Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu uşaklar kelepir mal değil. Almak isteyen varsa bedelini ödeyecek. O bedel de 20 milyon euro'dan aşağı değil.

Yorum

• Attığı golden önce vuruş açısını ayarladığında gol olacağını büyük bir bölümümüz hissetmiştir zaten
      .

Yorum

• Trabzonspor'dan oyuncu almak pahali bir is liverpool gibi. Basaksehir gibi olmaz yani, takimin bir agirligi var. Ayrica yusuf'un imaj parasi da var. Temsiliyeti yuksek, ise dort elle sarilan genclere ornek olan futbolcu, reklamlarda oynayacak bir adam. James 80'lik oyuncu degildi ama o para verildi.

Alacak klup onemli yani liverpool tarzi bir klubun radarina girmesi lazim .
        En son artvints tarafından düzenlendi; 18.05.2019, 23:51.

Yorum

• Avrupa'ya gidemeyecek olmamız çok kötü oldu, orada iyi kötü bir vitrin yapıp çok iyi fiyata satabilirdik. Hal böyle olunca ben artık satılmasından yanayım, hem kendisi hem de kulüp için.

Yorum

• iyi gelisim gosterdi. bu senenin sonu itibatiyla piyasasi olusuturulup satisi gerceklestirilmeli diye dusunuyorum... abdulkadir ve yusuf zaten ortalama ustu yeteneklere sahip oyuncular oldugu icin satislarinda problem yasanmayacaktir, yonetimin sikintisi rakam uzerinde bu konuyu geciyorum...

bana kalirsa asil trabzonsporun gelecegini belirleyecek oyuncu abdulkadir parmak ve bu oyuncu ozelinde klubun takinacagi genel anlayis felsefe ve doktrin...ortalama yada daha dogru bir deyimle wonderkid olmayan oyunculari parlatip satmak satabilmek yonetimin pazarlama stratejisini (varsa) gormemizi saglayacak. artik sakatlik yokluk gibi saha disi etkenlerle sans bulan oyunculardan ziyade bu oyunculari sistamtik bir sekilde yapiya katabilmeyi amac edinen bir irade gormemiz gerekiyor yonetim ve teknik kadrodan...

trabzonspor altyapisindan cikan oyuncularin belirli bir potansiyele ve gelisime acik oldugu algisini ve pazarlamasini trabzonspor formasi ile saglayabilmek klubun onunu acacaktir...bu arada en az bes yil klubunu uefa kupasi mucadelesi icerisinde yarismasi icin ucuz ve kaliteli yabanci oyunculari takima kazandirip yapiya katilan her oyuncunun alternatifini yaratarak rotasyonu surdurmesi gerekmektedir....

yusuf yazici mevcut sartlar ele alindiginda misyonunu tamamlamistir, tebrik ederiz....
            ıslak imza....

Yorum

• hep daha iyiye daha iyisi olmak için muhteşemdi bu akşam avuçlarım patlarcasına alkışladım helal olsun işte böyle oyna

Yorum

• Gidicekmiş gibi bir hali var.İnşallah gitmez bir sene daha bu takımda kalıp şampiyonluk yaşadıktan sonra gider.
                Giderse de kalırsa da başımızın üstünde yeri var, tercihlerine saygımız sonsuz...

Yorum

• Kesinlikle 1 yıl daha oynamalı ve Avrupa şampiyonasından sonra transfer yapılmalı.

Bakıyorum herkes Yusuf’la vedalaşma yarışına girmiş, bu tavır kesinlikle kabul edilebilir değil.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Seneye şampiyon yapsın sonra omuzlarda ugurlar zaten bu taraftar onu avrupaya. Erken daha...
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• rahat 10 golü bulur da denk gelmedi bu sezon. hoca sen çok yönlü olacaksın, her mevkide oynayacaksın diye işledi çocuğu. daha çok ona odaklandı. kötü maçları da oldu tabi. yine de derbilerde bu kadar iyi oynayan birinin büyük futbolcu olma şansı var. öyle kapanıp hızlı çıkarak da oynamadık, oyuna hakim olarak ezerek yendik. çok iyi mücadele etti o maçlarda.

Yorum

• Çılgın bir ayak içi var, eksik yönleri belli ve gittikçe düzeltiyor. Bu stilde uzun süredir topçu gelmedi, kendine özel bir stili var.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İki yıldır çok eleştirdim. Bununla birlikte Castillejo ile birlikte parlak bir transfer yapabileceğini de yazmıştım. Çocuktaki yeteneği artık tartışmıyorum, ötesinde bir star ışığı var.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.05.2019, 12:17.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Çok eleştirdim ama bu denli hatalarından ders çıkaran bir genç oyuncu çok nadir vardır.

Bu çocuk Hami, Ünal, Abdullah, Ogün, Fatih Tekke kadar Trabzonspor kokuyor.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• yusuf ve gençlerin 1 veya en az 2 yıl daha kalıp efsaneyi ayağa kaldırmaları gerekiyor. böyle sönük bir şekilde ayrılmayı onlarda istemez. şampiyon ol bak bakalım 20 mi 30 mu 40 mı kaça satıyosun kulübün geleceği öyle kurtarılır günü birlik hemen parlayan futbolcu satılıp günü kurtarmakla büyük takım olunmaz. kendinize gelin yoksa bir 33 yıl daha beklersiniz.

Yorum

• Milli takım kaptanlığı da çok yakışacak Yusuf'a.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim