İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aynen çıkması doğruydu. Ama yerine Nathan Dyer girse daha iyi olurdu diye düşünüyorum.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl çıkmamalıydı? premier lig orası, bir kere müdahale için geç kaldın mı keserler cezanı.adamlar yoruluyor, mecbur taze kan koymak zorundasın.
1-1 oldu bu arada. Kaleyi tutan ilk top gol oldu işe bak.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Yazık olduTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Vay arkadaşİlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWelbeck'in yaşadığını görmüş olduk en azından
Unutmuştum resmen adamı.
Yazık oldu Leicester'a Kante ve Schmeichel'a çok üzüldüm şu anda.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Arsenal'in kaleyi bulan şutu yoktu 70. dakikaya kadar. İlk kaleyi bulan şut gol oldu ondan sonra korkunç bir baskı kurdular. Son 20 dakikayı düşünecek olursak evet Arsenal'in hakkıydı ama maçın geneline bakınca beraberlik daha adil olurdu diye düşünüyorum.İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakeden kazandı...Bugün Leicester City kötü oynadı...DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum