Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cok kosturdu her zamanki gibi, kacirdigi karsi karsiya gol pozisyonu ile defalarca karsilasiyor... bazen gol yapiyor bazen yapamiyor, ama hic bir zaman kaleciyi gecmeye calistigini gormedim ki bu pozisyon tam kaleciyi gecip vurmalik pozisyondu.. Bunlarida dusunmesi lazim ki eksiklerini kapatabilsin... kafa golu ise cok zor bir gol aslinda, havada topu bekleyip kenara vurmasi cok da kolay bir is degil... cunku topa hiz kazandirmasa ve kenara vurmasa o topu kaleci rahat alirdi...
    Attigi gol cok güzel.
    Selcuk'un topuk pasindan gelen topta kacirdigi golde ise yanlis karar verdi. Dogru karari vermek cok önemli o anda. Umut hala son vuruslarda dogru karari vermiyor. Aslinda o pozisyonda kaleciyi gecerek cok rahat gol atabilirdi. Umut'un Yattara'dan ders almasi gerekiyor bu konuda.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Ahh be umut birde su daha kolay pozisyonlari atsan süper olacak .
      Azicik son vuruslarini gelistirsen rahatlikla mac basi gol atarsin..

Yorum

• Yıllardır tartışıp bir türlü bir sonuca varamadığımız ve haftadan haftaya bazılarımızın kendisiyle bile çelişmesine sebep olan Umut, takımın vazgeçilmezi oldu çıktı yarım sezonda. Şimdi devre arasında yeni bir santrafor alınsa bile kesinlikle Umut ilk 11 de sahada olmalıdır. Artık kanat forvet mi oynar, yeni gelen risk almak gereken dakikaya kadar yedek mi bekler orasını bilemem. Ama Umut'suz bir kadro şu aşamada düşünemiyorum. Ancak Umut kadar koşup pres yapabilen ve son vuruşları da iyi olan birini, başka bir deyişle Umut'un gol atabilenini bulabilirsek o zaman Umut'tan vazgeçebiliriz. ( İstirham ederim, "gol de atsaydı Real Madrid'de oynardı abi" esprisi yapmayalım )
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Dün zor olan golü atti daha kolay olan 2 net golü kacirdi.

Hirsi ve özverisiyle takimda olmasi gereken oyuncularin basinda geliyor.

Karsi karsiya pozisyonlarda kendisini gelistirirse avrupada da top oynayabilir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• kaçırdığı gollere eywallah ama hala bu maçta takıma katkın yoktu diye yorumlar geliyorya ağlıyımmı gülüyimmi bilemedim...en büyük katkıyı teofilo gibi giderek yapıcak o zaman heralde...nihayetinde umut gidince artık trabzon gol kaçırmayacak ve her sene şampiyon olacağız dimi...

Yorum

• transfer yapılacaksa umutun yerine değil umutun yedeği olarak yapmak lazım şimdi bu kadar iyi giderken umutu kesip yeni gelecek oyuncuyu koymak ayıp olur. ama sakatlığı var cezası var yedekte biri olursa iyi olur.
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Umut gerÇekten Çok hirsliydi İyİ preste yapti bİde son vuruŞlarini İyİ yaparsa avrupa kulÜplerİ peŞİne dÜŞer

Yorum

• Bazen öyle goller atıyorsun ki efsane golcü gibi bazende öyle goller kaçırıyorsunki halı saha topçusu gibi gerçekten...bu sene geçen sezonlara göre bence bi ilerleme var umutta ama geç kalmış bir ilerleme bu...dalya demesine 2 gol kalmış bu kadar basit goller kaçırıp yinede dalya yapmak başarı gerçekten..

Yorum

• Hepte teker teker atıyor arkadaş. At şöyle 2 şer 3 er gir şu 100 ler kulübüne. Stres yapacaksın diye koukuyorum. Girde rahatla.. Sonra toplarla fotonu çektir..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Belediye maçında attığı kafa golünü atabilecek başka bir golcü var mı acaba ligimize?

Yorum

• ankara gücünde38 trabzonsporda 62 agları havandıran umut bulut 2 gol daha atacak kesin 100 ler külübüne girecek

6kez bir trabzonsporlu dalya diyecek
                        1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• umut, bilmiyorum bu adam değişik başka biri bu..

onun yerinde herhangi biri olsa futbolu bırakırdı..
                          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• 100'e iki kalmis

hadi hayirlisi...
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeri geldi Umut BULUT'u çok eleştirdim.
                              Yeri geldi Umut BULUT'u Bulut'lara çıkardım.

Eleştiri de olacak, Övgü de.

Eleştiri odaklarımdan en büyük nedeni KAVAL KEMİĞİ idi.
                              Övgüm ise nefesi bitmeyen, tam bir Trabzonlu gibi mücadele eden Umut içindi.

Şimdi Umut BULUT ile iftihar ediyorum.
                              Neden?; Buca'ya attığı gol yüzünden Umut BULUT ile iftihar ediyorum. Çünkü böyle bir ortaya, öyle bir kafa vuracak santrafor'lar çok az olduğunu bildiğim için.
                              Bu gol, Umut BULUT'un Rüştünü İspat Golü olarak görüyorum.
                              Tebrik ederim.
                              çok daha iyi olacak çok. demedi deyi....
                              ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• UMUT'UMMMMMMMMMMMMMMM..
                                sadeceeee UMUT'UMMMMMM
                                8 SELÇUK İNAN

CANINIZ SAGOLSUN BEEE TRABZONSPOR'UM..
                                SIZDE BU YUREK VARKEN BIZIM SIRTIMIZ YERE GELMEZ!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X