Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dostum,

Dikine çalım atamıyorsun, buna mecbur değilsin, yapma lütfen. Hoşsun iyisin ama bazı şeyleri gereksiz zorluyorsun. Boş alana drippling yap, kanatta rakibi taşıyarak çalımla, ama rakibi direk üstüne giderek çalımlama denemesi yapma artık çok sıkıldım topu kaptırmanı izlemekten
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İkili mücadelelerde artık ayakta kalıyor eksik bir noktaydı onun için ama o eşiği geçti şimdi son vuruşları ama yakın mesafe olanını çalışmalı yoksa uzaktan zaten çok iyi.

Kendini geliştiriyor bu çok önemli.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Daha iyi olacak, daha mücadeleci bir ortasahayla hücumda daha çok insiyatif alıyor. Böyle devam.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Gerektiğinden fazla övülüyor bu aralar

Yorum

• Son vuruşu geliştirmeli artık
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Supersin kardeşim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bir ara gerçekten artık olmayacağını, sıradan bir topcu olacağını düşündüm. Ama gerçekten büyük oynamaya başladı kaptanlikla beraber. Bugün de fevkaladeydi. Helal olsun, böyle oyna sana helal olsun Yusuf.
                TRABZON SPOR

Yorum

• mükemmel bir enerjisi var. fener deplasmanına denk gelir de ekuban ve yusuf önde oynarsa çok değişik şeyler olur.

Yorum

• Bugün muazzam bir maç sergiledi.Sadece ilk golde bariz pozisyonu harcadı Hugo tamamladı Allahdan.

Onun dışında gurur duydum izlerken.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Eski skorerligi özleniyor
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ileride oynadığında daha da etkili olacağını gösterdi.yazıcıyı bu kadar koşturmakta bence doğru değil.

ünal hoca maç öncesi röportajında oyunun iki yönünü oynamasını istiyor.futbolda bazı özel oyunculardan bunu beklemek haksızlık.messi ye ronaldo ya mbappe ye oyunun iki yönünü oyna diyebilirmisin.diyemezsin.fizik kurallarına aykırı .net
                        TEKKEBALL

Yorum

• abdülkadir parmağın skorer özelliği yusufta yok

ancak bunun sebeplerinden biri mental yorgunluk ve inatçılığı bu hem iyi hem kötü bir şey yusuf haftalardır top eziyor çalım atmaya çalışıyor çalım stiline uygun bir oyuncu değil yada henüz gelişimine hazır dğeil aslında yusufun illa başaracağım bir sürü adam çalımlayacağım mantelitesi bizi maçtan edebilirdi.hırslı olması güzel bir şey ama hırsını mantıksızca kullanmaması lazım. bu konuda şunu diyebilirim yusufun kaptırdığı toplarla rakip tehlike yaratıyor yusufun şut-çalım özelliklerine daha stratejik çalışması gerekli bu konuda sıkıntılı .önemli bir oyuncu bu yüzden dikkatli çalışması gerekli disiplin eksiği var

Yorum

• Sag ayak konusunu yine yazacagim. Yasin daha genc, idamanlarda bence full sag ayagini kullanmali.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Alt liglerde o lige fazla gelen oyuncular olur dün aynen öyleydi dövüş horuzu gibi geziyor sahada korkunç bir şekilde milletin üstüne üstüne gidiyor

Son on seneden olacakmış gibi olup olamayan sonra kaybolup giden pek çok gencimiz oldu Yusuf onların kaybettiği yerde muhteşem bir geri dönüş yaptı profesyonel destek alıyor mu çok merak ediyorum

3-5 yaşındayken insanın kardeşi olunca kendi çocuk olmasına rağmen abi olur erken olgunlaşır Yusuf da aynen böyle oldu

Umarım abdüş de aynı geri dönüşü yapar
                              En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 23.02.2019, 18:11.
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bir aralar ruhsal olarak çok kötüydü sahada oyununa da yansıyordu ciddi eleştiriyordum. menajer değişikliği ve kaptanlık pazubandı yusufta büyük pozitif kırılımlar sağladı. büyük karakter koyuyor sahada ruhsuz günlerinden eser yok. inşallah çok daha iyi günlerini görürüz yusuf için mutlu oluruz Allah gönlüne göre versin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim