İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Yusuf gemileri yakmışa benziyor. Umarım her iki taraf için de hayırlısı olur. Birkaç yıl sonra İstanbul'a dönmeye kalkarsa işte o zaman bugün söylediği sözlerin sadece taraftarın gözünü boyamaktan öteye geçmediğini görmüş oluruz. Gökdeniz'in FB'ye, Fatih'in BJK'ye imza attığı bir düzende Yusuf da profesyonelim diyip İstanbul'a pek tabii imza atabilir...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 18.07.2019, 01:36.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
başkanın açıklamalarına kadar hiçbir haberi ciddiye almamıştım.
geçen sezon sahaya koyduğu karakterle atlı kovalıyormuş gibi gitmek istemesi örtüşmedi.
artık ederini getiren olursa yolu açık olsun.
kalma durumunda, bu tavrı gerek taraftar gerek de kendisi için yaşanmamış sayılamayacak maalesef.
üzücüfutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
Baskanin boyle bir aciklama yapmasi'da bir tuhaf. Anlasma olmadan boyle bir aciklama yapmasi dogru degil gibi geliyor bana. Anlasma olmassa bildigin Yusuf'un takimdaki pozisyonunu zor duruma sokmus olacak. Ayni zamanda 'kesin satacagiz' izlenimi veriyor, fiyatta fazla artis olmaz bu tutum ile.
Ha, yada anlastilar gibi birsey oldu, kendi fazla tepki cekmemek icin simdiden boyle bir aciklama yapti??Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Her sezon bu beklentiyle başlayan kim?_İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon da hiçbir şey olacağı yok. Bütün sezonlara öyle başlıyoruz, Yusuf hiç gidemeyecek o zaman.
Müthiş bir oyuncu ve karakter kaybedeceğiz ama yapacak bir şey yok.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben değilim en azından...
En son ne zaman bu sene belki bir şeyler olur diye sezon öncesi düşündüm hatırlamıyorum bile...
İlk defa umudum var uzun yıllar sonra...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Hala güzelleme mi
Bir akıllanmadınız arkadaş..
Bırakın şu futbolcu fanı olmayı bu adamlar gelip geçici daha dünkü bebe 3 sezon top oynamış ve Trabzonspor ile en büyük başarısı lig 4.lüğü iken üstelik böylesine bir sezonda Avrupa sahnesinde boy gösterip ligde de şampiyonluğa oynamak varken gitmek istiyor.
Ayrıca Yusuf'u pek beğenen biri değilim telafuz edilen paralara giderse de çok sevinirim..yeri dolmaz diyenler de dediğim gibi futbolcu fanı.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sorsanız Onur hain, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam diyen Dozer Cemil'den farklı bir şey yaptı mı Onur?
Keşke Onur da zamanında gitseydi de bu günleri görmeseydi, 30 yaşında adamın futbol hayatını bitirdik.
Bizim alt yapımızdan yetişen, bizim tuttuğumuz takımı bebekliğinden beri tutan ve bizim kadar fanatik olması gereken oyuncumuz maalesef böyle bir senede bizi bırakıp gitmek istiyor.
Çok üzüldüm, cidden kalbim kırıldı. Yaşın 22, para derdin yok, seneye pek ala gidebilirsin. Bu sene şampiyonluğun en büyük adayısın bana göre ama bu bile gitmen için engel değilse demek ki bizim kadar Trabzonspor'lu değilmiş.
Sırada Abdülkadir var herhalde bu gidişle.
Neyse yolları açık olsun.
Yorum
-
20 milyon euro ve sonraki satıştan % 20.
buradaki yorumları okuyorum şaşırıyorum.
bu paraların kaç liraya tekabül ettiğini hesaplar mısınız?
Trabzon'un öz evladına telaffuz edilen bu rakamlar gurur vericidir.
takıma bir simit parası faydası olmayan insanların...
Yorum
-
30 yaşındasın, benim gibi dozerlerin kadirlerin şenolların dönemine yetişememişsin. Git o dönem maçlarda takımını yanında olan büyüklerin ile bir konuş, yendiğimiz maçlarda bile takımın nasıl tepki aldıklarını, işittikleri küfürleri bir sor. Bir de sor bakalım hiçbiri formayı çıkarıp yere serip sahayı terk etti mi, hiç biri hoca ve yönetim ile yaşadığı sorundan sonra tarfatarı arkasına alıp isyan etti mi? Önce bunların cevaplarını öğren sonra sonra gel Onur güzellemesi yap...İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorsanız Onur hain, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam diyen Dozer Cemil'den farklı bir şey yaptı mı Onur?
Keşke Onur da zamanında gitseydi de bu günleri görmeseydi, 30 yaşında adamın futbol hayatını bitirdik.
Bizim alt yapımızdan yetişen, bizim tuttuğumuz takımı bebekliğinden beri tutan ve bizim kadar fanatik olması gereken oyuncumuz maalesef böyle bir senede bizi bırakıp gitmek istiyor.
Çok üzüldüm, cidden kalbim kırıldı. Yaşın 22, para derdin yok, seneye pek ala gidebilirsin. Bu sene şampiyonluğun en büyük adayısın bana göre ama bu bile gitmen için engel değilse demek ki bizim kadar Trabzonspor'lu değilmiş.
Sırada Abdülkadir var herhalde bu gidişle.
Neyse yolları açık olsun.
Yorum
-
Onur tamamen suçsuz demiyorum ama adamın futbol hayatını bitirdik. Adam iki dizini de Trabzonspor için sakatladı. Gidiş şekli bu mu olmalıydı?İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 yaşındasın, benim gibi dozerlerin kadirlerin şenolların dönemine yetişememişsin. Git o dönem maçlarda takımını yanında olan büyüklerin ile bir konuş, yendiğimiz maçlarda bile takımın nasıl tepki aldıklarını, işittikleri küfürleri bir sor. Bir de sor bakalım hiçbiri formayı çıkarıp yere serip sahayı terk etti mi, hiç biri hoca ve yönetim ile yaşadığı sorundan sonra tarfatarı arkasına alıp isyan etti mi? Önce bunların cevaplarını öğren sonra sonra gel Onur güzellemesi yap...
Neyse burası Onur yeri değil ama Yusuf'tan daha çok fedakarlık beklerdim ben. Bizler gibi Trabzonsporlu ise bunu beklerdim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum