Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut'a laf eden kördür, ben başka bir şey demek istemiyorum ama kendimi tutamıyorum.!

Takımda galibiyeti en çok isteyen oyuncu kim ?
    En çok koşan çabalayan oyuncu kim ?
    Pas hatası bile yapmadı bugün, harikaydın Umut. Bu eleştirenler senin kadar Trabzonlu değildir.
    Eee evet evet Umut'un görevi de tam bu saydıkların bir de iyi çocuktur ha!

Yorum

• Bildiğin basireti bağlandı adamın, kaçırılmayacak golleri kaçırdı.Ama sahada yine en çok mücadele eden galibiyeti en çok isteyen futbolcuydu.

Yorum

• Sen adamsın be.

Kaçırdığın pozisyonlar da aldığın para da helal olsun.

O forma için canını dişine takmanı görüyorum ya o yeter.

Yorum

• İlk yarıdaki falsolu kafa vuruşu muhteşemdi bu arada.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• umut enteresan bir adam, zor işleri yapıp inanılmaz kolayları yapamıyor. okyanusu geçip derede boğulan bir adam işte... yine de ilerleme var, ihtiyacımız da var umuta
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• En az 3 tane çok net pozisyon harcadın. Ne söylenebilir ki.....

Yorum

• Malesef bugün kötüydü.Kendini toparlamalı.Fenerbahçe maçında çok büyük iş düşecek kendisine çünkü.

Yorum

• İlk olarak Murat Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen adamsın be.

Kaçırdığın pozisyonlar da aldığın para da helal olsun.

O forma için canını dişine takmanı görüyorum ya o yeter.
                  Kesinlikle katılıyorum..Umut en az taraftar kadar üzüldü bu akşam için..Keşke atabilseydi,biraz şanssızlık biraz da belki adını koyamayacağım bir şey ve sonuç..Ama olmadı

Yorum

• İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Malesef bugün kötüydü.Kendini toparlamalı.Fenerbahçe maçında çok büyük iş düşecek kendisine çünkü.
                    İşte yorum açıklama budur tebrik ederim kardeşim seni helal olsun bu takımın senin gibi taraftarlarta ihtiyacı var bak ben bile bunu okuduktan sonra yaptıgım yorumdan utandım tebrik ederim seni
                    NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Asil kör olan sensin..
                      Bir golcünün isi nedir bana aciklarmisin ? Defans yapmakmi ?
                      Saka misin sen. Adam kac tane pozisyona girdi atamadi tabiki elestirilicek bu konuda..
                      En cok o istedide galibiyet geldimi ?
                      En cok o kostuda galibiyet geldimi ?
                      Ama o golleri atsa galibiyet gelecekti..
                      Simdi birak sacmalamayi tabiki adam elestirilicek böyle bir mactan sonra..
                      Bende severim umutu herzaman desteklerim ama böyle sacma sapan yorum olmaz..
                      Farklı noktalardan bakıyoruz, sende haklısın. Ruhsuz bir yetenekli oyuncu yerine, yüreğiyle oynayan sınırlı yetenekleri olan bir oyuncuyu tercih ederim. Umut kaçırdığı gollerde yerleri dövüyordu, adam istiyor kazanmayı. Kızamam ben ona daha, olmuyorsa olmuyordur gol.

Umut'u eleştiren arkadaşlara tepki olsun diye söylemiştim,söylemlerine biraz daha dikkat edersen sevinirim.
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• canın saolsun olur böyle şeyler.girmeyince girmiyor işte..
                        Umut Bulut

Yorum

• Umut Üzerine Baskı Olunca Oynayamıyor
                          Mesela 100.Gol Gibi

O Yüzden Bu Şarkı Sana Umut : )

...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• umutttttt
                            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Kötü değildi, aksine gayet iyiydi. Şanssızdı, mücadelesi üst seviyedeydi, her ortaya vurdu, dağlara taşlara değil, gollük vuruşlar girmedi.

Böyle oynasın yeter...
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• inadına umut bulut
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X