Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi senin psikolojin ne olacak.Sanki 5 tane fark atmışız deplasmanda da uzatmalarda oyuncu degiştiriyoruz.Zamana oynuyoruz sanki.Üstelik atak sırası bizde iken yapıyoruz tüm bu işleri...

Biri kötü oynadıgı oyundan çıkarken hocasına ve camiasına küfür eder ve formasını yere atar.Diğeride son saniye de oyuna girmesine ragmen boynu bükük oyundan çıkar....

Ve son bir hatırlatma daha...Unutmayınız ki bu iki isimde transfer döneminde yıldız olacaklar denerek alındı...

Aynen öyle.. Beğendiğimiz , güvendiğimiz Ziya Doğan bile bukadar hata yapıyor ya. Şaşıyorum.. Bakalım daha neler göreceğiz
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Umut ilk 11 lik bir oyuncu, omer riza yi gencler macinda cikarti da neoldu (cabaladi sakatlandi, istekliydi ama bos...... Devam etseydi bile fazla bise yapacagini sanmiyorum_)
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• bu hafta umutu ilk 11 bekliyoruz bu adamda cevher var mutlaka oynamalı ömer rızayıda devre arasında 3. lige yollasınlar

Yorum

• en az 3 maçın 2 sinde ilk 11 çıkmalı bence bu adam 15 golü rahat bulur oynaması şart

Yorum

• sana bu takimda yazik oluyor gulum git adam akilli oynayacagin biryerede kendini kurtar

Yorum

• bu adamın oynatmıyor yaa tamam yaa bari kendı evınde cıft forvete don suadamı oynat be kardeşim bugun bence takımın en isteklisiydi her zamankı gibi
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• evet ıkıncı yarı oyuna gırdı ama sahanın en hırslısı oydu sen moralını bozma umut sen nasıl olsa bu takımda yakın bı zamanda ilk 11 oynayacaksın ziya hoca gor artık su umutu
                sorma neden...
                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Bi ara yanlış bilmiyorsam ajax felan istiyordu. Orayı gitseydi , Umutu nası kacırdık felan der dururduk. Adam bizde ama paso yedek. Evinde 2 forvetle çıkamayacak kadar korkakmısın Ziya Hoca. Hayır bildiğin gibi çıkıyorsun yenildik işte

Yorum

• umuta ziya hoca hiç şans tanımıyo ancak gol yedikten sonra kurtarıcı olarak sokuyor böylede umuttan pek yararlanamayız inşallah sakarya maçında oynar ve kendini gösterir
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• valla ben umutun futbol stilini henry ye benzetiyorum tek şansızlığı hocasının venger olmaması...
                      kaleyi bu kadar çok düşünen ve çok çalışan başka bir forvet oyuncusu yok ya...

sonuç mu ersen düzelir umut 90+ 4 de oyuna girmeye devam eder

Yorum

• Ziya hocam bir maçada Ersen-Umut ikilisini 90dakika oynat yaa. Neolur bir kere oynat daa..

Yorum

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ziya hocam bir maçada Ersen-Umut ikilisini 90dakika oynat yaa. Neolur bir kere oynat daa..
                          tamam hemen oynatıyor sen dedin ya
                          hermaç beraber oynamaları lazım da işte

Yorum

• inşaallah sakarya maçında oynar 1-2 gol atar belki ziya hocanın gözüne girer o zaman, ersen 6 gol attı sanki dokunulmazlığı var tamam 2 forvet oynamıyosun son 30 çıkar erseni sok umutu ersenden daha yetenekli olduğuna eminim ,oynamalı sabredilmeli

Yorum

• Valla herkes kendi takımında kral ama bize gelince noluyo onlara anlamıyorum.
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla herkes kendi takımında kral ama bize gelince noluyo onlara anlamıyorum.
                                ben anlatiyim bize gelince ne oldugunu trabzon da bir mac kötü oynadinmi o muhtesem seyirci basliyor sana ve tüm ailene sövmeye trabzonspor un en büyük sorunu bu.seyirci 100 de 100 takimin arkasinda degil.

Yorum

Yükleniyor...
                                X