. ard arda iki sarı kartın biri çıkmamalıydı en azından.çok fazla kart kullandı böyle bir maç için.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nasıl çıkmamalıydı? premier lig orası, bir kere müdahale için geç kaldın mı keserler cezanı.adamlar yoruluyor, mecbur taze kan koymak zorundasın.
            Aynen çıkması doğruydu. Ama yerine Nathan Dyer girse daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

1-1 oldu bu arada. Kaleyi tutan ilk top gol oldu işe bak.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bu penaltıyı nasil çalmazlar yuh

Yorum

• Welbeck'in yaşadığını görmüş olduk en azından Unutmuştum resmen adamı.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Heyecan tavan yaptı Neler kaçıyor öyle
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yazık oldu
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Wasilewski tam bir salaksin haci kusura bakma yedirdin golü iste
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Olmadı Leicester buraya kadarmış.. Özil yine yaptı asisti..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Welbeck'in yaşadığını görmüş olduk en azından Unutmuştum resmen adamı.
                          Vay arkadaş Yazık oldu Leicester'a Kante ve Schmeichel'a çok üzüldüm şu anda.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• loser arsenal hakemle birlikte iyi iş çıkardı. chealse'den yediği tokatları çıkarmadan şampiyon olacaklarını zannetmiyorum

Yorum

• Hakeden kazandı...Bugün Leicester City kötü oynadı...

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakeden kazandı...Bugün Leicester City kötü oynadı...
                                Arsenal'in kaleyi bulan şutu yoktu 70. dakikaya kadar. İlk kaleyi bulan şut gol oldu ondan sonra korkunç bir baskı kurdular. Son 20 dakikayı düşünecek olursak evet Arsenal'in hakkıydı ama maçın geneline bakınca beraberlik daha adil olurdu diye düşünüyorum.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim