Yusufu eleştirenler yusufun verdiği katkıyı Soza verse onu öve öve bitiremezlerdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
önemli olan abdülkadir, onur ve burak yokkende bu antrenmanlara yalnizda olsa devam etmesiİlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın en çalışkan futbolcusu.
Antremanları hep en son terkeden futbolcu. Sürekli ekstra idman yapıyor ve karşılığını alıyor.
[ATTACH]15524[/ATTACH]
Fotoğraf: Hasan Tüncel
abdurrahim, hüseyin vs... örnek almali"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Futbol laubaliliği kaldırmaz. Bu seviyede gazozuna maçlar oynanmıyor. O kaçan pozisyon akabinde golü yiyip berabere kalmış olsaydık, hem maddi açıdan hem de prestij kaybından zarara uğrayacaktık. Buna rağmen sezonda inişli çıkışlı performans sergilese de 10 gol 5 asist gayet iyi bir istatistik...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
-
Sistemsiz, vasatı asla aşamayan ve teknik ekip bakımından yerlerde sürünen bir Trabzonsporda kısır günler geçirse de gayet güzel bir şekilde sonlandırdı seneyi.
Milyonlar döküp alamadığımız verimi şu çocuktan aldık, helali hoş olsun ve tebrikler!And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Gol için tebrikler. Eğer haksız eleştirildiği konular varsa rahatsız olurum ama haklı eleştirildiği konular varsa da bunlara da laf ediliyorsa bu da beni aynı ölçüde rahatsız ediyor/Eder.En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 21:05.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Aynı istatistiği sosa yapmış olsaydı göndermek ihanet denecekti. Böyle bir sezonda bu kadar sistemdir bir takımda on beş gole direkt katkı yaptı. Keşke herkes yusuf kadar katkı yapsaydı da bugün başka şeyler konuşsaydık. Emekleri için teşekkür etmeyi henüz erken buluyorum. Top class bir hocanın elinde ne olacağını görmeyi çok istiyorum çünkü. Tabii o hoca bize hiç gelmeyecek ama olsun insan bekliyor işteOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum