İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sistem ve taktik dizilis felsefe farklı zaten sadece oyuncu profili ve hücumdaki üçlü benziyor. %50'nin altında topla oynuyorlar.hizli cikiyorlar.biz pas yapıyorduk.ama ikinci yarıda sağlam durup az golle kazandığımız burak ve umut'u önde bıraktığımız maçlar oldu. Defansif olarak onlar çok gelişmiş takım olarak çok iyiler.bizim oyuncuların bazıları problemliydi zaten. Mutlak disiplin sağlamak zordu.sonuç olarak nereye baksam o seneyi görüyorum.kötü bir piskoloji demek istediğim o.
-
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 10:51.
Yorum
-
zencıiler tembel olur diyen otursun kante'yi izlesin.adam bezdirdi arsenal ortasahasını. tackling özelliği bu kadar gelişmiş bir oyuncu izlemedim son zamanlarda, her yere sokuyor ayağını, hücuma da müthiş çıkıyor. 4 4 2'nin merkez ortasaha oyuncusu ama sağda solda heryerde gördüm kendisini.
defans iyi yapılınca keyifli oluyor izlemesi. romantik işler diye dalga geçilen ne kadar özellik varsa leicester'de görüyorsun. inanç, arkadaşlık, mücadele, taktiğe hocaya birbirine çok güvenen oyuncular.takım gibi takım yani.En son artvints tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 15:01.
Yorum
-
Maçın adamı ilk yarı Kante oldu. Adamı izlerken yoruldum
Huth - Kante - Mahrez - Vardy hattı gerçekten çok değerli. Penaltı pozisyonunda Vardy güzel taktı ayağını hakemi iyi kandırdı. Bizim Yusuf inşallah izliyordur maçı
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
gecen sene Kante'yi alalim dedigimde, 1.68lik ön libero mu olur denilmisti. Bizim futbola bakis acimiz ancak bu kadaRİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın adamı ilk yarı Kante oldu. Adamı izlerken yoruldum
Huth - Kante - Mahrez - Vardy hattı gerçekten çok değerli. Penaltı pozisyonunda Vardy güzel taktı ayağını hakemi iyi kandırdı. Bizim Yusuf inşallah izliyordur maçı 

Yahu bunlarin oynadigina futbol diyorsak, bizim ligde oynanan seye ne deniliyor?
Yorum
-
1.68'lik zenci olur mu da dediler mi?İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sene Kante'yi alalim dedigimde, 1.68lik ön libero mu olur denilmisti. Bizim futbola bakis acimiz ancak bu kadaR
Yahu bunlarin oynadigina futbol diyorsak, bizim ligde oynanan seye ne deniliyor?
bu arada kırmızı gördü simpson. ilk sarı kart çok ucuzdu.sanchez kart istedi diye verdi biraz.öncesinde arsenal'a bir kaç tane sarı kart çıkmıştı.
Yorum
-
Mahrez çıkmamalıydıTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Stoke City maçı vardı ilk yarısını 2-0 geride bitirmişlerdi Gökhan İnler ilk 11 başlamıştı. İkinci yarı Albrighton oyuna girip maçı değiştirmişti. Gökhan İnler transferi tutmadı Leicester'da şu ana kadar.İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar Gökhan İnler'e bi dünya para verdiler, oynatmıyorlar
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum