adamsın bi kaç maçla silmem yüceltmemde çok iyi oyuncu olacaksın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Dün pas organizasyonunda çok önemli işler yaptı, oyunu kanatlara çok iyi açtı zaman zaman tempoyu artırdı, rakibin dengesini bozabildik bu sayede. Bunlar benim için çok kıymetli, takım kazanıyorsa bunda payı büyük kim ne derse desin.
Tabii skora etki etmesini bekliyor taraftar, mesela o kafa vuruşu gol olsa eleştiri almayacaktı bu kadar. Olcay ve Abdülkadir çok mu iyi oynadı hayır ama skora etki ettiler taraftarın gözünde işini yapmış gözüktüler. Mesela Yusuf Nwakaeme'den de fazla oyunun içindeydi, daha fazla sorumluluk aldı takımdaki herkesten ama buna oranla daha fazla hata yaptı. Özellikle bazı top kayıplarının basitliği hemen dikkat çekiyor, diğer iyi yaptığı şeyler görmezden geliniyor.
Velhasıl bir iki tane gol atsa bu kadar baskı olmayacak üzerinde.
Mesela burada geçen seneyi hatırla çok daha iyi oynuyordun vesaire deniyor ama Yusuf oyun olgunluğu ve yeteneğini gösterme anlamında geçmiş 2 sezonun üzerine 2-3 kat daha fazla koydu. Sırf skor yapamadığı için geriye gitti deniyor.
Madem geriye gitti tekliflerin miktarı niye arttı o zaman sayın taraftarlar bunun da cevabını verin bakalım.
Yorum
-
ligde toplasan 10 dakika süre alamamış murat cem akpınar ile ligdeki gol sayısı aynı. Kimse kusura bakmasın ama gole direkt katkı yapamayan bir topçu için konuşulan rakamların çoğu balondur. Yusuf'un acilen kendine çeki düzen vermesi gerekir.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
O kafa vuruşunun gol olması mümkün değildi zaten, sorun o. İzleyen herkes biliyor ki Yusuf öyle bir pozisyonda topu gelişine kaleye atamaz. O pozisyonu geçtim bomboş kalsa kalenin dibinde olsa bile kafa vuramaz. Enstrümanları çok kısıtlı.İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün pas organizasyonunda çok önemli işler yaptı, oyunu kanatlara çok iyi açtı zaman zaman tempoyu artırdı, rakibin dengesini bozabildik bu sayede. Bunlar benim için çok kıymetli, takım kazanıyorsa bunda payı büyük kim ne derse desin.
Tabii skora etki etmesini bekliyor taraftar, mesela o kafa vuruşu gol olsa eleştiri almayacaktı bu kadar. Olcay ve Abdülkadir çok mu iyi oynadı hayır ama skora etki ettiler taraftarın gözünde işini yapmış gözüktüler. Mesela Yusuf Nwakaeme'den de fazla oyunun içindeydi, daha fazla sorumluluk aldı takımdaki herkesten ama buna oranla daha fazla hata yaptı. Özellikle bazı top kayıplarının basitliği hemen dikkat çekiyor, diğer iyi yaptığı şeyler görmezden geliniyor.
Velhasıl bir iki tane gol atsa bu kadar baskı olmayacak üzerinde.
Mesela burada geçen seneyi hatırla çok daha iyi oynuyordun vesaire deniyor ama Yusuf oyun olgunluğu ve yeteneğini gösterme anlamında geçmiş 2 sezonun üzerine 2-3 kat daha fazla koydu. Sırf skor yapamadığı için geriye gitti deniyor.
Madem geriye gitti tekliflerin miktarı niye arttı o zaman sayın taraftarlar bunun da cevabını verin bakalım.
2 gol atsa demişsin. Adam gol atamıyor, yaklaşamıyor bile. Onu diyoruz zaten.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Nasıl yaklaşamıyor? Her maç 1-2 tane net pozisyona giriyor. Bu sene son vuruşlarında bir sorun var. Çok güçsüz cılız kalıyor şutlar, soğukkanlılığını koruyamıyor o da problem. 1-2 tane atsa açılacak diyorum ben de o hissi, inancı kaybetti. Futbolda her şey yetenek değil biraz da özgüven kazanmakla ve formla oluyor bu işler.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kafa vuruşunun gol olması mümkün değildi zaten, sorun o. İzleyen herkes biliyor ki Yusuf öyle bir pozisyonda topu gelişine kaleye atamaz. O pozisyonu geçtim bomboş kalsa kalenin dibinde olsa bile kafa vuramaz. Enstrümanları çok kısıtlı.
2 gol atsa demişsin. Adam gol atamıyor, yaklaşamıyor bile. Onu diyoruz zaten.
Yorum
-
Yorumları okuyunca hakikaten şaşırdım hem bunları yaptı hemde bir çok atak kesti ve faul yapmadan. Yusuf olmasa bu takım bu kadar seri oynayamaz bu kadar baskı kuramaz bunu görmemek için oyunun tümünü değil sadece kesit kesit izlemek gerekir.İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün pas organizasyonunda çok önemli işler yaptı, oyunu kanatlara çok iyi açtı zaman zaman tempoyu artırdı, rakibin dengesini bozabildik bu sayede. Bunlar benim için çok kıymetli, takım kazanıyorsa bunda payı büyük kim ne derse desin.
.
Komple gelişiyor 2 sene sonra çok çok farklı bir Yusuf göreceğiz. Oyunun tek yönünü değil her yönünü oynamaya çalışıyor böyle devam etsin farklı bir seviyeye çıkacak ve en kariyerli Türk oyuncu olacak. Bu gelişimin sancıları olacak tabi bazen kötü gözükecek bu doğanın kanunu.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
bu maç iyi oynadı. 3-1'den sonra yaptığı bir kaç tane basit top kaybı dikkat çekti. bu sezon gol şansı yok ama çok dert etmedi bu maç. öyle sürekli şut çekeyim havasında değildi. orta sahanın parçası gibiydi, sahanın her yerinde çok fazla ikili mücadeleye girdi frikiklere bile vurmadı bir tanesini ibanez'e bıraktılar.
Yorum
-
Kesinlikle teknik ekibin talimatı bu. Her maç ilk kornerde deniyor bunu. Sonraki kornerlerde kaleciyi çizgiye çakılı bırakma amaçlı. Ama bu güne kadar işe yaramadı. Kornerden gol görmeyeli yıllar oldu sankiİlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlumlu düşünüp acaba korneri kaleye kullanıp maç içerisinde kalecinin çıkmasını engellemek mi amacı.
Yorum
-
Her maç kornerden kaleye vurma ısrarından acilen vazgeçmeliyiz.. kornerden gol atmak için uzun boylu stopere ihtiyaç yoktur.. iyi bir organizasyona ihtiyaç vardır..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum