Bozmadan, şımarmadan devam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Var onun aciklamasida baya uzun konu, bosver..İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz daha da geçiyorlardi ha, 4-0'i çevireceklerdi herifler...
rahat birakmayacagum

ya ajax falan giderse de oynamaz, kirâlik gelsin, gs bjk gidecekse ztn tükürsünler onun beynine...
ya bunlarin aileleri nasil müsâde ediyorlar yaa, oguzhan için de aynisi geçerli, gidip bjkye bjkliden bjkli oluyorlar, hiç mi utanma yok, ben topçu olsam bu tavirlari sergilesem babam beni evlatliktan reddederdi lan, hayret yaa... hepsini geçtim bjkye falan bile gitmeme izin vermezdi, bunlar para için fbye bile gider Trabzon'a bile hareket çeker, rezillik bee... ki oguzhan en pislik tavirlari bize karsi sergiliyor nasil Trabzonsporlu'ysa
Yorum
-
Sana dedim ama kardeşimİlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf yapma bunu gözünü seveyim , Millet haftalardır içine atıyor , 1 maç kötü oynada içindekileri kusup rahatlasınlar
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Yine maçın en iyi 3 oyuncusundan biriydi.
Maça kötü başladı ama sonra ritmini buldu. Özellikle ikinci yarı kusursuz oynadı. Son dakikalarda bile bizim yarı sahada, ceza sahası etrafında pres yapıyordu.
Fizik olarak da ligin son maçının son saniyelerinde bile ne kadar üstün ve güçlü olduğunu gösterdi.
Seneye devam Yusuf, sen bu takımın yıldızısın!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
katilmiyorum, bu mac gercekten kötüydüİlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine maçın en iyi 3 oyuncusundan biriydi.
Maça kötü başladı ama sonra ritmini buldu. Özellikle ikinci yarı kusursuz oynadı. Son dakikalarda bile bizim yarı sahada, ceza sahası etrafında pres yapıyordu.
Fizik olarak da ligin son maçının son saniyelerinde bile ne kadar üstün ve güçlü olduğunu gösterdi.
Seneye devam Yusuf, sen bu takımın yıldızısın!
gercekten ndoye `ya asistlik ortasi disi sadece kendine oynadi
özellikle 1 sifirdan sonra acayip sacmaladi, 2 kez ugurcan ipten aldi onu
bu oyun takim oyunu, kendine oynarsan tepkiyi hak edersin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ben de kötü oynadığına katılmıyorum.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatilmiyorum, bu mac gercekten kötüydü
gercekten ndoye `ya asistlik ortasi disi sadece kendine oynadi
özellikle 1 sifirdan sonra acayip sacmaladi, 2 kez ugurcan ipten aldi onu
bu oyun takim oyunu, kendine oynarsan tepkiyi hak edersin
Maça kötü başladı evet ilk 15-20dk ciddiyetsiz bir futbol oynadı ki bu bence rakibi hafife aldığı ve sezonun son maçı olduğu içindi. Bu maçta bu dersi aldığına eminim.
Sonrasında ise toparladı ikinci yarı bence kusursuz oynadı. 1 asist ve 2 gol yapabilecekken 1 golde kaldı. Pas yüzdesi yüksekti.
Beni en çok memnun eden şey ise son saniyelere koşması ve pres yapmasıydı. Çok güçlü gördüm Yusuf’u.
Sen bu maç biraz olumsuz yorumladın futbolcuları. Akbaş’ta da dikkatimi çekti. O kötüydü mesela ama çok sert bi yorum yapmışsın.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
10 numara, forvet arkası pozisyonları için uygun değil zira top hakimiyeti yetersiz olduğundan basit top kayıpları yapabiliyor.
Onun verimli olabileceği en iyi yer.
Kendisi gibi dağınık, savruk olan Tuncay Şanlı gibi kanat mevkisini kabullenmeli.
Dolayısı ile sağ açık onun etkili olabileceği, oyununda farklı bir noktaya erişebileceği durum olacaktır.
Ha ben Mesut Özil ve Talisca gibi olacağım gibi yanılgıya düşerse kendisi kaybeder.
Kasetleri baştan aşağı izlerse oyunun yönünü değiştireceği yerlerde ağır hareket ettiğini, bocalağını görecek. Ara pası atılacak yerde küçük dokunuşları yapamadığını, driplingle kaleye katedilecek yerde hareket alanını kullanmadığını bilecek vs...
Yorum
-
Altyapı dan gelen oyuncu en az Yusuf kadar kötü olsun. Yusufu eleştirildiği kadar milyonları alıp hoc bir katkı vermeyen sosa kucka yi eleştirsin. Yusuf aldığı maaş verdiği katkı soza veremiyor.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum