Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Of Haluk abi, offf !
    Yaşasın Trabzonspor taraftarları (sende dahil)
    FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Umut Bulut'u burada sonsuz destekleyen hiç kimse UmuT sporlu değil. bben, ömer, anıl hepimiz buna dahiliz.
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Kalacak olmasına çok sevindim. Bu adam bizde kral olacak bir gün!

Yorum

• Hayırlı olsun.Gerçekleşmesini istediğim bir olaydı.

Yorum

• umut fatih tekkeyle oynasaydı onun ne kadar önemli oyuncu olduğunu anlardınız.kalmasına çok sevindim.teodan 10 gömlek üstün futbolcu bana göre.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              umut fatih tekkeyle oynasaydı onun ne kadar önemli oyuncu olduğunu anlardınız.kalmasına çok sevindim.teodan 10 gömlek üstün futbolcu bana göre.
              Çook uzaklardan daha yeni gelmiş ve nasıl oynadığını tam olarak bilmediğimiz bir futbolcu için bu tutum yanlış bana göre.
              Ayriyetten kişisel fikrim Umut-Teo 2'si birden oynatılmalıdır.

Yorum

• umut bulut az önce lig tv de GÜNÜN KONUĞUYDU....gol atamadığı ve kaybettiğimiz maçlarda EVDE MUTSUZ DOLAŞIYOR VE GECE SABAHA KADAR UYUYAMIYORMUŞŞ..2 gün böyle sürüyormuş sonra normal haline geliyomuş........

ama artık rahat uyuyodur heralde....golde atıyo kazanoyoruzda artık......

Yorum

• umut golcülük vasıfları taşımıyor ne yazıkki sözleşme uzatılması hata
                  Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                  Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                  .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Maçları izlerken tırnaklarımı yemeye, gün geçtikçe saçlarımın dökülmesine alıştım da, 3 yıl daha Umut Trabzonspor'da oynarsa "karanti" kanseriz demektir

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      umut bulut az önce lig tv de GÜNÜN KONUĞUYDU....gol atamadığı ve kaybettiğimiz maçlarda EVDE MUTSUZ DOLAŞIYOR VE GECE SABAHA KADAR UYUYAMIYORMUŞŞ..2 gün böyle sürüyormuş sonra normal haline geliyomuş........

ama artık rahat uyuyodur heralde....golde atıyo kazanoyoruzda artık......
                      aynı programda;
                      servet ve lugano gibi defans oyuncuları ile oynarken zorlanıyorum... topu alamasam bile onların rahat top kullanmasına izin vermemeye çalışıyorum, yoksa ben rahatsız oluyorum dedi
                      McLas was Here

Yorum

• "Kendimi Drogba'ya benzetiyorum"

Lig TV'de yayınlanan Günün Konuğu programına konuk olan Umut Bulut çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu en beğendiği oyuncunun Brezilyalı Ronaldo olduğunu söylerken, maç içerisinde hırçın tavırları nedeniyle de kendisini Drogba'ya benzettiğini belirtti.

OSCAR CARDOZO

Yorum

• Şu başlıkları da bilerek öyle kışkırtıcı atıyorlar ki başlığı gören umutsuz vakalar sazan gibi atlayarak alabildiğine giydiriversinler hesaabı..

Adam hırçınlığı bakımından Drogba' ya benzetmiş kendisini. Bitiricilik açısından değil yani
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Birazdan gelir zaten "Drogba'nın tırnağı olamaz" şeklinde "usta"ca yorumlar. Bekliyorum.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ben baştan önlemi aldım, artık gelemezler)
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben baştan önlemi aldım, artık gelemezler)
                                Bende ona dikkat ettim direk seti çektin önlerine
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X