Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hewit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kuskusuz okuyan herkes benim tepkimin yusuf'a saygisiz denmesine oldugunu anlayabiliyor. Onun disinda yazdiklariniza cevap vermem abesle istigal olur.
    No97 saygisizlik hatta terbiyesizlik yapmistir, konu 20-30M degil bu külübün kaptani bu sekilde ayrilamaz.
    Herseyin bi usulü adabi var, Trabzonspor'u zor durumda birakarak, menajeriyle beraber is tutup kulübü köseye sikistiriyorsan bu terbiyesizlik degil de ne?
    Bu tutum kulübümüzün en az 3 M€'suna mal olmustur, kaldi ki bu kulüp sana yatirim yapmis gidecegin kulübün çikarini düsünmek nedir.

Evvel ki mesajimda kusura bakma gurbet konusu biraz hassas benim içim.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      No97 saygisizlik hatta terbiyesizlik yapmistir, konu 20-30M degil bu külübün kaptani bu sekilde ayrilamaz.
      Herseyin bi usulü adabi var, Trabzonspor'u zor durumda birakarak, menajeriyle beraber is tutup kulübü köseye sikistiriyorsan bu terbiyesizlik degil de ne?
      Bu tutum kulübümüzün en az 3 M€'suna mal olmustur, kaldi ki bu kulüp sana yatirim yapmis gidecegin kulübün çikarini düsünmek nedir.

Evvel ki mesajimda kusura bakma gurbet konusu biraz hassas benim içim.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
      ben oyle dusunmuyorum, bunlarin(takimi zarara ugratmasi vs) dogrulugu olmayan varsayimlar oldugu kanaatindeyim. herseyden once bir insan bir yere gitmek istiyorsa gitme ozgurlugu olmasi gerekir benim icin. onceki mesaj onemli degil, guney fransa'ya gelirseniz bu aralar buyrun cayimi icin...

selametle

Yorum

• Başarıların daim olsun kardeşim. İnşallah seni daha iyi yerlerde görürüz.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• Başlığının yanında Lille OSC gördüğüm an içim cız etti
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yolun açık olsun herşey için teşekkürler.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Savaş'ın geçen hafta ortaya atttığı İstanbul takımlarına gidemez maddesi koydurduğumuz haberi doğru çıktı. Yönetimi bir kez daha tebrik ediyorum. Yusuf'un olası başarısızlığında 1-2 sene sonra İstanbul'a kiralanması bizleri baya üzerdi. Artık bu endişe de ortadan kalkmış oldu...
              Yusuf zaten gelmez de 1 sene kötü performans olduğu zaman hemen haberler dönmeye başlar okay'da olduğu gibi. Haberine bile tahammül edemiyorum o yüzden iyi oldu. Lille'den ayrılana kadar kafa rahat.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Savaş'ın geçen hafta ortaya atttığı İstanbul takımlarına gidemez maddesi koydurduğumuz haberi doğru çıktı. Yönetimi bir kez daha tebrik ediyorum. Yusuf'un olası başarısızlığında 1-2 sene sonra İstanbul'a kiralanması bizleri baya üzerdi. Artık bu endişe de ortadan kalkmış oldu...
                Bir yandan da istanbul‘a gitse daha iyi olur gibi, resmen 20 milyon aliyoruz eger gelirse [emoji23][emoji23] 5 milyonu yusuf‘a verip, tek tarafli fesh ettirip aliriz. Bence güzel plan )

Sent from my iPhone using Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  seni gibi Trabzonspor taraftarlara yazıklar olsun inşallah senin gibiler bu takımdan ayrılır. Yusuf Trabzonspor da oynarken seni gibiler eleştiriyordu şimdi ise gitti diye kızıyor. Yusuf Trabzonspor gitmese ilk kötü ma inşa senin gibi asalaklar onu eleştirecekti
                  Yasina hürmeten terbiyeli ol ve o sekilde konus. Yoksa ben de farkli konusmayayim.

Yorum

• Kimin nereye gittigi umrumda degil, nasil bir hayat sectigi de... Mesele Trabzonspor baskaninin yakasina sülük gibi yapisip, abisinin ve cakma menajerinin gazi ile her gün telefonla taciz ederek baskanin masada elini zayiflatmasi.

Yusuf bu takimda gördügümüz öyle aman aman yeteneklerden biri degildi. Kalite olarak ne Fatih'in ne Gökdeniz'in gidisinin zerresi kadar üzülmedim gittigine.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimin nereye gittigi umrumda degil, nasil bir hayat sectigi de... Mesele Trabzonspor baskaninin yakasina sülük gibi yapisip, abisinin ve cakma menajerinin gazi ile her gün telefonla taciz ederek baskanin masada elini zayiflatmasi.

Yusuf bu takimda gördügümüz öyle aman aman yeteneklerden biri degildi. Kalite olarak ne Fatih'in ne Gökdeniz'in gidisinin zerresi kadar üzülmedim gittigine.
                      Tamam da fatih ve gökdeniz de şehir boğuyor, sorunlar yaşıyoruz diyerek gittiler, o daha kötüydü.

Yorum

• bunu bir gün alintilamayi kendime yemin etmistim

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyuncu başlığında değnekçilik yapanlar seviyeden bahsetmesin. Oyuncuyu eleştirene yapılan yorum arka sayfada duruyor, kimin seviyeli kimin seviyesiz olduğunu merak eden açsın baksın. Panda kadar aklın yok, olur olmaz şeyler yazma, Yusuf gelecek buraya senin saçmalıklarını mı okuyacak, boş yazını git başka yerde yaz vs.. laflara bak.

Ben eleştiririm, doğamda var. Alt yapı düşmanı da değilim, öyle olsam Kasımpaşa maçında Muhammet i 11 de görmek istemem yada ondan beklentimin olduğunu belirtmem. Olacak oyuncu var olmayacak oyuncu var, yorum atıyorsun değnekçi gibi başına üşüşüyorlar sonra gelip buraya seviye seviye diyorlar.
                        forum hakkindaki kararimi degistirmez bu.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor'un evladı Yusuf Yazıcı rekorları kırarak Lille'e transfer oldu. Nasıl keşfedildi, Lille neden onun için doğru adım? HTSPOR editörü Ahmet Hamdi Girgin anlattı
                          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunu bir gün alintilamayi kendime yemin etmistim

forum hakkindaki kararimi degistirmez bu.
                            Sadi Tekelioglu Muhammet Besir icin neler demis, dun Zeki Uzundragon acikladi. Yusuf ve Abdulkadir kadar potansiyelliydi, onu kurtaramadim gibi sözler... Samsun'a giden Yusuf degil Muhammet oldu. Sen bana alt yapi dusmani demeye calistin, zevk meselesi bu ben Yusuf'u ilk ciktigi zamanlarda begenmedim yumusak buldum Soner'e benzettim. Süsleyerek elestirdim tarzim bu, sen de abarttin herkes abartti.

Visca'ya, Jaja'ya, en son Adebayor'a çöp diyen sendin. Bir kere alintilayip liseli gibi dalga gecmedim. Tarzim degil.

Neyse forumda dalasacak adam kalmadi twitter a kacmissin ne var orada bak geri döndürdüm seni buradan devam et. Fav, etkilesim mecralarini sevmiyorum ne var oralarda kendin yaz kendin oku, hic guzel degil.
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 07.08.2019, 12:59.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X