Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk maç olmasına rağmen idare eder.. Hakandan çok iş yapıyor hiç olmazsa..
    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

• Brezilya diyorsunuz ama bu Brezilyanin yedek takimi sayilirdi. Bence yetersizdi. Eline gelen sanslari degerlendirmedi.

Yorum

• naldo karşısında etkisiz kaldı ayakta durmakta bile zorlandı ilk maçı olması dezavantajıydı ilerleyen yıllarda milli takımın as forveti olması dileğiyle
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dikkat ettiysen yazimda umut u saydigin futbolcularla kiyaslamadim...Onlar hakkimda fikrim zaten degisik...Hakan Tugay yada emrenin ve buna benzer bircok futbolcunun milli takimda isi yok..Ama o baska konu..

Bizim burda fikir alisverisi yaptigimiz kisi umut. Ben su aciklamalara yanit verdim: daha milli takimda yeni, rakip brazilya ...vs vs vs...

Yani konulari birbiriyle karistirma güzel kardesim...

Ben anti - umutcu degilim...umutun kendini gelistirmesi gerektigini savunan biriyim. Ben futbolcuyu attigi goller ile ölcmem, kaybettigi ikili mücadelelerden, kacirdigi net gol pozisyonlardan, takima olan efektif katkisindan, topu durdurmaya calisirken topun kac metre sektiginden, ve buna benzer bircok etken ile analiz yaparim...

Trabzonspora kimi koyarsan koy yilda 20 gol atmasi cok dogaldir...yani futboldan anlamayan birini koysan bile trabzonda gol atar...top carpar yine atar...mesele o degil...Mesele eksikleri görüp o konuda calismaktir. Bir antrenör oyuncunun eksiklerini tespit edebilip ona cözüm üretebilmeli, ki bu bizim ziya amcanin en büyük eksigi...Yani suc umutta degil..umutu yetistirmeyi beceremeyen ziyada..

Dün maci hangi kanaldan izledin bilmiorum, ama ronaldinho mactan önceki gün 2 saat sut calismasi yapmis...antröneri onun bu eksigini tespit etmis ve ona bu ödevi vermis...gerisini sen düsün
          Vallahi ellerine saglik abi. Aynen benim gibi okuyorsun futbolu. Yaptigi ve becerebildigi tek sey hizli kosmak. Umutun Trabzonspor gibi bir takimda 20 gol atmasi cok dogal birsey. Varmi Yattara veya Gökdenizden daha iyi gol pasi verebilecek oyuncu Türkiyede?

Simdi Hakani savunmak gibi olmasin (bende cogunuz gibi istemiyorum Hakani Milli Takimda) ama, Umuta gelince yanliz kaldi oluyor, Hakana gelince birsey beceremedi oluyor. Hakan da yanliz degilmiydi onca maclarda? Yunanistan maci haric yanilmiyorsam. Umuta sira gelene kadar bence ondan önce Fatih Tekke, Nihat Kahveci, Halil Altintop, Ümit Karan, Gökhan Ünal hatta Ersen Martin var. Umut kendini biraz daha gelistirmeli. Cok zamanlama hatalari yapiyor, top indiremiyor, top durduramiyor, fazla teknigi yok vs.
          En son subay tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 20:39.

Yorum

• evet bir futbolcunun kendini geliştirebilmesi için hoca çok önemli
            elinde yattara gibi adam var bırak geliştirmeyi kullanamıyosun bile

Yorum

• Türkiye ligine göre kıyas ancak bu kadar olur...

Demek ki

sert defansa karşı yetersiz
              fizik olarak çok daha yol alması
              son vuruşlarını çok daha geliştirmesi
              Kesin kez yanında ikinci bir forvetle oynaması gerek...

Umut iyi ama tamamlıyıcı olarak iyi, ara paslarda iyi, driplinglerde iyi...

Kısacası yanına bir FATİH le tamam olur iyi gelir...

Yorum

• sadece umut değil bütün milli takım oyuncuları fiizk olarak yetersiz.ikili mücadelelerde çok zayıf kaldık
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• umudun gol atmasını çok istedim ama olmadı
                  tam süper olacaktı nasip olmadı umudumuzu yitirmedik ....
                  BMN l TRABZON

Yorum

• Artık brezilyaya karşı oynayan bi topçu kendini seneye ona göre hazırlamalı. Çıta yükseldi umut, seneye hedef en az 25 gol. 35-40 atarsanda hayır demeyiz yani..
                    Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dikkat ettiysen yazimda umut u saydigin futbolcularla kiyaslamadim...Onlar hakkimda fikrim zaten degisik...Hakan Tugay yada emrenin ve buna benzer bircok futbolcunun milli takimda isi yok..Ama o baska konu..

Bizim burda fikir alisverisi yaptigimiz kisi umut. Ben su aciklamalara yanit verdim: daha milli takimda yeni, rakip brazilya ...vs vs vs...

Ben anti - umutcu degilim...umutun kendini gelistirmesi gerektigini savunan biriyim. Ben futbolcuyu attigi goller ile ölcmem, kaybettigi ikili mücadelelerden, kacirdigi net gol pozisyonlardan, takima olan efektif katkisindan, topu durdurmaya calisirken topun kac metre sektiginden, ve buna benzer bircok etken ile analiz yaparim...

Trabzonspora kimi koyarsan koy yilda 20 gol atmasi cok dogaldir...yani futboldan anlamayan birini koysan bile trabzonda gol atar...top carpar yine atar...mesele o degil...Mesele eksikleri görüp o konuda calismaktir. Bir antrenör oyuncunun eksiklerini tespit edebilip ona cözüm üretebilmeli, ki bu bizim ziya amcanin en büyük eksigi...Yani suc umutta degil..umutu yetistirmeyi beceremeyen ziyada..

Dün maci hangi kanaldan izledin bilmiorum, ama ronaldinho mactan önceki gün 2 saat sut calismasi yapmis...antröneri onun bu eksigini tespit etmis ve ona bu ödevi vermis...gerisini sen düsün
                      +++

Objektif olunca ortaya bu çıkıyor . Deneyin isterseniz .
                      Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• Umut olsun baska Futbolcu olsun. Türkiyede maalesef Futbolcular kendini gelistirmiyor vede kendilerine iyi bakmiyor. Brezilya karsisinda Yildiray ve Hamit nasil Performans sergiledi hepimiz gördük. Neden cünkü Almanyada ögrendiler Futbol oynamayi.

Bizim Türk Futbolculari Avrupa Maclarinda ciliz kaliyor, nedeni antremanlarda yanlis uygulamalar. Bu sene her Resmi Site girisinde okuyorum:

Tesisi Günlügü: Dün ilk 11 oynayanlar düz kosu, geri kalanlar 5/2 sonra cift Kale mac, hayde hep beraber eve.

Sonrasi: Kondisyon Calismasi, Taktik Calismasi, Cift Kale Mac hayde eve.

Bu nasil Antreman Programi !!! Nerde Sut Calismasi, nerde Frikik Calismasi, nerde Korner Calismasi, nerde Kuvvet Calismasi.

Bunlar olmadimi, Gökdeniz/Yattara/Ceyhun vs. kendi becerikleri ve yetenekleri ile sansa her Mac 1 Gol bulursun, o kadar.
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• son brezilya maçını kaçırdım.
                          ama baya iyi oynayıp döktürmüş duyduğuma göre.
                          inşallah emeğinin ve ağırbaşlılığının semeresini alır.
                          hem çalışkan hem de iyi insan..
                          aynı zamanda kabiliyetli...

çoook faydalanacağız ondan eminim.

Yorum

• Umut ' un tek şanssızlığı Ziya dır.. Şu anda Türkiyede oynayan en iyi hucum oyuncusu
                            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• bende anti umutçu değilim

İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet güzel bi yorum olmuş tebrikler
                              umut çok iyi niyetli ve mücadeleci futbolcu ama bende trabzonsporda oynayacak kapasitede bi golcü olduğuna inanmıyorum

sıradan bi oyuncu koysan trabzonda 15 gol atar atmalı da
                              yattara bütün takımı geçip ortalasa ben de boş kaleyee atarım umut en az 5 golu o şekilde attığı bikaç zor gol var

onun dışında kaçırdığı net gollerle bizi puanlardan eden golcu kendisidir umarım gelişir ama ben inanmıyorum umut bulut ile trabzonsporun gol sorununun biteceğine kesinlikle yetersiz ve sıradan bir oyuncu olduğu kanısındayım

Yorum

• Basit golleride attığı zaman tam anlamıyla bi forvet olucak inşallah...
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X