Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iğrenç bir durum...

Yorum

• İngiltere ligi gerçekten muazzam...

Keyif, keyif, keyif...

Diğer ligler yanına yaklaşamaz...

Bence tabii...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Wigan'a da yazık , kaçıncı farklı mağlubiyet oldu bu..

Yorum

• Wigan'ın fark yiyeceğini tahmin etmiştim.

Kaçan şampiyonluktan ziyade Rooney'nin gol kralı olamamasına üzüldüm. Drogba'dan daha çok hakediyordu. Neredeyse tek başına sırtladı ManU'yu bu sezon.

Normalde Chelsea'yi tebrik ederdim ama forumdaki ManU düşmanlığını görünce hiç içimden gelmiyor.

Yorum

• Hem çok sevdiğim Drogba gol kralı oldu hem de çok sevdiğim Chelsea şampiyon oldu. Chelsea bu sene fazlasıyla şampiyonluğu haketmişti. Ancak kadrosu yavaş yavaş yaşlanmaya başlayacak bakalım transfer dönemi nasıl geçecek.

Yorum

• Yaw şampiyonluk görmedim hiç.Ne Ts'den ne Liverpool'dan..

Seneye şampiyon olalım artıkkk off.. Nedir bu şampiyonluk hasretim kardeşim

Gerrard ve Torres kalsın takımda satma yönetimmmm!
              #LiverpooL#
              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• yuh artık 8 tanede atılmazki...

Yorum

• Drogbanın gol kralı olmasına en az Chelsea'nın şampiyonluğu kadar çok sevindim. Dünyadaki en sevdiğim futbolcuların başında Drogba geliyor Adamım Drogba

Yorum

• İngilterenin İtalyan açılımı doğru gibi gözüküyor. Ancelotti ilk senesinde başarılı oldu. Capello'da olacak inşallah. Chelsea'nin şampiyonluğunu istiyordum oldu tebrikler..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Chelsea en hak eden takımdı tebrik etmek lazım bir takımım şampiyon oldu sonunda

Yorum

• Kaynak:goal.com

Evra: "Şampiyonluk benim yüzümden gitti"

Manchester United'ın Fransız futbolcusu, ligin sona ermesinin ardından ilginç açıklamalarda bulundu...

Premier Lig'i Chelsea'nin gerisinde ikinci sırada tamamlayan Manchester United'ın başarılı bek oyuncusu Patrice Evra, kaçan şampiyonluktan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sky Sports'a konuşan Evra, "Şampiyon olamadığımız için takımım için olan görevimi yerime getiremediğimi hissediyorum. Manchester United'da bulunduğum yıllarda hep şampiyonluklar yaşadım. Kendimi garip hissediyorum. İkincilik de iyi ancak bu benim doğama aykırı" dedi.

28 yaşındaki futbolcu, Lig Kupası'nı kazanmalarının kendilerini biraz olsun teselli ettiğini de belirterek, "Manchester United gibi bir kulüpte oynadığım için, her kulvarda birincilik istiyorum. Ancak bu sezon şampiyon olamadık. Chelsea'yi başarılarından ötürü kutluyorum" diye konuştu.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• chelsea ve diğerleri.artık böyle...

Yorum

• iddaa son haftalarda oynanır dedirten mactı son chelsea macı....
                            ıslak imza....

Yorum

• Chelsea maçı başladı..

Yorum

• Murat Kosova futbolcu isimlerini söylerken kendini çok kasıyor. O'Hara deyişi bir acayip. Doğrusunu bilmiyorum ama Dindane'ye Dindan diyor. Lampard'a Lampar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim