Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formasını ne zaman alıyorsun ? Al da takılalım biraz
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• acele yok acele yok

şu fiyatlara hele bi daha bakayım

39 paund mu..

Price: £51.99 buda isimli hali
      En son Egemen tarafından düzenlendi; 21.03.2008, 14:49.
      Hadi eyvallah..

Yorum

• İkinci el piyasası yokmu hacı Bit pazarı ne zaman kuruluyor acaba Londra'da
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ne biliyim la

acil sağlam bi forum bulmam lazım
          Hadi eyvallah..

Yorum

• Ronalda rekora koşuyor

Cristiano Ronaldo'nun "en golcü kanat oyuncusu" ünvanını almasına az kaldı.

Manchester United’ın yıldızı Cristiano Ronaldo, Çarşamba günü attığı iki golle George Best’in elinde tuttuğu, bir kanat oyuncusunun bir sezonda attığı gol rekorunu kırmaya bir adım daha yaklaştı.

Ronaldo’nun bu sezonki formuyla birlikte takımdaki herkes, Portekizli oyuncunun 40 gollük bu rekoru kırmasını istiyor. Kırmızı Şeytanların bu sezon daha en az 10 maçı olduğu, ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ettiği düşünüldüğünde, Ronaldo’nun rekora yakın olduğunu söyleyebiliriz.

Manchester’ın efsaneleşmiş isimleri arasında, 1959-60 sezonunda 32 gol atan Dennis Viollet, 1963-64 sezonunda 46 gol atan Dennis Law da bulunuyor. Law’ın yanında Manchester United formasıyla bir sezonda 40 gol atan tek isim Ruud Van Nistelrooy. Ronaldo’nun yakaladığı bu gol ortalaması, bu efsane isimlerin arasına girmesini sağlayabilir.

Quieroz: "Ronaldo muhteşem"

Kırmızı Şeytanların yardımcı teknik direktörü Carlos Quieroz, “En iyilerin rekorunu kırmak muhteşem bir başarı. Sezon başından beri Ronaldo’da özel bir şeyler olduğunu hissediyorduk. Onun bu başarısı bizi çok mutlu ediyor, bakalım sezon sonunda bu başarısını taçlandırabilecek mi? Belki son sekiz maçta birer gol atar ve bizi şampiyonluğa taşır” diye konuştu.

Benitez herkezi şaşırttı !

Rafael Benitez, M. United maçı öncesi açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.
            Lig lideri Manchester United, Pazar günü Liverpool’u ağırlayacak. Bu maçta karşı karşıya gelecek olan dünya çapında birçok oyuncudan ikisi de Cristiano Ronaldo ve Fernando Torres. İki oyuncu da bu sezon gösterdikleri performansla göz kamaştırıyor ve takımlarını galibiyete taşıyor. Ronaldo’yu durdurmak için herhangi özel bir planı olup olmadığı sorulan Benitez, Sir Alex Ferguson’un Torres’i durdurmak için benzer bir plana sahip olup olmadığını sordu.

“Ronaldo’yu durdurmak maçın anahtarı mı?” sorusuna şaşırtıcı bir yanıt veren İspanyol teknik adam, “Belki de Torres’i durdurmaktır. Hayır, onların birçok iyi oyuncusu var, bu yüzden yalnızca Ronaldo’yu düşünmek yeterli olmaz. Biz, bütün oyuncuları düşünmeliyiz” dedi.

Old Trafford’daki maç öncesi heyecanlı olduğu gözlenen Benitez, bu maçın bu sezonki hedefleri için çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Sezon en önemli maçlarından biri. Önümüzde daha çok önemli maç var fakat iki takım arasındaki rekabet bu maçı daha da önemli kılıyor. Yalnızca üç puan almayı düşünüyorum” diye konuştu.

Bu maçı kolay kolay bırakmayız.Bu maçı kazanıp Arsenal'in puan kaybını bekleyeceğiz.
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Vay bee..Cristiano Ronaldo hakkaten müthiş..hakediyor nediyelim.
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• bu hafta güzel maçlar var

Yorum

• bugün newcastleye güveniyorum ve iddaa da bankom.

bu kötü gidişe dur diyecekler eminim.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• fatih terim avrupa sampiyonasindan sonra chelseaye mi gidiyor?

Get the latest news, politics, sport, celebrity, TV and lifestyle from The Mirror. Big stories with a big heart, always with you in mind.

Yorum

• bugün liverpool'u yenmek zorundayız.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugün liverpool'u yenmek zorundayız.

tottenham da porstmouth u yenmek zorunda;dubai için.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Middlesbrough derby'ye karsi 1-0 önde golü tuncay atti 35. dk

tuncayin golü:
                          En son TolgaTopçu61 tarafından düzenlendi; 22.03.2008, 18:24.

Yorum

• Tuncay'a tebrikler. Basarili olamaz diyordum ama saka maka bayagi bir söz ettirdi adindan.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• tebrikler tuncay şallı

Yorum

• premier lig'den sonuclar:

Aston Villa 0:1 FC Sunderland

Blackburn Rovers 3:1 Wigan Athletic

Bolton Wanderers 0:0 Manchester City

FC Middlesbrough 1:0 Derby County

Newcastle United 2:0 FC Fulham

Reading 2:1 Birmingham City

Yorum