Umutun bu forumu takip etigini tahmin ediyorum. Burdan agri ona basarilar diliyorum.. sen cok seviyoruz UMUT! Sakin bizi birakip gitme
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Seni Milli Takıma Almayan Zihniyete ( ! ) ben ne diyeyim..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni Milli Takıma Almayan Zihniyete ( ! ) ben ne diyeyim..
Yorum
-
İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni Milli Takıma Almayan Zihniyete ( ! ) ben ne diyeyim..
Yorum
-
İlk olarak Ali Sırrı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye alsın hocam Umut'u adam? Hakan Şükür var orda ya.. Bilmiyorsun sanırım. Daha ergün var, tugay var.. Böyle olduğu sürece de sen gel gençlerden verim bekle.. Umut atacağı gollerle Terim'e gerekli dersi verecektir..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendini geliştirip para kazandırmasın
zira gençlerbirliği de böyle yapıyor...
bize kupalar ve de şampiyonluklar kazandırsın..
zaten biz onun hakkını veririz.............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
k.erc. maçında senden GOL bekliyorum uşagum...!!!
Yorum
-
KUTADGU
bakın şimdi komplo teorisine.
biz bu Umut Bulut denen çocuğu seviyore muyuz?
evet
iyi olacak diye düşünüyor muyuz?
evet
sene başında bu futbolcuyu hangi avrupa kulübü istedi
Ajax
en iyi altyapıların başında gelen hollanda takımı hangisi
Ajax
musampayı dünya futboluna hediye eden takım kim?
ajax
umutu haftalarca oynatmayan TD kim?
ZD
şahsın kafasını taktığı bir diğer iyi futbolcu kim?
musampa..
ZD ajax da tDlik ypabilir mi?
hayır...
velhasılı kelam demek ki?
...................................
Yorum
-
acık alan buldugun raht kaleye dıkıne gıdebılecek bır futbolcu gecen yıl ankara gucunde boyle bır golu var kac kısıyı caslımladı ben sayamadım.. ama stılı farklı ersene gore kaleye arkası donuk oynayabılcek bır futboılcu degıl.. zamnla pişşin ziya hocamın elınde.. takıma daha faydalı olacak...inşbir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
Yorum