Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusufu eleştirenler yusufun verdiği katkıyı Soza verse onu öve öve bitiremezlerdi.
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Takımın en çalışkan futbolcusu.

Antremanları hep en son terkeden futbolcu. Sürekli ekstra idman yapıyor ve karşılığını alıyor.

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: D872F410-CA18-48FF-94EC-AD9A0B94E254.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 94.7 KB 
Kimlik: 11212363

Fotoğraf: Hasan Tüncel
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımın en çalışkan futbolcusu.

Antremanları hep en son terkeden futbolcu. Sürekli ekstra idman yapıyor ve karşılığını alıyor.

[ATTACH]15524[/ATTACH]

Fotoğraf: Hasan Tüncel
        önemli olan abdülkadir, onur ve burak yokkende bu antrenmanlara yalnizda olsa devam etmesi

abdurrahim, hüseyin vs... örnek almali
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• konsol oyununda oynadığını zannederek devam ederse hiç bir yere varamayacak.

Yorum

• son on mactaki en kötü performansi

gecmis olsun

seneye üzerine koyarak devam etmeni dilegiyllen...
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Futbol laubaliliği kaldırmaz. Bu seviyede gazozuna maçlar oynanmıyor. O kaçan pozisyon akabinde golü yiyip berabere kalmış olsaydık, hem maddi açıdan hem de prestij kaybından zarara uğrayacaktık. Buna rağmen sezonda inişli çıkışlı performans sergilese de 10 gol 5 asist gayet iyi bir istatistik...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Seneye iyi bir hoca ile cok daha farkli olacaktir kesin. Formsuz oldugu bu sezonu 10gol5 assistle bitirdi. Gayet basarili

Yorum

• Herkesin başının çaresine baktığı bir takımda yusuf da kafasına göre takıldı. Başka bir genç oyuncu bu karışıklıkta sahaya çikamazdi, bırak gol atmayı. Zaten hersey ortada, 21 yaş altında top oynayan üç beş adam var ligte.
                  En son artvints tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 20:22.

Yorum

• Yusuf'un attığı goller rakip takım taraftarlarının bile bu kadar zoruna gitmiyordur herhalde [emoji848]
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Sistemsiz, vasatı asla aşamayan ve teknik ekip bakımından yerlerde sürünen bir Trabzonsporda kısır günler geçirse de gayet güzel bir şekilde sonlandırdı seneyi.

Milyonlar döküp alamadığımız verimi şu çocuktan aldık, helali hoş olsun ve tebrikler!
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İyiydi

Yorum

• Her zamanki gibi sahada etkinliği sıfırdı...
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Gol için tebrikler. Eğer haksız eleştirildiği konular varsa rahatsız olurum ama haklı eleştirildiği konular varsa da bunlara da laf ediliyorsa bu da beni aynı ölçüde rahatsız ediyor/Eder.
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.05.2018, 21:05.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Satmak lazım.15-20 falan kaçacak rakam değil Yusuf için.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aynı istatistiği sosa yapmış olsaydı göndermek ihanet denecekti. Böyle bir sezonda bu kadar sistemdir bir takımda on beş gole direkt katkı yaptı. Keşke herkes yusuf kadar katkı yapsaydı da bugün başka şeyler konuşsaydık. Emekleri için teşekkür etmeyi henüz erken buluyorum. Top class bir hocanın elinde ne olacağını görmeyi çok istiyorum çünkü. Tabii o hoca bize hiç gelmeyecek ama olsun insan bekliyor işte
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim