“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Her maç favori Liverpool bana göre, ama Arsenal'e karşı değil. Böyle düşünmemin sebebi herhalde Rafanın Arsenal maçlarında berbat ötesi bir performans sergilemesi.
Liverpool'un Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Benitez'in ayrılmasından dolayı üzgün olduğunu belitirken, takım arkadaşı Steven Gerrard'ın ayrılmasından çekindiğini ifade etti.
Rafael Benitez'in Liverpool'dan ayrılmasından dolayı üzgün olan Dirk Kuyt,Steven Gerard'ın da takımdan ayrılma olasılığından dolayı endişeli.
Feyenoord'da forma giyerken Rafael Benitez tarafından İngiltere'ye transfer edildiğini ve bu yüzden minnettar olduğunu belirten Hollandalı forvet: "Rafael Benitez'in ayrılmasından dolayı büyük üzüntü yaşıyorum. Bence Benitez Liverpool'da çok başarılıydı. Kendisi dünyanın en iyi teknik adamlarından birisi. Kendisi Liverpool ve benim için unutulmaz birisi. Bana güvendiği ve bu takıma transfer ettiği içi kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Gerard'ın transfer olasılığını değerlendiren Kuyt ayrıca: "Steven gitmesini isteyeceğim en son insandır. Kendisi Liverpool'dan bence hiç gitmemeli. O buranın kalbinde çok büyük yere sahip. Ancak onu çok önemli kulüpler istiyor ve çok büyük paralar vaad ediyor" dedi.
İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea, Fransa Milli Takımı'nın olay adamı Nicolas Anelka'nın sözleşmesini 1 yıl uzattı.
Chelsea kulübünün açıklamasında, Anelka'nın sözleşmesinin 2012'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
Açıklamada, anlaşmanın maddi detayları belirtilmedi. 31 yaşındaki Anelka'nın sözleşmesi, normalde geleceksezon sonunda bitiyordu.
Liverpool, Fulham'a tarih yazdıran menajerle resmen anlaşmaya vardı...
Rafael Benitez'in görevinden ayrılmasının ardından yeni menajer arayışlarına giren Liverpool, göreve Roy Hodgson'u getirdi.
Liverpool'un resmi internet sitesinde yer alan haberde 62 yaşındaki menajerin bugün düzenlenecek basın toplatısı ile medyaya tanıtalacağı açıklandı.Hogdson, Liverpoolfc.tv'ye yaptığı açıklamada "Liverpool gibi İngiltere'nin en büyük futbol tarihine sahip olan takımı ile çalışmaktan onur duyuyorum. Bir an önce oyuncularım ve taraftarlarla bir araya gelmek istiyorum" dedi.
Barcelona'nın Fildişi Sahilli oyuncusu Yaya Toure, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'e imza attı.
İngiliz kulübünün resmi internet sitesinden duyurulan açıklamada, Yaya Toure'nin bu sabah sağlık kontrolünden geçerek, kendisini 5 yıllığına Manchester City'li yapan imzayı attığı belirtildi.
Toure'nin 28 Milyon Sterlin karşılığında imza attığı duyuruldu. Yıldız oyuncunun transferi sonrasında açıklama yapan Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Bu Manchester City'nin yaptığı bir diğer fantastik transfer. Toure çok iyi bir oyuncu. Barcelona'da her zaman en üstte oynadı. Onu hep hayranlıkla izledik. Eminim ki onun tecrübesi ve yeteneği bize çok fayda sağlayacak" dedi.
Ayrıca kulübün internet sitesinden, Dünya Kupası'ndan dönen oyuncunun 3 haftalık tatile çıkacağı ve tatil dönüşünde takım ile beraber idmanlara başlayacağı belirtildi.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Yorum