Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• penaltı maçırdı lampard...

Yorum

• Maç bitti..1-0..

Chelsea FA Cup şampiyonu oldu ve duble yaptı..

Böyle maç görmedim. 6 top direkten döndü. Chelsea 2si yüzde yüz hatta biri jeneriklik bir gol kaçırıdı..Portsmuth 1 tane yüzde yüz 1 2 tanede net pozisyon harcadı..
      En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 15.05.2010, 18:56.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• ilginç bir maç oldu
        TRABZONSPOR

Yorum

• 2 takımda 1 penaltı kaçırdı...

Yorum

• Ne pozisyonlar kaçtı ya Drogba müthiş formda zehir gibi valla. Her vurduğu bomba gibi gidiyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Direkler arasinda oynaniyor mac
              Öyle görünüyor ççç
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• zaten ligin en iyi takımı chelsea kadro kalitesi olarak bakarsak en hakeden takımda chelsea .. manchester takım oyunu oynuyo yıldız denilebilcek bi futbolcusu pek yok.bayern münih karşısında manchesterın güçsüz bi takım olduğuınu herkez gördü.. ama öyle böyle maç kazanmasını biliyolar sadece buda beni gıcık ediyodu =)

Yorum

• Drogba'nın hakkını yiyorlar hep bence. Ibrahimovic, Torres, Villa gibi oyuncuları 3 kere cebinden çıkartır ama hiç bahsedilmiyor.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Drogba'nın hakkını yiyorlar hep bence. Ibrahimovic, Torres, Villa gibi oyuncuları 3 kere cebinden çıkartır ama hiç bahsedilmiyor.
                    Harbiden ha bunu düşünmemiştim. Gerçekten bahsedilmiyor..

Yorum

• İngiltere'de bir gazete adını unuttum Aguero,Ribery ve Torres için Chelsea'nin 117 milyon ayırdığını yazmış..

Yorum

• Ulan be maçı izleyemedim ama duyduklarıma göre müthiş bir maç olmuş.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İngiltere'de bir gazete adını unuttum Aguero,Ribery ve Torres için Chelsea'nin 117 milyon ayırdığını yazmış..

Aguero ve Torres'i bilmemde Ribery gibi bir kanat oyuncusuna mutlaka ihtiyacı var Chelsea'nın. İlk 11'e bakıldığında Malouda ve Kalou zayıf halkalar gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aguero ve Torres'i bilmemde Ribery gibi bir kanat oyuncusuna mutlaka ihtiyacı var Chelsea'nın. İlk 11'e bakıldığında Malouda ve Kalou zayıf halkalar gibi duruyor.
                            Kalou zaten forvetten dönme kanat gibi oynuyor. Beni tanıyan her iki oyuncuyuda Chelseaye yakıştırmadığımı bilir. Büyük ihtimal Kalou gider onun yerine Ribery sağ tarafa geçer. Malouda yine solu götürür. Tabi Ribery Chelseaye gidecek mi birde o var. Real ve Barca da peşinde..

Yorum

• Kalou'nun boş kaleye kaçırdığını bizim oyuncularımız kaçırsa tefe koyar kovalardık.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bune rezalet ya ligi 7. bitirdik Yönetim uyumaaaaaaa:@
                                #LiverpooL#
                                -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim