Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eleştirdik de ne oldu? Düzeliyor mu düzeleceğine dair bir umut var mı?
    -Kardeşim yok işe senin çalım atma özelliğin niye giriyorsun bodoslama 4 kişi arasına kaç oldu bu ?
    -Kornerden kaleye vurma artık yeter kaç oldu bu ?
    -45 metreden üstelik çaprazdan kullandığın frikikleri kaleye vurma kaç oldu bu ?
    -Şu kaleciyle karşı karşıya kaldığında topa güçlü vur topu ittirme artık kaç oldu bu?
    -Riskli yerde saçma sapan fauller yapma ?

Böyle yüzlerce gereksiz hareketini yüzlerce kez eleştirmiş biri olarak söyleyeceğimi söyledim ben. Düzelmeyeceğini de bence net bir şekilde gösterdiği için benim gözümde vasat bir oyuncudur ben kimseyi gömmüyorum ne izliyorsam onu söylüyorum. Ben sizin görüşünüze saygı duyuyorsam gelip burada "yaa nasıl yıldız oyuncu dersiniz futboldan anlamıyorsunuz gidin kumda oynayın" demiyorsam bence siz de dememelisiniz.

Senin bu bakış açısı çok sığ. Hafta sonu oynanan maçta Salahı bir izle bakalım nasıl oynamış LİVERPOOL'da. Sağı solu yıldızlar karması olan takımda. O maça göre bakıp anlık yorumlar yaparsan Salah topçu falan değil. Ama bunu diyebilir miyiz hayır. Yusuf un bazı yanlış tarafları olabilir ama bu onun büyük oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Emin ol ki o gittikten sonra gelecek olan da bundan çookkk daha iyi falan olmayacak. Hazır bizimle birlikte ,ken tadını çıkarın bence arkasından çok ağlayacaksınız çünkü.
    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Geçen sezon 10 gol atmıştı ligte. Haliyle spekülasyonlar farklıydı. Bana göre süper ligte 1 gol atmış, lig bitene kadar da belki 3 olur, 22 yaşında bir on numarayla hiç bi Avrupa kulübü ilgilenmez. Skora katkı vermedikten sonra forvet veya on numara olarak ilgi çekemezsin maalesef hem de süper ligtesin Avrupa Kupası falan olsa neyse yine bi izlerler maç içinde başka ne yapıyor diye..
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senin bu bakış açısı çok sığ. Hafta sonu oynanan maçta Salahı bir izle bakalım nasıl oynamış LİVERPOOL'da. Sağı solu yıldızlar karması olan takımda. O maça göre bakıp anlık yorumlar yaparsan Salah topçu falan değil. Ama bunu diyebilir miyiz hayır. Yusuf un bazı yanlış tarafları olabilir ama bu onun büyük oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Emin ol ki o gittikten sonra gelecek olan da bundan çookkk daha iyi falan olmayacak. Hazır bizimle birlikte ,ken tadını çıkarın bence arkasından çok ağlayacaksınız çünkü.
        Benim bu yazdıklarım bir maçlık izlenimlerim değil 2 yıldır düzeltemediği yönlerinden bahsediyorum, Yusuf'un büyük oyuncu olduğuna kesinlikle katılmıyorum arkasından da ağlamayacağımdan adım gibi eminim kimler gitti bu takımdan sorun değil, umarım en kısa sürede başka bir forma altında izleriz.

Yorum

• Eleştiriye bile tahammülünüz yok çıkıp da kötü futbolcu,leş,beş para etmez falan demiyoruz bazıları gibi.. üst düzey bir futbolcu olamayacak,abartıldığı kadar top oynadığı falan yok diyoruz ve bunları derken de sebeplerini sıralıyoruz.. peki sizler neye göre bu çocuğu tartışmasız tr liginin en iyisi olarak gösteriyorsunuz ? Rakip takımın teknik direktörünün maestro demesiyle mi ? Göztepe taraftarının oyundan çıkarken alkışlamasıyla mı ?

Bu çocukları bu hale getirenlerin başında Olcay Çakır,Aspor Zeki ve sizin gibi taraftarlar var.. evet Yusuf hiç bir zaman üst düzey bir futbolcu olamayacak yetenekleri kısıtlı bir futbolcu olmasına rağmen sizlerin ona yüklediği misyonla da olmayacak şeyler deniyor sürekli.. gol kaçırır eyvallah ama ayağında top tutamayan,topun şiddetini ayarlayamayan frikiklerden,kornerlerden alakasız yerlerden kaleye vuran 3-4 kişinin arasına dalıp topu kaybeden,bazen en basit pozisyonlarda bile pas veremeyen maestro mu olurmuş ? ortalama bir performans gösterdiği maç sonlarında bile bu çocuğa öyle süpersin böyle süpersin yok fevkalade idin falan deniliyor..yapmayın arkadaşım.. evet geçen sezon daha da kötüydü ama gol ve asist sayısı nedeniyle de çocuğu savunuyordunuz e bu sene onlar da yok ama yine süper bu çocuk.. sonu bir Yusuf E, Barış M. gibi olmaz ama bu adamları da sürekli bu şekilde savunan tipler vardı.. özellikle Yusuf Erdoğan'ı..sorsak onları da sizler harcadınız der..neyse devam edin bakalım ne diyelim.

Yorum

• Dostum bu takım real madrid değil. Bizler sürekli Roınaldu messileri izlemiyoruz takımımızda. Alt yapımızdan da sürekli Salahlar çıkmıyor. Yusuf ile Abdüş bu takımın ronaldosu messisi'dir. Tabiki onlarla kıyaslanacak seviyede değiller ama bu takım için önemleri çok fazla. Elimizdeki en değerli pırlantalar bunlar. Sizler ısrarla eleştiri adı altında çocukları ezip duruyorsunuz. Yapıcı hiçbir eleştiriniz yok. Bunun bir faydası da yok. Bide bu çocukları barış memiş yusufla falan kıyaslıyorsunuz ya siz hala anlayamadınız bence. Bu çocuklar artık oldu onlar hiç olmamıştı zaten.
            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• insallah ciddi degildir sakatligin. Cok ihtiyacimiz var sana cocuk!

Yorum

• Yusuf'a oy verelim...
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana keyfi bir oyundan cikma gibi gelei

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Ne diyorsun şimdi açıklık getirsene.

Takımın 2. kaptanı sakatlanmadığı halde sakatmış gibi yapıp oyundan mı çıktı diyorsun?

Ne için bunu yaptı fikrin var mı? Biraz açmanı rica ediyorum;

-ilk yarı 2, ikinci yarı 1 mi oynadı?

-nasıl olsa turu geçtik ben çıkayım mı dedi?

-Hava çok soğuk 45 dakika daha oynayamam mı dedi?

-hiç keyfim yok oynamayayım mı dedi?

-takımı mı sabote etti?

-hocayı mı sabote etti?

Ne düşündü de sakatlanmış numarası yaptı? Ya senin hiç düzgün bi düşüncen yok mu?
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Verdim gitti oyu

(UEFA)

Yorum

• Verdik aga
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Ya şu Muslera'nın her oylamada olmasına gerçekten anlam veremiyorum. Adamı göklere çıkarıyorlar, beş yıldan fazladır Galatasaray'da, bir tane bile adam akıllı teklif almadı.

Yorum

• eyvallah hocam işte yusuf izlendiğini bile bile belki hırs yapıyor ama yapmaması lazım eksi puan transferde paradan düşerler premier ligine akıl lazım önce yusufun da aklını kullanması lazım önce ayaklarını değil
                          İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nazar boncuğu olsun ama ben de sizin yorumunuza katılıyorum..çok kritik yerlerde bazen çalıma kaçıp top kaptırıyor, enerjisini sağa sola harcıyor ilerde güçsüz kalıyor ve haliyle skor üretemiyor..gerçi tek pas oynasa onu tutmak imkansız olurdu..geçen bir gazetede okudum ingiltere liginden izleyenler eksi olarak bu yönünü yazmışlar..

Yorum

• ligin ikinci yarısında şahsen hiç bir eleştiride bulunmadım çünkü mevkisinin dışında, hiç ara vermeden sürekli bir tempoda oynuyordu. çok iyi mücadele ediyordu.
                            ama 2 maçtır kendi mevkisinde ve yusuf oyun anlamında bize hiç faydada bulunmuyor. şunu iyi yaptı da şöyle güzel oldu diyebileceğimiz hiçbir hareketi yok. tamamen gelişigüzel oynuyor, hamleleri düşünerek değil. işin hep estetik tarafında ama sonuç alabileceği bir şut, çalım ya da ortaya çıkan güzel bir netice yok. özetlemek gerekirse çok düşük faydada oynuyor.

Yorum

• Çok kötü. Her topu eziyor.

Yorum

• Basit olanı yapmak suç değil

VIA_A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim