Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşım gerçekler açıdır hiç yalan konuşmaya gerek yok umut oynadıgı sürece bu takımda gol sııkıntısı çekiyoruz bunu anlayın artık
      Allah rızası için bir kere de destek ver. Maç başlıyor.

Yorum

• Yalakacı da geldi ekip tamamlandı

Birader maç başlıcak birazdan bırak Umut'u da maça konsantre ol be adam..!

Yorum

• hadi bakalim umut utandir bizi sasirt bizi yeterki alalim 3 puani.

Yorum

• umut yazdı
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Aaa Necati gibi gol atamaz bu yaaa

Yorum

• gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l
                gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo l

UMUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

BULUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Yorum

• seviyorum seni seviyoruz seni

seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Yorum

• İnadına umut gollere devam! ilhan hocam katılıyorum sana editledim
                    En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 15:56.
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Arkadaşlar birbirimize laf atacağız diye uğraşmayalım lütfen. Umut golleri atsın eminim herkes alkışlayacaktır. Mesela şu golü herkese alkışlamak düşer. Herhalde şu gole de bir kulp bulunmaz.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• çok güzel bir gol attı. beceri isteyen golleri atma sıklığı ve sayısının artması lazım diye düşünüyorum yine de. bu tip golleri daha çok izlemeliyiz.

ömer bu arada sen artık işin cılkını çıkarmaya başladın sen golleri bize kapak yapıyorsan ben de kaçırılanları sana kapak yaparım kapakları alacak yerin kalmaz o yüzden öyle kapak muhabbetine girme desteğini vereceksen ver öbür türlü isim vermeden laf çakmalara kalkma.

Yorum

• Geçen günlerde Umuta en kötü muameleyi yapanların hepsi aklımda.

Maçtan sonra görüşelim lütfen

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok güzel bir gol attı. beceri isteyen golleri atma sıklığı ve sayısının artması lazım diye düşünüyorum yine de. bu tip golleri daha çok izlemeliyiz.

ömer bu arada sen artık işin cılkını çıkarmaya başladın sen golleri bize kapak yapıyorsan ben de kaçırılanları sana kapak yaparım kapakları alacak yerin kalmaz o yüzden öyle kapak muhabbetine girme desteğini vereceksen ver öbür türlü isim vermeden laf çakmalara kalkma.
                            Tamam özür dilerim. Kapak kelimesini kullanmayacaktım. O kadar sinirlendirdiniz ki yani kendimi tutamadım birden.

Neyse Umut u alkışlayalım.

Yorum

• cok guzel bir gol... iste bu tip golleri ozledik forvetlerimizden. elestirmesini bildigimiz gibi alkislamasinida biliriz bravo umut.

Yorum

• İlk 45 dakika

Umutun performansı rakamlarla.

1 Gol 1 Asist.

Yorum

Yükleniyor...
                                X