Adamlar nerede kullanacagini iyi biliyor ilk maçta gölü var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Sence kaç para olmalıydı? Hayal kurmayalım...İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok ucuza gitti çok."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Yolun açık olsun başarılar,takip ediyor olacağız.
Yorum
-
Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille kulübüne transferi konusunda, anlaşma sağlanmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre;
-Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir.
-Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.
-Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.
-Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.
-Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Maddeler iyi değilmi.
Yorum
-
dedi fransa'da yasayan insan. halbuki o topraklar bu insani da yetistirmisti ama kendisi belki daha iyi bir hayat yahut daha iyi bir is vb sebeplerle fransa'ya gitti, gidecek elbet bir kez yasiyor sonucta.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygisizlik ettigin bu camiaya, bu hocaya, bu baskan ve bu taraftara muhtac olman dilegi ile.
Yallah....
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
Yorum
-
Gönül en azından bir sezon daha bizimle kalmanı istiyordu, olmadı... Gittiğin için belki biraz kırgınlığımız olabilir ama sana olan desteğimiz asla bitmez. Yolun açık olsun kardeşim. Başarılar ile dolu bir kariyerin olur inşallah, Allah her daim yar ve yardımcın olsun...
Yorum
-
edit Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkİlk olarak hewit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülededi fransa'da yasayan insan. halbuki o topraklar bu insani da yetistirmisti ama kendisi belki daha iyi bir hayat yahut daha iyi bir is vb sebeplerle fransa'ya gitti, gidecek elbet bir kez yasiyor sonucta.En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 06.08.2019, 17:04.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Kuskusuz okuyan herkes benim tepkimin yusuf'a saygisiz denmesine oldugunu anlayabiliyor. Onun disinda yazdiklariniza cevap vermem abesle istigal olur.İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk olarak fransaya ben gitmedim babamlar götürdü kendi kararim olsaydi gitmezdim.
ikincisi istersen senide buraya getirimde insanlar götlerinden ter aka aka insaatlar nasil para kazaniyorlar gör, kolay saniyorsun bazi seyleri.
Konu gurbet meselesiyse git istanbul'da yasayan Trabzonlulara da laf et, bu terbiyesizlikten baska bir sey degil, insanlar ekmek parasi kazanabilmek için binlerce kilometre'ye göç etmek zorunda kalmis biraz saygin olsun.
Konu bu degil zaten, burayi okuyan arkadaslara saygimdan farkli cevap vermiyorum, hadi yallah.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
Yorum
-
Ali Savaş'ın geçen hafta ortaya atttığı İstanbul takımlarına gidemez maddesi koydurduğumuz haberi doğru çıktı. Yönetimi bir kez daha tebrik ediyorum. Yusuf'un olası başarısızlığında 1-2 sene sonra İstanbul'a kiralanması bizleri baya üzerdi. Artık bu endişe de ortadan kalkmış oldu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Şuan ki transfer piyasası hayal dünyasını geçeli çok oldu. Bu kadar küçük görmek kendimizi bize büyük zarar verir. Neyse ki başkan direndi yoksa daha ucuza gidecektiİlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence kaç para olmalıydı? Hayal kurmayalım...sadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum