Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bozmadan, şımarmadan devam...
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      az daha da geçiyorlardi ha, 4-0'i çevireceklerdi herifler...
      rahat birakmayacagum
      ya ajax falan giderse de oynamaz, kirâlik gelsin, gs bjk gidecekse ztn tükürsünler onun beynine...
      ya bunlarin aileleri nasil müsâde ediyorlar yaa, oguzhan için de aynisi geçerli, gidip bjkye bjkliden bjkli oluyorlar, hiç mi utanma yok, ben topçu olsam bu tavirlari sergilesem babam beni evlatliktan reddederdi lan, hayret yaa... hepsini geçtim bjkye falan bile gitmeme izin vermezdi, bunlar para için fbye bile gider Trabzon'a bile hareket çeker, rezillik bee... ki oguzhan en pislik tavirlari bize karsi sergiliyor nasil Trabzonsporlu'ysa
      Var onun aciklamasida baya uzun konu, bosver..

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf yapma bunu gözünü seveyim , Millet haftalardır içine atıyor , 1 maç kötü oynada içindekileri kusup rahatlasınlar
        Sana dedim ama kardeşim
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• Yine maçın en iyi 3 oyuncusundan biriydi.

Maça kötü başladı ama sonra ritmini buldu. Özellikle ikinci yarı kusursuz oynadı. Son dakikalarda bile bizim yarı sahada, ceza sahası etrafında pres yapıyordu.

Fizik olarak da ligin son maçının son saniyelerinde bile ne kadar üstün ve güçlü olduğunu gösterdi.

Seneye devam Yusuf, sen bu takımın yıldızısın!
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine maçın en iyi 3 oyuncusundan biriydi.

Maça kötü başladı ama sonra ritmini buldu. Özellikle ikinci yarı kusursuz oynadı. Son dakikalarda bile bizim yarı sahada, ceza sahası etrafında pres yapıyordu.

Fizik olarak da ligin son maçının son saniyelerinde bile ne kadar üstün ve güçlü olduğunu gösterdi.

Seneye devam Yusuf, sen bu takımın yıldızısın!
            katilmiyorum, bu mac gercekten kötüydü

gercekten ndoye `ya asistlik ortasi disi sadece kendine oynadi

özellikle 1 sifirdan sonra acayip sacmaladi, 2 kez ugurcan ipten aldi onu

bu oyun takim oyunu, kendine oynarsan tepkiyi hak edersin
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              katilmiyorum, bu mac gercekten kötüydü

gercekten ndoye `ya asistlik ortasi disi sadece kendine oynadi

özellikle 1 sifirdan sonra acayip sacmaladi, 2 kez ugurcan ipten aldi onu

bu oyun takim oyunu, kendine oynarsan tepkiyi hak edersin
              Ben de kötü oynadığına katılmıyorum.

Maça kötü başladı evet ilk 15-20dk ciddiyetsiz bir futbol oynadı ki bu bence rakibi hafife aldığı ve sezonun son maçı olduğu içindi. Bu maçta bu dersi aldığına eminim.

Sonrasında ise toparladı ikinci yarı bence kusursuz oynadı. 1 asist ve 2 gol yapabilecekken 1 golde kaldı. Pas yüzdesi yüksekti.

Beni en çok memnun eden şey ise son saniyelere koşması ve pres yapmasıydı. Çok güçlü gördüm Yusuf’u.

Sen bu maç biraz olumsuz yorumladın futbolcuları. Akbaş’ta da dikkatimi çekti. O kötüydü mesela ama çok sert bi yorum yapmışsın.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• "Yusuf'un golün ardından sevinmemesi merak uyandırırken nedeninin Dame N'Doye olduğu öğrenildi. Kaçırdığı goller ve kötü futbolu nedeni ile protesto edilen Dame NDoye'ye tepki gösterilmemesini isteyen Yusuf Yazıcı golün ardından önce N'Doye'ye gitti daha sonra kısa süreli sitem etti."

Yorum

• Olmayan özelliklerini öğrenirken zaten iyi olan özelliklerini de çok daha iyi yapmayı ihmal etme lütfen.
                  Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• 10 numara, forvet arkası pozisyonları için uygun değil zira top hakimiyeti yetersiz olduğundan basit top kayıpları yapabiliyor.

Onun verimli olabileceği en iyi yer.

Kendisi gibi dağınık, savruk olan Tuncay Şanlı gibi kanat mevkisini kabullenmeli.

Dolayısı ile sağ açık onun etkili olabileceği, oyununda farklı bir noktaya erişebileceği durum olacaktır.

Ha ben Mesut Özil ve Talisca gibi olacağım gibi yanılgıya düşerse kendisi kaybeder.

Kasetleri baştan aşağı izlerse oyunun yönünü değiştireceği yerlerde ağır hareket ettiğini, bocalağını görecek. Ara pası atılacak yerde küçük dokunuşları yapamadığını, driplingle kaleye katedilecek yerde hareket alanını kullanmadığını bilecek vs...

Yorum

• Bu kadar üstüne gidilmesini anlamıyorum,rahat bırakın adamı kardeşim. Ne bu kıskançlık mı çekememezlik mi ? İstanbul kulüplerinden birinde oynuyor olsa şu an dizilen methiyelerini aklınız almadı.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Yusuf savruk falan değildi, ersunun skor görgüsüzlüğü yüzünden çocuk rakip ceza sahasından hiçbirşey düşünemez oldu.

burak olcay gibi karaktersizlere maruz kalması da ayrı bir talihsizlik

Yorum

• bu sezon ölümüne eleştiri yaptık ama sahip çıkacağız. türk oyuncuları geç ligin şu anda piyasa değeri en yüksek adamı. abdülkadire de yusufa da sahip çıkacağız. okay adam gibi adam olursa ona da çıkacağız.

Yorum

• Yine gazozuna maçlarda farkını! ortaya koydu.. Güvenilip yola çıkılacak oyuncu değil zaten şımarık konumda teklif varsa düşünmeyelim Avrupa görsün zaten o kafayla geri dönüşü çok sürmez..

Yorum

• Altyapı dan gelen oyuncu en az Yusuf kadar kötü olsun. Yusufu eleştirildiği kadar milyonları alıp hoc bir katkı vermeyen sosa kucka yi eleştirsin. Yusuf aldığı maaş verdiği katkı soza veremiyor.
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Milli takımda bile akıyor adamım, maşallah.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim