Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Güzel konuşmuş basın toplantısında

(UEFA)

Yorum

• Hayallerin senin ve sınırın yok. Duygularına kapılan taraftar farkında olmasa da Trabzon spora tarihinin en büyük hizmetini sundun.

O kupa maçında seni ilk gördüğümde aklıma ilk gelen uluslar arası bir isim olacağındı, oldun da tebrikler kaptan, yollar senin.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yapmayın şöyle şeyler.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok özleyeceğiz be...
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• 'Top toplayıcıydım' cümlesini söylerken çok güldüm samimi çocuk. Gittiğin için biraz kızdım ama yalan yok
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• çalış yusuf çalış, unutma sen başarılı olursan biz de kazanacağız.

Yorum

• "Kader bizi nereye getirdi." Yusuf...

Yolun açık olsun...

Yorum

• Dün özellikle ilk yarı forvetle ortasaha arasında çok büyük boşluk oluştu, gözlerim yusuf'u aradı, çok iyi dolduruyordu orayı. Hem önde hem arkada varlığını hissettiriyordu. Çift forvetle ancak kendimize geldik. Gidişi sistem tartışmalarını başlatır demiştim.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün özellikle ilk yarı forvetle ortasaha arasında çok büyük boşluk oluştu, gözlerim yusuf'u aradı, çok iyi dolduruyordu orayı. Hem önde hem arkada varlığını hissettiriyordu. Çift forvetle ancak kendimize geldik. Gidişi sistem tartışmalarını başlatır demiştim.
                      aynen öyle orta sahadan hücuma geçişte hem savunma hem hücum anlamında büyük alternatif oluşturuyordu bi çok oyuncuyu rahatlatıyordu bu onun özelliği oyun yapısıyla ilgili şuan takımda bunu yapacak bir oyuncu yok gibi o yüzden değişiklik şart. kaçmıyordu, sorumluluk alıyordu, lider vasfı olan bir oyuncuydu ama çöp deniyordu burada hele batuhants mi ne vardı nerelerde o acaba
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Uzuldugum sey efsane olamadan gitmesi. Umarim cok cok basarili olur ve en azindan milli takimda seyrederken beraber seviniriz.
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• kalsaydı hem bu sene Trabzonsporda başarılara imza atacaktı, hem de seneye daha iyi şartlarda gidecekti.
                          üzüntümüz buna olmuştur, fakat konu kapanmıştır.

Yorum

• Üzülecek bir şey yok bence. Evvelden çok iyi bir oyuncu olacağı belliydi zaten. Kabına sığmıyordu ve Avrupa'nın futbolcu fabrikası sayılabilecek bir kulübe gitti. Gitmesi doğru tercih.

Futbolcuların söylediklerine pek takılmayın. Her futbolcu büyük konuşabilir. Her futbolcu da hayatının fırsatını değerlendirmek ister.

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uzuldugum sey efsane olamadan gitmesi. Umarim cok cok basarili olur ve en azindan milli takimda seyrederken beraber seviniriz.
                              Bunun en büyük etkeni etrafinda ki kisiler ver sirketler. Cember gibi sarmislar Yusufu ve aklini celmisler. Artik kendi yolumuza devam edelim. O nasil profesyonel birakdiysa bizde sampiyon olunca Yusufun olmamasina üzülmeyecegiz
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Yusuf'un yeteneği tartışılmaz ama ambalajı da iyiydi

Örneğin Abdülkadir Yusuf'tan kat kat yeteneklidir ama ambalajı henüz yok

Yusuf'un Lille takımı veya taraftarının sosyal medya etkileşimlerinde veya transferi sırasında/sonrasında Türkiye medyasında nasıl yer bulduğuna bakınca ben Trabzonspor'dayken bu seviyede ilgi görüp görmediğini düşündüm ve bizim Yusuf'a çok sıradanmışcasına muamele yaptığımızı gördüm...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim