Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8 numaraya geçince bir başka oynuyor Yusuf çok beğendim bu maç. Tempoyu çok iyi ayarlıyor, topu çok rahat döndürüyoruz, rakibi daha rahat aşıyoruz. Bu maç savunma aksiyonlarında çok iyiydi bir sürü kafa topuna çıktı normalde topun düşeceği bölgeye bile gitmez. Adam takibini yaptı birkaç güzel top kapıp kontraya çıkmamıza sebep oldu. Her maç şu mücadeleyi yapsa keşke.

Yorum

• 2 haftadir orta sahadaki mucadelesi ve kaptigi toplar göze carpti. Baya gelismis bu konuda.

Yusufa sallayan tayfa baya sessiz bu arada... neden sesleri cikmiyor?

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 haftadir orta sahadaki mucadelesi ve kaptigi toplar göze carpti. Baya gelismis bu konuda.

Yusufa sallayan tayfa baya sessiz bu arada... neden sesleri cikmiyor?
        Kötü oynamasını bekliyorlar.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• ben yine beğenmedim. daha iyisini yapabilir yapamlı

Yorum

• Sosa ile birlikte takımın en iyisiydi.

1 sene daha kalması lazım. Seneye muhteşem bi seviyeye çıkacağına eminim.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• ceza sahası önüne rodallega'yı düşünmek yerine ekuban'ı kaçırsa golü atmıştık. ekuban kucakta kaldı ama boşluğa atsa çok rahat bir şekilde alırdı topu.bu şekilde boş alanı okuyup defans arası pasları yapamıyoruz. hep kenara garanti paslar, veya telaşlı şutlar atıyoruz.

Yorum

• şu yusufa kötü bir şey diyen daha ne diyeyim. daha iyisi çıksın onu da sevelim, bu çocuk harbiden bir değer. karakteri de çok güçlü, inşallah hep kalsın bu da abdulkadir'de. bir de arda akbulutu çok merak ediyorum nasıl bir gelişim gösterecek. şu anda onun yaşında kilerin içinde dünyada bir numara. tabii ki gelişimi de umarım aynı olur.

Yorum

• hep daha iyi olman dileğiyle

Yorum

• istanbul takımlarını sıradan geçti, gidiyor heralde. bu kadar iyi derbi oynayan bir oyuncu çıkartmamız gurur verici.

Yorum

• Kendi adına sezonun en iyi oyununu oynadı.

Yorum

• muhteşemsın..

Yorum

• Derbilerin adamı. Mükemmel gol.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• helal olsun. 1 yıl daha kal burda, bi şampiyonluk mücadelesinde de görelim
                            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Maç içerisinde çok eleştirilse de açıkçası ortaya koyduğu oyunu çok başarılı bulmuştum. BJK'ye golünü atarak da seriyi tamamladı...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Muhtesem oyun ve gol tebrikler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim