Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• insan üzülüyor tabi ki, geçen sezondan bugüne oluşturulan havayı öz evlat, iskeletimizin kemiği, alt yapımızın gülü vs.. dediğimiz adam tarafından bozulma tehlikesi var diye düşünüyor ve üzülüyor..
    Burada yapması gereken şey en yakın arkadaşının söylediği iken (Abdulkadir : Kulübüm ne derse odur) en ufak bir açıklama yapmaması ve lille başkanının bu tavrını destekleyen açıklamalar gelmesini insan yakıştıramıyor.

Kişisel görüşüm hiç bir oyuncunun Trabzonspor'dan büyük olmadığı ve son sözü bu kulübün başkanının söyleceğidir.
    Gerekirse Mehmet Ekici yi nasıl fenere vermeyip kadro dışı bıraktıysak iş inada bindiği takdirde aynısının yapılmasıdır. Bu çok ütopik olsada gerekiyorsa yapılmalı bundan sonra olası aynı problemlerin önü alınmalıdır.

Yorum

• Dün akşam abisiyle konuştum bizde gitmesini istemiyoruz bu sene abi dedi ama kafaya koymuş ısrarla gitmek istiyormuş ilginç gerçekten.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Bu kadar istiyorsa gönderilsin o zaman gidenin yeri dolar.
        “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Gitmek isteyenin yolu açık olsun deyip, sıkı bir pazarlıkla iyi para kazanarak yolları ayırmak lazımdı. Bu konu iyice sakıza döndü. Umarım hem kulüp menfaatleri hem de Yusuf için hayırlısı neyse o olur. Yıpratmaya, taşlamaya gerek yok.

Yorum

• Süreç çok çirkinleşti. Para mara veren yok. Başkanın ucuza satmaya niyeti yok. Yusufun kalmaya niyeti yok. Başkan daha ilk teklifler geldiğinde futbolcumuzun bedeli yirmi milyon artı yüz yirmi sonradan satıştan paydır, bundan daha düşük tekliflerle kapımızı çalmayın demesi gerekirdi. Başkan bunu demedi çünkü büyük ihtimalle çok daha büyük rakamlar verilir diye düşündü ve kesin bir rakam belirterek daha çok kazanmanın önüne geçmek istemedi. Bu bir riskti, tutadabilirdi. Tutmadı.

Başkan şimdi daha düşük bir teklife satıp futbolcunun istekleri altında ezilmekle sanıyorum yıl sonuna kadar olan - yıl sonu kısmından emin değilim - ödemeyi yapabilecek olmanın arasında kalmış durumda. Bu noktada başkanı kurtaracak tek şey başka bir takımın devreye girip fiyatı yükseltmesi olacaktır. Olacak mı olmayacak mı göreceğiz bakalım
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bana göre Yusuf gitmek değil kalırsa bu paranın karşılığını veremeyeceği hissiyatı ile hareket ediyor.
              O artık 20 milyon euroluk bir transfer gözüyle takip edilecek. kimse bize bu çocuğun maliyeti 10.000 euro demeyecek.
              çok ağır bir yük altına girdi, lille giderse fazla iplemeyebilir, orası avrupa adamı bir maçta darağacına çıkarmazlar.
              keşke kalsa ve 20 milyon euroluk oynasa, abdulkadir, hüseyin, uğurcan, parmak ve yeni gelenlerden bunlara iki kişi daha katılsa ve şampiyon olsak.

Yorum

• şu çocuğa artık yüklenmeyin, gitse de bizim değerimizdir. biraz insan olalım olur mu arkadaşlar.
                boş boş yüreksizce vicdansızca konuşmayalım. bu şehirden bir çocuk çıkmış sıfır maliyetle, dünya liseler arası şampiyon olmuş.
                bir fransız takımı bu çocuk için 20 milyon euro verelim bize verin diyor, sonra satarsak satıştan örneğin 50 milyon euro alırsak bununda % 20 sini yani 10 milyon eurosunu size verelim diyor. şimdi yusuf trabzonda kalsa iki maç bekleneni veremese % 90 ınız küfür edeceksiniz 30 milyon euroya mal oldu diyeceksiniz. Allah insanlara beyin verirken kullansınlar diye veriyor, kullanın korkmayın eskimez, sinkafı bırakın elinizi ayağınızı öperim arkadaşlar.

Yorum

• kalırsa da saygı ve sevgi gösterelim, giderse de Allah mahçup etmesin, yine sevelim, kararına saygı gösterelim, bu karar çok yönlü psikolojisi olan bir karardır, formayı bırakma kararı değildir. nedenlerini yukarıda açıkladım.

Yorum

• 20 milyon euro ve sonraki satıştan % 20 kırmızı çizgidir. altına gidemez.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      20 milyon euro ve sonraki satıştan % 20 kırmızı çizgidir. altına gidemez.
                      lille in bu teklifle geleceğini sanmıyorum
                      futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Yusuf da Abdülkadir de diğerleri de hep gitmek istiyorlardı isteyecekler de. Neredeyse yarım asır sonra kupayı şehre fiziken getirmek, nesilden nesle konuşulacak olmak çocukları cezbetmiyor. Burada kaçırmamamız gereken bir nokta bir sosyoloji var gibi. Çocuklar Trabzon'u mu sevmiyor başka bir mesele mi var bunun üzerine eğilmek, treni kaçırmadan önlem almak lazım.

Gözümün önüne geçen sene doğrandığımız Galatasaray maçı sonundaki sarılmalar geliyor. Spor kamuoyunun göklere çıkardığı bizimse tuhafımıza giden tebrik kucaklaşmalarını nedense anımsadım. Trabzon'un Trabzonlular'ın hakkının yenmesi, 3 Temmuz hadiseleri sanki çok umurlarında değil, meseleye başka türlü bakıyorlar gibi duruyor.

Yerlinin yerlisi temasında mı bir sıkıntı oldu, Yumlular'ın, Zekiler'in, Batuhanlar'ın hunharca doğranması küstürülüp kovulması mı, Onur Kıvrak hadisesi mi Şenol Güneş paradoksu mu bu kafa karışıklığına yol açtı böyle şeylere ihtimal vermeye başladım.

Zaman geçiyor devir değişiyor muhakkak. Kurtuluş gözüyle baktığımız öz evlatlar acaba bize hangi gözle bakıyorlar? Beklentileri ne, onları mutlu edecek şey ne? Çok mu şişirip büyüttük gidip Avrupa'yı sallayacaklarını mı düşünüyorlar yoksa kullanıldıklarını yeterli değeri görmediklerini mi düşünüyorlar?

Umarım bu mesele etraflıca düşünüldükten sonra temiz bir şekilde çözülür.

Yorum

• İlk olarak Alphan Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yusuf da Abdülkadir de diğerleri de hep gitmek istiyorlardı isteyecekler de. Neredeyse yarım asır sonra kupayı şehre fiziken getirmek, nesilden nesle konuşulacak olmak çocukları cezbetmiyor. Burada kaçırmamamız gereken bir nokta bir sosyoloji var gibi. Çocuklar Trabzon'u mu sevmiyor başka bir mesele mi var bunun üzerine eğilmek, treni kaçırmadan önlem almak lazım.

Gözümün önüne geçen sene doğrandığımız Galatasaray maçı sonundaki sarılmalar geliyor. Spor kamuoyunun göklere çıkardığı bizimse tuhafımıza giden tebrik kucaklaşmalarını nedense anımsadım. Trabzon'un Trabzonlular'ın hakkının yenmesi, 3 Temmuz hadiseleri sanki çok umurlarında değil, meseleye başka türlü bakıyorlar gibi duruyor.

Yerlinin yerlisi temasında mı bir sıkıntı oldu, Yumlular'ın, Zekiler'in, Batuhanlar'ın hunharca doğranması küstürülüp kovulması mı, Onur Kıvrak hadisesi mi Şenol Güneş paradoksu mu bu kafa karışıklığına yol açtı böyle şeylere ihtimal vermeye başladım.

Zaman geçiyor devir değişiyor muhakkak. Kurtuluş gözüyle baktığımız öz evlatlar acaba bize hangi gözle bakıyorlar? Beklentileri ne, onları mutlu edecek şey ne? Çok mu şişirip büyüttük gidip Avrupa'yı sallayacaklarını mı düşünüyorlar yoksa kullanıldıklarını yeterli değeri görmediklerini mi düşünüyorlar?

Umarım bu mesele etraflıca düşünüldükten sonra temiz bir şekilde çözülür.
                          Kesinlikle bu konu şu anda Trabzonspor'un geleceğinin şekillenmesinde bir numaralı konu.Çok iyi analiz edilmeli ve sorun çözülmeli.
                          Bir yıl içinde Olcay gibi birinin bizim tüm hayallerimizi yerle bir edecek etkiye sahip olmasını kabullenemiyorum.Sosa ve Obi Mikel gibi iki markayı ikna edip,Yusuf'u ikna edememek nerden baksan anlamsız.

Çok ciddi bir kırılma noktası.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Adama herkes kal diyor ama kararını vermiş gidiyor. Özguvene bakar mısın, koca koca adamlar etkileyemiyor. Hiç öyle artistlik olduğunu da düşünmüyorum. O karakterden böyle saygılı çalışkan çocuk çıkmaz. Çocuk kafasına koymuş, kendine bir hedef çizmiş kimsenin kendini etkilenmesine izin vermiyor.

Gerçekten saygı duyuyorum nereye gidecek merak da ediyorum. Altının da dolu olduğunu düşünüyorum, şımarıklık olarak gelmiyor bana, ciddi biriyle karşı karşıyayız. Şimdi küçümseyerek konusabiliriz ama yıllar sonra herkesin saygıyla anacağı bir isim haline gelebilir.

Su da var yarın birgun sakatlansa kimse dönüp bakmaz trabzonspor dahil. Herkes işine baksın, başkan istediği parayı almaya çalışsın, yusuf hayallerinin peşinden koşsun, biz bizle devam eden oyunculara bakalım. Yıllar sonra dönüp bakarız, hangi karar bizi nereye götürdü, şimdi kestirmek zor. Kimse kimseye emrivaki yapmasın, duygu sömürüsüne gerek yok, akışına bırakalım.

Yorum

• “Gitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan tutamazsın. Kalmak isteyene saç teli yeter.”

Uzatmanın anlamı yok; satılsın gitsin.

Yorum

• Yusuf Kardeşime naçizane tavsiyemdir ;

Zamanından önce dalından kopartılan meyve tatlı olmayacağı gibi hemende çürüyüverir.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim