Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şurada Chelsea destekçisi birisi çıkıp küçümsese eyvallah diyeceğim ama smart61 sana ne oluyor? ManU'nun oynadığı oyun ortada bari sen yorum yapma Liverpool için. ççç
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İngiltere'nin en büyük takımına alt sıralar yakışmıyordu zaten..

Yavaş yavaş toparlanıyoruz..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şurada Chelsea destekçisi birisi çıkıp küçümsese eyvallah diyeceğim ama smart61 sana ne oluyor? ManU'nun oynadığı oyun ortada bari sen yorum yapma Liverpool için. ççç
        Chelsea sanki çok iyi Onlar da basit takımlara 5 tane atıyor çok iyi gözüküyorlar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Skorsal anlamda değil, benim izlediğim Chelsea (sezon başındaki düşüncelerim nedeniyle beni moron ettiler, gerçi erken ama Sezar'ın hakkı Sezar'a) şu an en iyi takım.

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• Tabii haklısın en iyi oynayan takım ve en iyi kadroya sahipler. Ama yıkılmaz bir takım değiller. Deplasmanda kolay kaybediyorlar, özellikle geçen sene öyleydi. 2 sene önceki Man Utd veya Liverpool olsa, şu an Chelsea üçüncü olurdu. Tabii gerçekler öyle değil Küçük takımlara çok gol atınca, olduklarından daha sağlammış gibi gözüküyorlar. Mesela bu hafta Liverpool'la oynuyorlar. Bence Liverpool yenecek

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Son anda yendik Wolverhampton'ı Park iki gol attı.

Yorum

• Bale'in frikiği harikaydı, top çatal direkten geri döndü. İşte özet;
                Yahoo Entertainment is your source for the latest TV, movies, music, and celebrity news, including interviews, trailers, photos, and first looks.

İlk golde Sandro büyük hata yaptı, ama golü atan Davies ofsayt durumundaydı.

~~~

Ben ManU'lu Owen Hargreaves kadar şanssız bir futbolcu görmedim.
                Adam sakatlığı nedeniyle iki senedir top oynamıyor bugün bir forma şansı buldum ilk 11'de fakat 8. dakikada sakatlanarak oyundan alındı.
                En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 06.11.2010, 22:42.
                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                OKlahoma City Thunder

Yorum

• Gareth Bale'yi ilk izlediğimde sol bek mevkisinde oynuyordu. Kendi kendime demiştim, yahu bu top sürme özürlüsü R.Carlos dünyanın en iyi sol beki diye lanse ediliyor ise; o zaman bu adam insan ötesi bir şey demiştim kendime. Beni en çok top sürüşü ve sert gollük ortaları etkilemişti.

Aynı sözleri Andy Carroll içinde kullabiliriz. Eminimki ilerki senelerde çok büyük kulüplerden birine transfer olucak.

Hava toplarında çok etkili bir oyuncu, yerdende çok etkili, top ile dribling yapabilen, bitirici vuruşlar yapabilen, uzaktanda etkili şutlar çıkarabilen harika bir oyuncu.

"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Alan Shearer'ın veliahtı olabilir. Bunu nasıl yapar? Newcaustle'den ayrılmayarak. Başka türlü ömrü billah yapamaz.

“Ben basit bir '
                    Eduardo Galeano

Yorum

• İlk yarı sonucu; Liverpool 2 - 0 Chelsea

Goller Torres'den geldi.
                      YOU'LL NEVER WALK ALONE
                      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Demedim mi İbrahim Liverpool yenecek diye

Yorum

• El Nino, Chealsea'yi acımadı...

İkinci golü harikaydı Torres'in...

Yorum

• Dönüyoruz Tebrikler Liverpoolum

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yavaş yavaş ısınıyoruz.

Sıradaki gelsin..
                              Evet,

Sıradaki gelsin.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• Torres'in ikinci golü muhtesem...
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim