Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam bence sistem olarak tamamen zıt bi taktik bizim 10-11 kadrosuyla. Savunmada leicester tamamen 10 kişiyle geri geliyor .4-4-2 müthiş uyguluyorlar. Bu forumda diye diye dilimde tüy bitti. Trabzonspor gibi takımın oynaması gereken sistem 4-4-2 dedik. A madrid de bu taktikle oynuyor. 4-4-2 demek denge demektir. 3-0 4-0 gibi farklı skorlar olmasada yinede net skorlar kafaya oynarsın. Çünkü 4-4-2 sistemi direnç demek takım oyunu demek takım içi yardımlaşmanın muazzam olduğu bi sistem. 10-11 kadrosuyla benzeyen tarafları bana göre oyuncular. Yoksa sistem olarak tamamen zıt bi sistem. Ayrıca defans olarak leicter geri 4 lüsünü bırak ingiliz takımlarına bedava olsa türk takımları almayacak durumda defansın yaş ortlaması 31.

Örnek ders alınması gereken bi kulüp. Her zaman dedim futbolcuya para verilmez diye. Lucescuyu bu yüzden istiyorum. Bize Simeone-ranieri-berdiyev gibi yokluktan varlık yapabilecek hoca lazım. Gereksiz topçuya para vermektense hocaya para vereceksin. 4-4-2 uygulaması en zor fakat verimi en yüksek sistem. Almasını bileceksin tabikide
    Sistem ve taktik dizilis felsefe farklı zaten sadece oyuncu profili ve hücumdaki üçlü benziyor. %50'nin altında topla oynuyorlar.hizli cikiyorlar.biz pas yapıyorduk.ama ikinci yarıda sağlam durup az golle kazandığımız burak ve umut'u önde bıraktığımız maçlar oldu. Defansif olarak onlar çok gelişmiş takım olarak çok iyiler.bizim oyuncuların bazıları problemliydi zaten. Mutlak disiplin sağlamak zordu.sonuç olarak nereye baksam o seneyi görüyorum.kötü bir piskoloji demek istediğim o.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: New-Premier-League-Logo-Revealed%u00252B%u002525283%u00252529.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 46.7 KB 
Kimlik: 11204857

Seneye PL logosu buymuş

Update: We've updated this post with more application examples and images of the all-new Premier League logo, including the new Premier League 2016-17 sleeve patch.
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 10:51.

Yorum

• leicester savunmasının giroud'yu bir ofsayta bırakışı var ki kesin izlenmesi lazım.böyle güzel savunma yapılmaz.
        En son artvints tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 15:01.

Yorum

• penaltı, vardy kendi taktı ayağını ve gol.

Yorum

• zencıiler tembel olur diyen otursun kante'yi izlesin.adam bezdirdi arsenal ortasahasını. tackling özelliği bu kadar gelişmiş bir oyuncu izlemedim son zamanlarda, her yere sokuyor ayağını, hücuma da müthiş çıkıyor. 4 4 2'nin merkez ortasaha oyuncusu ama sağda solda heryerde gördüm kendisini.

defans iyi yapılınca keyifli oluyor izlemesi. romantik işler diye dalga geçilen ne kadar özellik varsa leicester'de görüyorsun. inanç, arkadaşlık, mücadele, taktiğe hocaya birbirine çok güvenen oyuncular.takım gibi takım yani.
            En son artvints tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 15:01.

Yorum

• Maçın adamı ilk yarı Kante oldu. Adamı izlerken yoruldum Huth - Kante - Mahrez - Vardy hattı gerçekten çok değerli. Penaltı pozisyonunda Vardy güzel taktı ayağını hakemi iyi kandırdı. Bizim Yusuf inşallah izliyordur maçı
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Leicester bugünde kazanırsa büyük avantaj yakalayacak.. Daha çok var ama tarih yazmaya doğru gidiyorlar..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçın adamı ilk yarı Kante oldu. Adamı izlerken yoruldum Huth - Kante - Mahrez - Vardy hattı gerçekten çok değerli. Penaltı pozisyonunda Vardy güzel taktı ayağını hakemi iyi kandırdı. Bizim Yusuf inşallah izliyordur maçı
                  gecen sene Kante'yi alalim dedigimde, 1.68lik ön libero mu olur denilmisti. Bizim futbola bakis acimiz ancak bu kadaR

Yahu bunlarin oynadigina futbol diyorsak, bizim ligde oynanan seye ne deniliyor?
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Kırmızı çıktı Leicester 10 kişi..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gecen sene Kante'yi alalim dedigimde, 1.68lik ön libero mu olur denilmisti. Bizim futbola bakis acimiz ancak bu kadaR

Yahu bunlarin oynadigina futbol diyorsak, bizim ligde oynanan seye ne deniliyor?
                      1.68'lik zenci olur mu da dediler mi? bu arada kırmızı gördü simpson. ilk sarı kart çok ucuzdu.sanchez kart istedi diye verdi biraz.öncesinde arsenal'a bir kaç tane sarı kart çıkmıştı.

Yorum

• Sorun yok Leicester bir tane daha atar 0-2 alir maci
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• Leicester'ı harcayacaklar. Kante'nin boyunu eleştirenleri hatırlamıyorum ama Mahrez'e sallayanlar dün gibi aklımda Çelimsiz durarak oynuyor işimize yaramaz demişlerdi burada önerildiği zaman
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Mahrez çıkmamalıydı
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Adamlar Gökhan İnler'e bi dünya para verdiler, oynatmıyorlar
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamlar Gökhan İnler'e bi dünya para verdiler, oynatmıyorlar
                                Stoke City maçı vardı ilk yarısını 2-0 geride bitirmişlerdi Gökhan İnler ilk 11 başlamıştı. İkinci yarı Albrighton oyuna girip maçı değiştirmişti. Gökhan İnler transferi tutmadı Leicester'da şu ana kadar.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim