Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rakip takımın teknik direktörü gerekeni söyledi.

İnşallah ciddi bi şeyi yoktur, yoksa bittik.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• takımın ofansif oyuncularını geriye getirmekten vazgeç ünal hocam.yeter artık.hunharca koştur sonra sakatlık çıksın.

ünal hoca çift yönlü oyuna kafayı takmış.ya arkadaş messi gelip stoperlerin arasına geçip pasmı veriyor.bu neyin nesi aga
      TEKKEBALL

Yorum

• Rakip takımın teknik direktörünün açıklamalarıyla tatmin olmaya devam edin bakalım..adamlar turu geçti ey gidi..

Maestro demiş adam.. evet maestro stoperlerden topu alıp 2-3 kişinin arasına girip topu kaybediyor.. hız yok,çalım yeteneği yok buna rağmen zorluyor da zorluyor.. top kontrolü berbat etrafında bir kaç oyuncu var ise kesinlikle topu ayağında tutamıyor ama maestro.. arada bir iyi şutlar çıkarırdı ki yetenekli olduğu tek alan ama artık onu da beceremiyor.

Bu arkadaş hiç bir zaman üst düzey bir futbolcu olamayacak.. çok net söylüyorum bunu artık.. geçen sene de kötüydü belki seneye düzelir falan dedik ama düzelecek gibi değil.. o zamanlar iyi kötü yine gol atıp asist falan yapıyordu da bunlarla avunuyordunuz şimdi ise rakip takımın teknik direktörü ve yine rakip takım taraftarlarının alkışlamasıyla..

Troll arkadaşın imzasında geçen Evlad-ı Öz den Ümraniyespor maçı sonrasında da bir selfie beklerdik.. çektiler mi acaba ??

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rakip takımın teknik direktörünün açıklamalarıyla tatmin olmaya devam edin bakalım..adamlar turu geçti ey gidi..

Maestro demiş adam.. evet maestro stoperlerden topu alıp 2-3 kişinin arasına girip topu kaybediyor.. hız yok,çalım yeteneği yok buna rağmen zorluyor da zorluyor.. top kontrolü berbat etrafında bir kaç oyuncu var ise kesinlikle topu ayağında tutamıyor ama maestro.. arada bir iyi şutlar çıkarırdı ki yetenekli olduğu tek alan ama artık onu da beceremiyor.

Bu arkadaş hiç bir zaman üst düzey bir futbolcu olamayacak.. çok net söylüyorum bunu artık.. geçen sene de kötüydü belki seneye düzelir falan dedik ama düzelecek gibi değil.. o zamanlar iyi kötü yine gol atıp asist falan yapıyordu da bunlarla avunuyordunuz şimdi ise rakip takımın teknik direktörü ve yine rakip takım taraftarlarının alkışlamasıyla..

Troll arkadaşın imzasında geçen Evlad-ı Öz den Ümraniyespor maçı sonrasında da bir selfie beklerdik.. çektiler mi acaba ??
          Dilimde tüy bitti aynı şeyleri anlatmaktan, 3 metreden topu kaleye sokamayan, top kaybı yapmaktan başka bir işe yaramayan, üstelik hiçbir zaman başaramadığı ve muhtemelen de başaramayacağı şeyleri inatla deneyen sıradan vasat bir oyuncu.

Yorum

• Rakip takım teknik direktörleri ve taraftarı da işi çözmüş, ver gazı Trabzonun futbolcusu ve taraftarına, yaslan arkana maç kazan. Maestro kelimesi, Yusuf için kullanılacağını bilse kendisini gramerden çıkarttırırdı. Ne maestrosu ya? Böyle diye diye oyuncak balondan çıkıp, gezi balonuna döndü bazı futbolcularımız. Maestro he maestro.

Yorum

• Aferin Yusuf.
              Şahane kaçırdın.
              O golü atsan maç bitmiş olacaktı.
              Hamiş

Yorum

• çok büyük oyuncu. tek başına takımı sırtlıyor. yokluğunda etkisi hemen anlaşılıyor. bugün şikecilerin yerinde değilsek yusufun gayretleri sayesinde

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dilimde tüy bitti aynı şeyleri anlatmaktan, 3 metreden topu kaleye sokamayan, top kaybı yapmaktan başka bir işe yaramayan, üstelik hiçbir zaman başaramadığı ve muhtemelen de başaramayacağı şeyleri inatla deneyen sıradan vasat bir oyuncu.
                  Dostum sen git biraz kumda oyna futbol sahaları sana göre değil belli ki. Adam türkiye liginin tartışmasız en dweğerli oyuncusu kendi taraftarından gördüğü muameleye bak. Siz varken başka düşman aramaya gerek yok valla.

Yusuf kardeşim bu gün iyi değildi ama inşallah daha iyi olacak. Kasımpaşa maçında da sahada olur umarım.
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dostum sen git biraz kumda oyna futbol sahaları sana göre değil belli ki. Adam türkiye liginin tartışmasız en dweğerli oyuncusu kendi taraftarından gördüğü muameleye bak. Siz varken başka düşman aramaya gerek yok valla.

Yusuf kardeşim bu gün iyi değildi ama inşallah daha iyi olacak. Kasımpaşa maçında da sahada olur umarım.
                    Saygısızlığın lüzumu yok, burası bir forum herkes kendi görüşünü dilediği gibi yazabilir kendinize gelin.

Yorum

• Neyse ki yusuf falan sizlerin bu saçma yorumlarını okumuyor. Ciddiye de almıyor. Yoksa çekilecek dert değilsiniz kusura bakmayın. Sen Türk futbolunun en önemli yıldız adayına vasat diyorsun farkında mısın? Bir de saygı bekliyorsun. Bu fikir özgürlüğü değil eleştiri de değil bir genç futbolcuyu acımasızca gömme olayıdır.
                      bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• umarım sakatlığı ciddi değildir

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aferin Yusuf.
                          Şahane kaçırdın.
                          O golü atsan maç bitmiş olacaktı.

1.5 sezon oldu, bu kacinci kacirisi abi ya. Maestro oldu/olacak... e sunu at be abi yaa!!!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Ağzına sağlık.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: D0Wy_2hW0AAgfCW.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 97.7 KB 
Kimlik: 11213384

hayaller iptal

Yorum

Neyse ki yusuf falan sizlerin bu saçma yorumlarını okumuyor. Ciddiye de almıyor. Yoksa çekilecek dert değilsiniz kusura bakmayın. Sen Türk futbolunun en önemli yıldız adayına vasat diyorsun farkında mısın? Bir de saygı bekliyorsun. Bu fikir özgürlüğü değil eleştiri de değil bir genç futbolcuyu acımasızca gömme olayıdır.
                                Eleştirdik de ne oldu? Düzeliyor mu düzeleceğine dair bir umut var mı?
                                -Kardeşim yok işe senin çalım atma özelliğin niye giriyorsun bodoslama 4 kişi arasına kaç oldu bu ?
                                -Kornerden kaleye vurma artık yeter kaç oldu bu ?
                                -45 metreden üstelik çaprazdan kullandığın frikikleri kaleye vurma kaç oldu bu ?
                                -Şu kaleciyle karşı karşıya kaldığında topa güçlü vur topu ittirme artık kaç oldu bu?
                                -Riskli yerde saçma sapan fauller yapma ?

Böyle yüzlerce gereksiz hareketini yüzlerce kez eleştirmiş biri olarak söyleyeceğimi söyledim ben. Düzelmeyeceğini de bence net bir şekilde gösterdiği için benim gözümde vasat bir oyuncudur ben kimseyi gömmüyorum ne izliyorsam onu söylüyorum. Ben sizin görüşünüze saygı duyuyorsam gelip burada "yaa nasıl yıldız oyuncu dersiniz futboldan anlamıyorsunuz gidin kumda oynayın" demiyorsam bence siz de dememelisiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim