Liverpool'u şampiyon görmek isterdim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Chelsea ne yapacak oyun kurucusunu ?
Lampard'ın bu seneki performansından tüm Chelsea taraftarları memnun.
Acaba Lampard ön libero mu oynayacak ? Veya Kakâ santrafor mu ?
Kafa bırakmaz bu transfer adamda.
Benim tahminim Kaka Chelsea yolunu tutarsa Chelsea'nin orta sahası şöyle olur.
___________Essien_________Lampard_________
Anelka_____________Kakâ____________MaloudaYOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
bunlarda yalanı yeme yiy. adamalr 65 milyona alıp tamda oynatamadan bir yol sonra 45 satarmı ? bir ara gerrard la ilgileniyordu ne oldu o iş ?İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelsea Kaka'ya 45 milyon veriyor..TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Gökhan, bu haber gercek mi?İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRaul'u ne yapacakmış Manu çok merak ediyorum.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Manchester United Raul'a talipİlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan, bu haber gercek mi?

İngiliz ekibi tecrübeli forveti istiyor...
Premier Lig'de sezonu ikinci tamamlayan Manchester United, Real Madrid'in 32 yaşındaki efsanevi forveti Raul'a teklif yapmaya hazırlanıyor.
Daily Mail'in haberine göre Florentino Perez'in tazminatını da vererek göndermeyi planladığı Raul'u bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak isteyen Manchester United, İspanyol golcü ile forvet hattını güçlendirmek istiyor.
Buna rağmen Raul'un takıma beklenen etkiyi yapıp yapmayacağıyle ilgili kulüpte şüpheler bulunduğu, oyuncunun yaşının Premier Lig için soru işareti oluşturduğu konuşuluyor.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Sonradan girip gol atar ben isterim valla
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İşte ligin ilk hafta maçları;
Aston Villa v West Ham
Blackburn v Everton
Blackpool v Wigan
Bolton v Fulham
Chelsea v West Brom
Liverpool v Arsenal
Man Utd v Newcastle
Sunderland v Birmingham
Tottenham v Man City
Wolverhampton v StokeEn son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 17.06.2010, 12:25.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Oooo sezonu Gunners'ları yenip başlayacağız demek ki.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum