Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kapalı savunmalara karşı bu takımda golle buluşabilecek en son adamdır umut..

hem bu tip oyunlara uygun tarzda bir futbolcu olmadığı için hem de çoğu kez ikili hatta üçlü sıkıştırmalar ile kontrol altında tutulduğu için stoperin bile golle buluşma şansı daha fazladır..

yani bu gibi durumlarda umut' a çövdürüp durmak yerine yönetim' e adam gibi bir pivot santrfor sipariş etmek gerekir..

teofilo gibi torbacı tipli adamlardan bahsetmiyorum tabii. heybetiyle, fiziğiyle, gücüyle gerçek bir santrfor olmalı bu..

en basitinden makukula bile biçilmiş kaftandır ama görene, anlayana..

sezon başından bu yana her bir yere yazdık durduk, konuştuk, söyledik ama sakalımız yok.. inandıramadık..
    En son Great White tarafından düzenlendi; 22.11.2010, 13:41.
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Umut, gol atamadı belki ama mücadele olarak gene üst seviyedeydi. Rakip zaten kapanmış Umut'un etrafında üç dört kişi var rakip geri pas yapıyor kalecinin dibindeki bizim oyuncumuz topa basmıyor. Umut 30 metre geriden gelip kaleciye basıyor işte Umut'un farkı da bu bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip. Kim ne derse desin bu formayı sonuna kadar hak edenlerden birisi Umut BULUT .....
      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Dün oynadımı
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Dün bence iyi bir performans sergiledi tek eskiği goldü İNŞALLAH haftaya atacaktır
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Formamı yolla ulaaaaaaaan
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• tek forvetle buralarda olmamız sevindirici Teo gitti sadece Umut kaldı forvet alınana kadar Umut kötü oynasada ondan başka oyuncu yk ilerde oynayacak.
              tek olması kendisi içinde dezavantaj hem rekabete girebileceği biri yok hemde belli bi zaman sonra yorulmaya başlayacak

Yorum

• asla bir yıldız oyuncu olamayacak tamamlayıcı oyuncu takım iyiyse iyi kötüyse kötü acilen sağlam bir santrafor lazım
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• gecen gs macindan sonra mehmet demirkolun dedigine geldik umut her mac gol atmasi lagzim dedi yoksa eletiriler bitmez iki hafta atmadi yine baslandi homurdanmaya.

Yorum

• ,her fırsatta seni eleştiriyor bu takımdan gitmeni istiyorum fakat şunu söylemeliyimki bu sene göstermiş olduğun performans eleştirdiğim umuttan birkaç gömlek üstüdür, tebrik ediyor başarılarının devamını diiliyorum...
                    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gol atamadı.
                      Satın gitsin.
                      ilhan abi yorumlarindaki ironiye bayiliyorum
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• bu adam forvet kesinlikle oynamamalı yani bu takımda banko hiçbir zaman yeri yok devre arası acil forvet
                        Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• @rashomon

Paket mi yapalım, elde mi yersin ?
                          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                          #20 COLMAN

Yorum

• Antep'e gol atacak...
                            Rüyamda gördüm (:
                            Hamiş

Yorum

• Hiç kimsenin takip etmeyeceği pozisyonlarda yine umudunu kaybetmeyip rakip savunmayı zorlaıp iyi işler yapmaya çalıştı. Kalabalık savunma karşısında gol anlamında bir şeyler beklersek haksızlık etmiş oluruz. Eleştireceğim tek nokta penaltı pozisyonunda Burak'la ufak bir tartışma yaşamasıydı. Umut'un gol atma yükünü sırtından atmak isteğini anlıyorum ancak Umut bu takımın penaltıcısı olmamalı. Aslında bana kalırsa Burak'ta olamaz da neyse. Bu işin resmi olarak Şenol Hoca tarafından sabitlendirilmiş olması gerekiyor. Ben atacağım tartışmaları bırakıp bu işi sabit penaltıcılara emanet etmeliyiz...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk golde Emre Güngör ve Umut'u izlemenizi öneririm.

Yorum

Yükleniyor...
                                X