Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçı izlemedim. Pozisyonları izledim ve kaçırdığı golde güçsüz olduğu gün gibi aşikâr.

Yorum

• Ya arkadas gol kacirirsin, top kaptirirsin kıl yün anlarim anlarim ama zaten daha önceden sabikalisin bencillikten birak kahraman olmaya çalışmayı o pozisyonda ver Buraka topu bos kaleye yuvarlasin macin seyri değişsin.
      Biz bitirdin be kardeşim...
      HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya arkadas gol kacirirsin, top kaptirirsin kıl yün anlarim anlarim ama zaten daha önceden sabikalisin bencillikten birak kahraman olmaya çalışmayı o pozisyonda ver Buraka topu bos kaleye yuvarlasin macin seyri değişsin.
        Biz bitirdin be kardeşim...
        Burak ofsayt orada.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ya bak sevgili kardeşim böyle böyle elimizdeki değerleri sürekli istanbul takımlarına kaptırıyoruz..

adamlar bizden akıllı , böyle yeteneğin üzerine atlarlar..istersen git fbnin gençlerini bi izle..

sonra istanbulun çakalları bizim değerlerimizi alıp (futbolcu-t.direktör-yönetici) bize bi içerde bi dışarda çakıyorlar..bizde çıldırıyoruz..

........................

egolu taraftar akıl vermeyi bırakında bu çocuğu sevin gurur duyun Milli Takımda hepimizi temsil ediyor..

bu kadar efendi çocuğu sevemeyen adam ya kıskanıyodur ya da çok fesattır..

elimizdeki değerlerin farkında olmayanlara fb-bolu maçında fbnin gençlerini tavsiye ederim..düşünün Yazıcı Abdüş Okay fb de onların gençleri bizde..

bırakın çocuk yanlış pas atsın , bırakın ters ters baksın..ufak çocuk gibi böyle şeylere takılmayın..verim almaya bakın..yoksa hep beraber üzülürüz..
          futbolun l sinden de f sinden de anlamayan bir taraftara sahibiz..

bunun yanında akıl da yok çünkü futboldan anlamıyorsan anlayanları dinlersin ve ona göre karar verirsin..

tv deki her yorumcu hayran bu çocuğa..

her meşhur futbolcu (ADEBAyor ,Sosa , Cenk , Mesut Özil) bu çocuğun yeteneğinin ve potansiyelinin farkında..

....................

ortada takım mı var..
          teknik yönetimin katkısımı var..
          saha içinde doğru yerde oynatılıyorda oynayamıyor mu..
          yanında oynayanlar uygun yere kaçıyor mu..

bunları değerlendirme , ondan sonra bu çocuktan olmaz de..
          size fbnin gençleri yakışır..takas edin de görün nasıl değer veriyorlar..
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Bugün çok beğendim seni yiğidim arada bencillik ettin ama ziyanı yok. Böyle devam.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Topu abdülkadir'e atmalıydı o pozisyonda. Bu tip pasları hiç tereddüt etmeden, taraftar boştaki oyuncunun farkına varmadan verirdi. O kadar bireyselleşti ki takım, çocuğun oyun anlayışı değişti. Herkesin topu dürtüp zaman öldürdüğü bir takım olduk, beraber hareket edemiyoruz.

Yorum

• Bir pozisyon vardı, aynı Abdülkadir gibi gitti ama pas attı. Vur kardeşim , vur , boşver Burak'ı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Abdülkadir'in saha içi nimetlerinddn faydalanan temel futbol eğitiminden yoksun, eğitici bir hoca gelmediği müddetçe gelişemeyecek bir topçu...Gol atması sevindiriyor ama yetmez...
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• sosanin son haftalar yapamadigi herseyi yapti
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Topu abdülkadir'e atmalıydı o pozisyonda. Bu tip pasları hiç tereddüt etmeden, taraftar boştaki oyuncunun farkına varmadan verirdi. O kadar bireyselleşti ki takım, çocuğun oyun anlayışı değişti. Herkesin topu dürtüp zaman öldürdüğü bir takım olduk, beraber hareket edemiyoruz.
                      Ne yazık ki kaybediyoruz.

Yorum

• Seni savunmama neden bırakmadığın için teşekkürler. Adam topçu beyler. Sosa efendi bu formuyla yedek durmali.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yusuf Yazici vs Kayserispor
                          1 goal
                          1 assist
                          50 passes
                          84% pass accuracy
                          3 key passes
                          5 dribbles won
                          2 tackles won

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 6 gol 5 asist hem de en çok eleştirilen futbolcu, 20 yaşında, kendi evladımız.

Yusuf gibisi zor gelir.

Devam aslanım, millete kulak asma!
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bazı arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum.
                              Ben uzun zamandır Yusuf kadar hem yönetim hem teknik heyet hemde milli takım tarafından desteklenen bir oyuncumuz olduğunu hatırlamıyorum.
                              Keşke zamanında yönetim ve milli takım bazında aynı desteği Yusuf Erdoğan'da bulabilseydi çok daha farklı bir kariyeri olabilirdi.

Yorum

• gole çok yakın. kalenin çevresinden ayrılmazdım yerinde olsam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim