Ramsey çok kötü olmuş ya.İnşallah kısa zamanda sahalara döner...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
El Nino! El Nino! El Nino! Kaldığı yerden devam!
Liverpool 2 - 1 B. Rovers
Goller : Gerrard, Torres
Maç devam ediyor.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-

Şampiyon ManU!
İngiltere Carling Cup'ın sahibi Manchester United oldu!... Wembley'de oynanan ve nefesleri kesen finalde Aston Villa'yı 2-1 deviren Kırmızı Şeytanlar, İngiltere lig şampiyonu oldu.
Müthiş finalin henüz 5. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Milner, Aston Villa'yı 1-0 öne geçirdi. 14. dakikada Macnhester United'ın geliştirdiği hızlı atakta savunmanın arkasına iyi sarkan ve düzgün bir vuruş çıkaran Owen skora dengeyi getirdi.
İlk yarı 1-1'lik eşitlikle geçilirken ikinci yarıda baskısını daha da arttıran ManU, formda golcüsü Wayne Rooney'in 74. dakikada kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Friedel'in hatalı çıkışını affetmeyen Wayne Rooney, topu kafasıyla aşırtarak filelere gönderdi. Bu dakikadan itibaren tecrübesini konuşturan Kırmızı Şeytanlar, oyunun kontrolünü kaptırmadı ve 90 dakika sonunda 2-1'lik skorla kupaya uzanan taraf oldu.
Geçen sene de bu kupanın sahibi olan Manchester United, böylece toplam 4. defa Lig Kupası'nın müzesine götürdü.
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Biraz önce Stoke-Arsenal maçının özetini izledim.Özellikle maç sonrası Arsenal'li oyuncuların birbirine kenetlenmesi ve Arsene Wenger'in maç sonunda;"Bundan sonra Ramsey için oynayacağız" demesi beni umutlandırdı.Chelsea ve ManU'ya göre daha kolay maçları var...
Chelsea(61): ManU(d),Tottenham(d),Liverpool(d)
ManU(60): Chelsea,Liverpool,Man.City(d),Tottenham
Arsenal(58): Tottenham(d),Man.City
3 takımın da en zor maçları bunlar.Arsenal Tottenham deplasmanına kadar(5 hafta sonra) puan kaybetmezse ve Tottenham deplasmanında puanla dönerse şampiyonluk şansı çok fazla olur.Açıkcası biraz önce Arsenal'in kenetlenmesini görünce şampiyon olabileceklerini düşünüyorum33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Ahahahaha desene bu sene şampiyonu Liverpool belirleyecek. ManU ve Chelsea'yi yeneriz Arsenal şampiyon olur.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
2009'un en iyisi Cech..
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Çek kalecisi Petr Cech, ülkesinde 2009 yılının en iyi futbolcusu seçildi.
Takımının, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen hafta Inter'e 2-1 yenildiği maçta baldırındaki kası yırtılan 27 yaşındaki Cech, teknik direktörler, futbolcular ve gazetecilerin oylarıyla Çek Cumhuriyeti'nde 3. kez yılın en iyi futbolcusu ilan edildi.
Ödülünü almak için dün akşam saatlerinde başkent Prag'a giden Cech, bu ödüle 2005 ve 2008 yıllarında da layık
görülmüştü.
Galatasaray'da sakatlığı devam eden forvet oyuncusu Milan Baros oylamada ikinci, Bordeaux'nun orta saha oyuncusu Jaroslav Plasil ise üçüncü sırada yer aldı.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Dün maça bakarken görmüştüm.Futbolun en kötü yanı bu işte

Yorum